Професия: играч

• 17 405
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • София
За да не му дреме хич как си изхранва децата човек, значи или е бъгнат по природа, или се е бъгнал вторично.
Както и да е, аз хора с уклони и занятия като описаното от авторката, гледам да не допускам в леглото и живота си, защото не ми се вижда читава работата. Една жена може да се полакоми по благинките, но трябва да е наясно, че ще трябва да търпи и спадовете.

# 226
  • с/у ОколоМръсТното
професията е преходно явление.
Днес си обществено (без)полезен, утре "играеш карти", вдругиден си достоен пенсионер (дай боже и за 2те).
ВГ, кой е филмът?

Аз не се омъжих за такъв, ма ей нА, взе да става... И к'во сега? Дори детето запали, както се изразих.
Неведоми са пътищата, важното е да сме здрави.

# 227
Какво е това Хич, Анди?
Кофти ли е да продаваш цигари?

Шани - аз не съм така скроена, ако нещо не ми се харесва - никога не бих казала - и кво сега...

# 228
  • София
Цигарите са законни. А и няма опасност да се пристрастиш към продаването на цигари.

# 229
Цигарите са законни. А и няма опасност да се пристрастиш към продаването на цигари.

Тоест ти отричаш само незаконните дейности, нали?
А, добър ден, щото и аз така - но назад друго се нищеше...

# 230
  • В заешката дупка

Това, последното, е най-големият хазарт, защото обикновено човек или подценява, или надценява възможностите си, а мъжете по-често се надценяват.

Искаш да кажеш, че зъболекарят не разчита на знанията и уменията си или че неговата професия е по-хазартна от тази на професионален покер играч? Simple Smile

# 231
  • София
Незаконните и тези, които изкушават човека да прояви и развие тъмната си страна. Както се казва, плътта е слаба, защо зорлем да се излагаш на изкушения, които да те вкарат в беля? Към такива занятия се обръщат хора, които имат склонност към вманиачаване, поемане на рискове. Те буквално си търсят белята и в един момент си я намират.

Зъболекарят поема рискове в професията си, но в повечето случаи знанията и уменията му са от полза на пациентите.

# 232
  • Варна
Не помня, Шани, нещо от типа на "Ченге в детската градина" беше.

# 233
  • sofia
Зъболекарят поема рискове в професията си, но в повечето случаи знанията и уменията му са от полза на пациентите.
Ако питаш мъжа ми, рисковете ги отнася пациента, щото некомпетентен зъболекар не вреди на себе си, а покерджията никому нищо лошо не прави  Laughing

# 234

Това, последното, е най-големият хазарт, защото обикновено човек или подценява, или надценява възможностите си, а мъжете по-често се надценяват.

Искаш да кажеш, че зъболекарят не разчита на знанията и уменията си или че неговата професия е по-хазартна от тази на професионален покер играч? Simple Smile

Бе бая хазарт си е - дали няма да попаднеш на пациент с хепатит, СПИН или бог знае какво и да се убодеш точно, докато на него му работиш. Направо си е като руска рулетка Laughing

# 235
  • Стара Загора
...
Няма ли да си каже истината - играя карти по нощите онлайн и ако спечеля - става купон  Joy ама ако загубя - играя още и още и може да фалирам  Joy
Покажи ми един спорт, за който горното не важи.

# 236
  • sofia
Оф, сетих се за един мой приятел волейболист. Справяше се добре с приходите, докато жена му (вече бивша) не изпразни сметките му (той й беше поверил финансите си). Та човек никога не знае какво ще доведе до фалита му.

# 237
...
Няма ли да си каже истината - играя карти по нощите онлайн и ако спечеля - става купон  Joy ама ако загубя - играя още и още и може да фалирам  Joy
Покажи ми един спорт, за който горното не важи.

Ами доколкото знам спортиста има заплата някаква, дори в ЦСКА  Joy  а ако спечели - бонуси  Thinking

# 238
  • В заешката дупка
Бе бая хазарт си е - дали няма да попаднеш на пациент с хепатит, СПИН или бог знае какво и да се убодеш точно, докато на него му работиш. Направо си е като руска рулетка Laughing

А, така дойдохме си на думата. Рискови професии - една камара. Този аргумент отпадна, за да се издигне друг - този за ползата за другите. А че един лекар, дали заради некадърност или лош късмет, не само че може да не ти е от полза, ами и да ти навреди - това не се брои.  Grinning

# 239
  • София
Не са просто рискови професии, а занятия, които играят на тънката линия на изкушението и слабостта на човешката природа. Има нещо деструктивно в това, като да гледаш в бездната.

Общи условия

Активация на акаунт