Кога казахте на таткото, че ще става татко?

• 9 040
  • 122
  •   1
Отговори
# 60
Много хубав пост, Valmarie.   bouquet

# 61
  • София
Много хубав пост, Valmarie.   bouquet

Привет Simple Smile
Просто смятам, че авторката е решила да намери оправдание в нашите постове за нейните вече взети решения.. Не мисля, че аз или който и да било друг в този форум играем по-важна роля от мъжа до нея, че да знаем за бремеността ѝ преди него и честно казано да търсиш в google отговор на въпроса "Кога да му кажа" е меко казано глупаво.

Но пък тъй като не сме се записали с теб с мнение по реалната тема, ти предлагам да споделим. При нас нещата се получиха след първия тест за овулация миналия месец и аз бях сигурна, че съм бременна. Моя го нямаше няколко дни и аз точно тогава (6 дни преди закъснение) направих три престо теста. Бледата втора черта толкова ме побъркваше, че 3 дни преди закъснението отидох на кръвен и понеже знаех, че резултатите излизат за около 2-3 часа, бях сигурна, че точно ще разбера хубавата вест и ще имам време да подготвя изненадата си за вечерта, когато мъжът ми щеше да си дойде.. От лабораторията обаче ме уведомиха, че чак на следващия ден ще разбера резултатите и аз си помислих, че дотогава ще е най-добре да не се опитвам да крия синьото петънце на ръката ми, защото по закона за всеобщата гадост точно заради това ще разбере... Да де, ама ние се разхождаме вечерта в Била и аз нещо ръкомахам както винаги и изведнъж "Валерия, какво е това?" ме удря като гръм от ясно небе... А аз "Нееееее, защо го видяяяяяя... неееее, изненада е, милоооо, сърдита съм ти, разбра ли", но усмивката ми вече ще направи шпагат Simple Smile ... и така до другия ден едва устискахме, а толкова исках да му направя изненада.. Всичко бях измислила, но пък за другите дай Боже три бебчовци Simple Smile ще се подготвя предварително..

А, ти, Вилли?

Оорs, sorry, сега видях поста ти от първата страница...

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 16:18 от Botten Mary

# 62

Оорs, sorry, сега видях поста ти от първата страница...

Да, аз вече споделих.
Но, накратко, не исках да ида на лекар без той да е до мен. Тогава се наложи да замине за около 2 седмиици ако не се лъжа. Дни след като се прибра посетихме лекар. Бях в 5-6 г.с. и чухме сърчицето. Двамата бяхме така:  Shocked  , бебчето ни не е планувано, но е много обичано създание. Септември ще направи 2 годинки.

Надявам се авторката да сподели какво се случва, но според мен продължава да затъва в грешките си.

# 63
  • Tам през Атлантическия океан
Ако темата завие към "Семейни отношения" ще бъде премахната.

Зави  Peace

# 64
  • София
Ако темата завие към "Семейни отношения" ще бъде премахната.

Зави  Peace
Аз го писах заради поста на авторката. Ще я изчакам малко, давам и толеранс.

# 65
Ние изчакахме и видяхме заедно поредния тест. Вече беше положителен.  Simple Smile

# 66
  • Там, където ме обичат
Kaзах веднага, щом разбрах.

# 67
Дойде си днес. Държеше се добре. Казах му. Реагира добре.

Няма да коментирам всяко изречение на всеки - за някои неща бяхте прави, за други не. Благодаря на всички за мненията и коментарите, и на модераторката, че не ми изтри темата Simple Smile

Така че под финалната линия можем да сложим: 20 дни между деня, в който научих, и деня, в който му казах. С това темата приключва.

Аз като реалист си давам сметка, че едва ли всичко ще е розово оттук нататък, въпреки че искам и се опитвам да съм позитивна и спокойна, но при евентуално възникване на бъдещи спорни теми ще гледам да ги поствам на Семейни отношения или другаде, където е уместно.

