До септември не остана, но пък първо ще опустошим бостана! Тема № 20

• 32 139
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро коремчета!
Лигла много ми е познато, ама поне вие сте минали тоя етап. Аз онзи ден като му показах моите покупки ММ каза само "Миии хубави са"  Mr. Green Идеше ми да го гръмна. Всички мъже ли са такива?
Ние днес сме на преглед, моля за едни палчета всичко да е наред  Simple Smile

# 241
Добрутро мамчета,

възползвам се от сутрешното спокойствие, докато другите се излежават да се включа за днес Simple Smile

Сийловър, наистина, високата влажност е убийствена... Как издържате целогодишно... Аз една година прекарах в Япония, в Токио, също много висока влажност, но по=скоро през лятото се усещаше, зимата беше добре, не ставаше толкова студено.

Пете, аз гледам да не стигаме до сини джуки, но то няма спасение  Laughing Вчера толкова седя във водата, че започна да заспива още вътре. Само я увихме в халатчето, отгоре хавлийката и се отряза като пън.. ВИкам си, това ли бил ключа от палатката  Mr. Green

За пренебрежението, има нещо такова, но при мен се изразява в това, че не ме тормозят както миналия път и сега ми е доста спокойно. Те в момента потриват ръчички, че ще съм много заета с новото бебе и ще могат да се докопат до Стела. Още като разбраха за втората бременност и всички си предложиха услугите да ми я взема, за да съм си почивала. От една страна, Слипинг Бюти, права си, че е адски изморително вече да се търчи след малкото човече, то си иска и гуш и носене... Но не мога да я зарежа, още е малка, споделяла съм, че не искам да си оставям децата сами поне до 2-годишна възраст. Струва ми се, че в тази възраст техния свят е мам и тати и биха се чувствали изоставени и несигурни. Като почнат да разбират  друга работа. Бабите ще се молят да се отърват  hahaha

И аз мисля да се цаня за вестител, терминът ми е накрая, но най-вероятно ще ме срежат една две седмици по-рано. Ще пиша на лични.

Хубав ден от мен!   bouquet

# 242
Добро утро момичета  Hug

Благодаря ви много за мненията за залъгалките,шишетата и прането,беше много полезно за мен да се ориентирам в ситуацията.
Sleeping Beauty Много полезна информация,тъкмо тези дни се бях замислила над този въпрос със съхранението.
Днес ще се развихрям в детската стая-мисля да изпера и изгладя бебешките нещица,които има до момента.То се оказа,че при майката на ММ има прибрани доста бебешорски нещица.През уикенда заделихме това,което ще свърши работа.Изрично я предупредих,че розово няма даму сложа,пък ако ще да се сърди.Еми не го възприемам.Иначе държа да си вземем и нови дрешки,някак ако са само от каката ми изглежда,че пренебрегваме малкото жабче.

Момичета гледам лентичките от долу-ама то направо си наближава smile3521

Щях да ви питам още нещо амо то бременски мозък...забравих.Като се сетя ще пиша.
Прекрасен ден от мен

# 243
Добро утро коремчета!
Лигла много ми е познато, ама поне вие сте минали тоя етап. Аз онзи ден като му показах моите покупки ММ каза само "Миии хубави са"  Mr. Green Идеше ми да го гръмна. Всички мъже ли са такива?
Ние днес сме на преглед, моля за едни палчета всичко да е наред  Simple Smile

И при нас реакцията е горе-долу такава.Понякога чак ми минава една кофти мисъл дали се радва толкова за нашето бебче,колкото се е радвал като се е появила каката Embarassed

