Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 462
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
   Благодаря за бързия отговор.  Hug Да ти кажа, макар и да нямам 30, ежедневният стрес, лошият хранителен режим и редовното недоспиване си казват думата, за жалост...  Confused Слава Богу, нямам пигментни петна или пъпчици, да не кажа, че кожата ми е напълно чиста; проблемът е, че последната година-две я чувствам отпусната, появиха ми се и фини бръчици около очите, за ужасните сенки изобщо да не говорим. Крайно време е да си обърна повече внимание и да заложа на качествена козметика + подходящите добавки, и, естествено, ако съумея, да започна да се храня пълноценно и да спя достатъчно време в денонощието.  Laughing

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 21:29 от Black Cat 13

# 556
  • в 1001-та нощ
Има смисъл, но според мен е индивидуално - как ще реагира всяка кожа - всеки разгражда ХК с различна интензивност, в различна среда е, различен стил на живот, хранене и т.н.

Мисля, че няма да се случи някакво осезаемо чудо, по-скоро е инвестиция в добрата перспектива  Peace

# 557
  • Sofia
   Мерси, Аленка!   bouquet А тези таблетки от линка ли се водят "най-добрите"?

# 558
  • в 1001-та нощ
Да  Peace аз ползвам тях и тях препоръчвам  Peace доверявам се на преценката на denis_d  Peace и се допитвам до нея, ако нещо се колебая  Heart Eyes

# 559
Мисля, че няма да се случи някакво осезаемо чудо, по-скоро е инвестиция в добрата перспектива  Peace
О, Алена, много ме зарадва   bouquet

# 560
  • в 1001-та нощ
 Mr. Green Joy hahaha

# 561
  • Sofia
    Hug   bouquet

# 562
  • в 1001-та нощ
Хайде - ТЕМА ЗА РИТУАЛИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ - МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 00:08 от a.l.e.n.a

# 563
  • София
Denis, Alena, моля, препоръчайте ми ХК, но българска, че нещо ми писна от тези чужди поръчки, да поръчвам, да чакам, офффф. Или нкой ако поръчва, да му дам пати, да ми поръча.
Благодаря

# 564
  • Canada
Момичета, моля за малко помощ  Blush

Това ли е така харесваният Isostructure? Единствено него откривам в сайтът от който поръчвам.

Притеснява ме, че е отбелязан като дневен, аз смятах в определен момент да го взема за нощен. Има ли друг (нощен) или този може да се ползва и като такъв.

Благодаря предварително   bouquet

# 565

Това ли е така харесваният Isostructure? Единствено него откривам в сайтът от който поръчвам.

Притеснява ме, че е отбелязан като дневен, аз смятах в определен момент да го взема за нощен. Има ли друг (нощен) или този може да се ползва и като такъв.

Следя темата и погледнах въпросния крем Shocked искам да кажа че не е възможно да има всички съставки,които са описани newsm78.Ще се въздържа от повече коментари тъй като доста добри отзиви има за марката а аз не съм я ползвала още bowuu
На мнение съм че добрите резултати са в комбинация с масажи(лично съм виждала резултатите)

# 566
  • в 1001-та нощ

дали е стара снимка или продукт за чужда пазар, но на мен ми е известен един Изо Структура и той не е дневен или нощен - ето и в  сайта http://www.filorga.com/fr_fr/gamme-anti-age-medi-cosmetique/iso-structure.html

Но, наистина има и такива снимки  Peace с текст, че е дневен  Rolling Eyes

Според мен няма проблеми да го ползваш за нощен  Peace Иначе като нощeн се сещам за Sleep & peel  Peace

# 567
  • Варна
Моят крем е с надписи, като в линка на a.l.e.n.a и не фигурира изобщо думата "day" в него, както в линка на Fonce.

Не пазя картонената опаковка, за да видя какво са написали за състав, но все си мисля, че ако имаше толкова много текст за състав, щеше да ми направи впечатление Shocked

# 568
  • София
Момичета, снощи пробвах мезо маската. Нанесох я за 30 минути след вечерното почистване на лицето.
Честно казано, не знаех какъв ефект да очаквам, а и не забелязах никакъв след първата употреба.
При вас какъв е ефекта?
Кожата ми е по-скоро суха сега през зимата, но напоследък съм доста под стрес и кожата ми е раздразнена, неравномерна, появяват се пъпчици... Confused

# 569
  • Пловдив
При мен ефекта от маската е, че много изчиства и избелва лицето ми. Като цяло ми харесва. Ползвам я през 2-3 седмици, в началото по-често, и стоя не повече от 10-15 минути.

Общи условия

Активация на акаунт