Приятна вечер на всички   bouquet

# 68
  • London
Пожелавам успех! Аз бях самотна майка около 5 години, и хич не ми беше лесно - не е решение което трябва да се вземе бързо... Доверието между двама ви е много важно, надявам се да го намерите   bouquet

# 69
О...Едва бях излязла от кабинета ...обадих му се по телефона (той беше на работа) и с треперещ глас му казах...

# 70
И аз да споделя моето изживяване. Първо честито на всички мамчета.   bouquet
Аз имах един ден закъснение, но не обърнах особено голямо внимание. Защото няколко месеца цикъла ми не беше редовен. Точно в този ден излизах да пия кафе с един мой познат, който се избазика "Като те гледам толкова нахилена и щастлива, май си бременна". И съответно обедната ми почивка приключваше и трябваше да се връщам в офиса. Но нещо взе да ме гложди newsm78 Отидох до аптеката набързо взех си тест и какво да видя  EFP -щастие. Когато се прибирах от работа отидох и купих панделка и закачих теста за нея. Вечерта съответно подариш теста. Не исках да бързам и да му казвам по телефона. Друго е да видиш, изцъклена физиономия и много радост в очите на любимия.

# 71
И аз да си кажа  Grinning. Ние правихме опити почти 5 години, вече бяхме много отчаяни, доста пъти ми е закъснявало и съм правила много тестове, но все отрицателни  Sad, вече почнах да не се надявам, видях, че ми закъснява, но реших да не обръщам внимание, вече като станаха 12 дни не се сдържах, станах рано направих теста, видях двете черти, разплаках се и така с рев и теста в ръка отидох да го събудя, радостта беше голяма  Grinning, после двамата ходихме в 7 ч сутринта за втори тест и той беше положителен, тогава вече взех да вярвам  Grinning

# 72
  • London
И аз да си кажа, опитваме от 2009, миналата година направихме ин витро в София, върнаха ми два ембриона, единия се хвана, но за съжаление във Фалопиевата тръба, и се наложи да ми я премахнат. През декември сложихме 3 замразени ембриончета и никое не се хвана. Бях букирала второ ин витро за края на март, защото съм на 44 години и няма време... Та като ми закъсня в началото на март, полудях, мислех си как ще ми закъснее и няма да успея да направя ин витрото навреме, ще трябва да си удължавам отпуската и сменям билети и т.н... Не исках и да си помисля че чудото е станало, на моите години и с една тръба, просто абсурд. Та като вече ужасно ми закъсня, ММ всъщност ме попита плахо 'ти май закъсняваш'. Аз казах ' сигурно е нищо, но ако искаш имам един тест останал, да го пробвам'. След като се изпишках, затворих капачето и го сложихме на масата в хола и го гледахме втренчено докато не минаха 3 минути.  Shocked Не можахме да повярваме на резултата и на следващия ден купих от тези тестове дето ти казват и седмиците и ми излезе 2-3 седмици бременна. Така че казване при мен нямаше  Laughing

# 73
Казах му на следващия ден, защото когато си направих теста, реших, че нещо се е объркално, а и все пак беше още на първия месец, в който правихме опити и реших, че не може да стане толкова бързо, явно грешка има Crazy .

Вечерта празнувахме 14-ти февруари с приятели и изобщо не съм мислила за теста.
На следващата сутрин, след като замина на работа си извадих теста, после се усетих, че може и календарчето да си взема и видях, че ми закъснява с 2 дни Laughing . Едва дочаках вечерта да се прибере от работа, щях да полудея вкъщи цял ден Mr. Green .
Реакцията му беше повече от плашеща, въпреки че бебето си беше напълно и осъзнато планувано, но явно и той не е очаквал да стане на първия месец Whistling .

# 74
Всеки един тест съм правила с него до дясната ми ръка. Заедно сме се надявали, дали за положителен или отрицателен резултат - без значение. Заедно. Все пак без него нямаше да се случи нищо - нито преди, нито след раждането.

Общи условия

Активация на акаунт