# 244
  • София
Добро утро момичета Simple Smile
За мен няма значение кои момичета ще са вестителки,за всички които се предлагат съм съгласна Simple Smile Аз нямам мобилен интернет така че няма да мога да пиша от болницата така че ще са ми от полза вестителките  Hug
Вчера една приятелка ми подари сутиен за кърмачки,защото на нея вече не и трябвал пък и го ползвала много малко,та и това отпада като покупка освен ако не реша да си купя още един Simple Smile
След вчерашното ходене в "Майчин дом" реших че там ще раждам,защото останах мнооого приятно изненадана от обстановката в родилното отделение или по точно в родилна зала.Все бях чувала че е правено ремонт,но не очаквах чааак толкова хубаво да е направено.Всяка родилна зала си е самостоятелна (мисля че бяха 5-6)вътре всичко е ново,даже аз се зачудих и попитах дали това не са някакви ВИП родилни зали та жената се засмя и каза че всеки път я питали  Blush Всички родилни зали са оборудвани така че може веднага да се направи и спешно секцио,а не да те местят в операционната.Иначе стаите не са нищо особено,напълно нормални.Обикновенните са с по 3 легла като бебето не седи при теб а ти го носят само да го кърмиш  Sad Има единични и двойни ВИП стаи като при тях вече бебчето си е постоянно при теб стига да се чувстваш добре,та аз най-вероятно ще взема двойна ВИП стая.Цените са за двойна е 40-45 лв а за единична мисля че каза 70 лв на нощ.Има и един ВИП апартамент който също е много хубав,но е 140 лева на нощ #Crazy
Ето в сайта има снимки на нвоите родилни зали който иска да ги погледне:
http://www.maichindom.com/bg/gallery/view/rodilna_zala/
А това тука са стаите:
http://www.maichindom.com/bg/gallery/view/rodilno_otdelenie/

П.С.Божее сега си погледнах лентичката та аз влизам 34 седмица  #Crazy и остават 49 дена,кога беше се радвах че остават 100 дни а то даже вече минах и 50-те  #Crazy

# 245
Добро утро момичета!
За отношението на околните - Всички се държат чудесно,съобразяват се с мен(макар и да не искат)...Всички с изключение на ММ. Не го знам какво прищрака този човек,но от 3 дена така ми е вдигнал адреналина,само си крещим. А лекарите през цялото време ми обясняват да съм спокойна,да внимавам,че имах период с по-високо кръвно и съм му го казала. И го помолих хиляда пъти да не ми нервничи и крещи насреща...Ами все едно му казвам точно обратното.Разбирам,че и те се товарят и умарят от ремонти,работа и задачки,не им е лесно,ама пък толкова още 2 месеца ще ме изтрае.
И за покупките също-защо ми трябвало отделно легенче да му пера дрехите,защо трябвало отделна нокторезачка/ножичка,баба ми все така била гледала деца,а до преди 1 седмица беше на друго мнение  #Cussing out
Сега пак съм подута,с главоболие и само ходя и меря кръвно...
Оф,пак изписах роман да се оплаквам  Embarassed
Sleeping beauty,Благодаря за информацията   bouquet

# 246
  • София
Пуфи, наистина много добре изглежда. И леле, бебето от снимката, което израждат изглежда огромно!!!!
За оставащите дни и мен взе да ме свива под лъжичката. Но не ги следя като вас и да казвам, че съм една седмица напред. И доктора не ми казва, че съм 34-та, при условие, че съм 33-та седмица.

Седмаче, спокойно, и аз имам моменти, в които меко казано едва го изтрайвам моя, и като за капак той все не може да разбере какво толкова ме е подразнило, ама се опитвам да не си го слагам много, че само си вредя. Разбира се, знам че е трудно да превключиш на вълна "не ми пука", когато се чувстваш сам и неразбран, но опитай се да мислиш за мъничкото същество. Нареви се едно хубаво ако трябва, после светът изглежда по-различен  Hug

Оставям ви, аз отивам на тонове. Ей това постоянно ходене до клиниката направо ме побърква.

# 247
 Тумбачета, привет!  Hug
 Хубав и весел ден ви пожелавам!

# 248
Седмаче, нормално е и на него да му е изнервено. И знай, няма да те трае само 2 месеца, а и после, когато ще си кърмачка, ще си недоспала, винаги неразбрана. И на мъжете не им е лесно, но пък мисля, че на нас ни е по-трудно  hahaha
И тази липса на ентусиазъм у ММ направо ме побърква  #Cussing out
Пуфи, очарована съм от Майчин Дом, хареса ми много. Особено идеята с бебешките креватчета, които минават през стената, много е хитро. Нашите ги търкалят по коридора.

# 249
Лигла,така е,но те все са прецаканите  #Cussing out Ще търпят  Joy  hahaha

# 250
Xa,добро утро, кв съм гадна станах и пак си легнахче чак до сега Mr. Green
И ние се сдъфкваме за нещо, но ММ е спокоен, че се оправям със всичко сама и само чака нарежания hahaha иначе той май чака бебето с по-голямо нетърпение Whistling
Да ви кажа сега съм по-спокойна майака като си идва и на мъжо майка му, някак си може и да ми пречат, ама съм спокойна че няма да сбъркам нещо и ще има на кой да оставя бебето да отида до тоалетна, въпреки че сестра ми много се тревожеше, че е на училище и няма кой да го гледа Joy Joy Joy
И аз има неща от вуйчо ми, леля ми, ама и новички ще има  Blush

# 251
Добро утро и от мен!
Днес ми е много блъснато, така се събудих... Уж ще имаме гости довечера, но никак не ми се шета.
За игнорирането, най - вече ме дразни, че ММ не е толкова ентусиазиран, не иска да пазаруваме нищо, мисли, че всичко, което имаме от първото ще е достатъчно, за да посрещнем новия член. Вчера даже имахме спор и за комплекта за изписване, не можело ли този от баткото да ползваме... Нямало ли ножички, биберони и шишета... Ужас, направо ме застреля с тези въпроси.
Здравейте и от мен сладурки сладки   bouquet
Лигла напълно те разбирам мила и при нас се получи същото , ама аз като се  #Cussing out да видиш как бързо , бързо влезе в крак момчето  Mr. Green

# 252
  • Пловдив
Добър ден. Зарибих се по една глупава игра и снощи дремах до 2 на компютъра, сега гледам стерео. Еднообразието ме убива. Повечето ми приятелки работят и трудно става излизането. На мен пък или ми е топло, или не искам никой да виждам. Въобще вече ми е скучно. И децата като ги няма съвсем нищо не правя.  Blush
Мъжете са страшна работа. Моят беше изпаднал в някаква криза скоро, оказа се, че е защото се притеснил за мен и бебето дали всичко ще е наред с операцията и т.н. Идеше ми да го заколя. Аз споделих май тогава, но даже си беше купил цигари при положение, че не пуши от известно време. Нали е решил, че ще си мрем заедно и съответно други деца няма да има и много се шашка явно. Иначе и мен ме гледа странно като купувам разни неща и задава много оригинални въпроси от рода на "Ама това трябва ли ни наистина?" Отговорът е -да, ако не ти харесва, можеш да пазаруваш като родя. Веднага се отказва от коментари. Mr. Green Все пак вече съм изгледала две деца, а и имам твърде внушителен вид, за да дпори с мен.  supermama
Околните се съобразяват с мен, но и при мен нещата са доста различни. Отделно, че наистина разликата м/у децата е голяма и всяко си получава и си е получило подобаващото внимание. Това май най-вече.  Grinning

# 253
Здравейте, момичета!
Спешен въпрос: На изследванията преди два месеца ми излезе нисък хемоглобин, изписаха ми желязо, пуснах си пак изследвания - хебоглобина от 93 се е покачил на 103,. Накараха ме да си пусна желязо и Б12. Оказа че желязото ми е много добре, а Б12 е мнооого под долната граница. Четох в интернет за недостига му и се попритесних. Утре АГ ще ми напише рецепта. А до тогава ще съм благодарна ако някой е запознат със случая по-подробно от мен.

# 254
Здравейте  preggo!

От толкова сън се чувствам като смазана  Weary Тази сутрин имах малко работа и трябваше да стана в 7 часа, но уви - не успях и станах в 10. Оставям я за утре, много ми е мързеливо.
Снощи сънувах, че съм родила / нали вчера говорих с моята позната на тази тема /, бебчо беше 3350 кг и мен не ме болеше - дано да нямам болка много. И аз взех да се притеснявам, нали наближава времето и с тази операция ме е страх - пак съм в неизвестност. Чудя се и каква упойка да избера. Ох, ще се побъркам вече.

Общи условия

Активация на акаунт