Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 337
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Момичета,
Днес получих колет от pharmashopdiscount.com и когато го отворих останах страшно разочарована.
Първо - с изключение на крема на Филорга другите кремове, които бяха на Лиарак бяха без целофанови опаковки, кутиите им бяха смачкани и разкъсани.
Второ - един от кремовете липсваше !!!!!  newsm61 newsm61 newsm61

В приложената фактура е посочено, че крема фигурира, но в действителност го няма. Подозирам, че някой е отворил колета и е бърникал вътре.
Как мога да се оплача и ще постигна ли изобщо нещо.
Два от кремовете бяха за подарък - този на Филорга /който е единствения читав/ и един на Лиарак, чиято кутийка е ужасно разкъсана.

Кажете ми какво да направя? Да пиша ли до сайта?

# 721
  • Sofia
   Magnollia, съжалявам за неприятната изненада, с която си се сблъскала.  Confused Задължително пиши на сайта възможно най-скоро, като изискваш компенсация. Ако са коректни, ще намерят вариант, за да се реваншират.

А, понеже нямам личен опит със сайта, да попитам - как се получават пратките - чрез пощите или е наложително да се ползва превозвач? Ако е първото, много е вероятно някоя непочтена служителка в пощата да си е пуснала ръчичките, хич и няма да се учудя...  Rolling Eyes

# 722
  • София
  Magnollia, съжалявам за неприятната изненада, с която си се сблъскала.  Confused Задължително пиши на сайта възможно най-скоро, като изискваш компенсация. Ако са коректни, ще намерят вариант, за да се реваншират.

А, понеже нямам личен опит със сайта, да попитам - как се получават пратките - чрез пощите или е наложително да се ползва превозвач? Ако е първото, много е вероятно някоя непочтена служителка в пощата да си е пуснала ръчичките, хич и няма да се учудя...  Rolling Eyes

Да, чрез пощите се получава.
И аз това се усъмних, защото беше комплект от крем и един подарък, но пък разгледах кашона подробно и мисля, че няма как да се отвори без да се разкъса отгоре лепенката от сайта, но пък всякакви магьосници има.
Но да кажем, че някой е успял да го отвори, това не обяснява лошото състояние на опаковките на другите кремове.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 15:32 от Мagnollia

# 723
  • София
В аптеки Ремедиум има 25 % намаление на 8 продукта на Филорга. Тези които успях да запомня като цени бяха серумите Мезо + и Скин структурата по 70 лв. и мезо маската 48 лева.

# 724
Момичета, здравейте!

Влизам с едно питане към вас.
Взех си time filler mat (имам значително лъщене в т-зоната), sleep and peel и hydra filler (уж за околоочен).
Оказа се обаче, че time filler-a изглежда не ми е достатъчен като хидратация, защото не се чувствах достатъчно комфортно с едно нанасяне и все посягах да сложа още и още... Но пък такъв матиращ ефект досега не съм виждала, наистина е много добър и траен.
Реших да слагам първо hydra filler-а около очите и малко по цялото лице и след 15-ина мин. да нанасям отгоре time filler, най-вече в т-зоната, където има лъщене.
Въпросът ми е дали съставките на двата крема са съвместими (гледам, че УВ защитата също ползвате върху друг крем). С две думи ОК ли е да си ползвам кремовете по тази схема, с която до момента кожата ми се чувства добре?

ПП: Намалението, което обсъждахте по-напред в темата, действително в ремедиум означава няколко намалени продукта. Аз, обаче не съм наясно така или иначе какви са им истинските цени, защото се различават от тези в сайта им (в сайта са по-високи). Например сега мезо маската е около 48 лв. и аз мисля да я взема. Може ли информация каква й е регулярната цена в Ремедиум без намалението?

Мерси! Peace

# 725
  • София
Регулярната цена на маската е 70,59 лв., на мезо+ 104,99 лв. и скин структурата 96,79 лв.

# 726
Някой знае ли докога е тази промоция в Ремедиум?

# 727
До края на март

# 728
  • София
Здравейте!
Искам да попитем ползвалите серума Hyal-defence, може ли да се нанася на околоочния контур преди крема или не е подходящ за тази зона?

# 729
  • в 1001-та нощ
Не е агресивен продукт, не мисля, че би имало проблем  Peace

Промоцията не е само в Ремедиум, а в "избрани аптеки", например и във Фарма Мол в МОЛ България  Peace

# 730
  • София
Момичета, може ли малко помощ Hug

Исках да довърша Ланком и сега да пробвам Филорга. В аптеките, ако изобщо някъде успяват да ми кажат нещо, а не да четат по кутиите ме объркват доста и се колебая точно кои продукти да купя.
На 32 год. с комбинирана кожа, според теста на Клиник - тип 2, суха-комбинирана. Склонност към лунички, чувствителна към слънце. Смятам, че досега съм се грижила добре за кожата си и не предполага по-специални продукти. В аптеките обаче ми препоръчват Skin structure и/или Time filler Thinking защото те били анти-ейдж.
До сега ползвах Ланком, Клиник, Кларанс, ЕЛ.
Желая хидратация, без омазняване (особено в летния сезон), противостарееща грижа - превантивна.
Спряла съм се на Hydra Filler - за дневен и нощен, като добавя UV defense или ББ крема за след месец например.
Също се колебая за почистващата пяна - само за грим ли е, или е цялостна почистваща грижа за лицето.
Благодаря   bouquet

# 731
И аз ще купувам хидра филъра за лятото Peace. Има ли мазни участъци, според мен най-важна е хидратацията. Тайм филъра и скин структурата при мазна кожа идват тежки. При мен дори увеличиха появата на пъпки.

# 732
Аз на консултантките много не им вярвам. Все се чудя като са толкова компетентни защо не правят впечатление хубава и поддържана кожа?  newsm78
На мен една ми каза, че тайм филър( и мат-а), били за зрели кожи към 50-те години..

# 733
  • София
Благодаря, a.l.e.n.a  bouquet

# 734
  • в 1001-та нощ
Vikute  Peace правилно си се насочила към Хидра Филър  Peace

Пяната за мен не е дегримьор, по-скоро в ролята на "сапун", аз я ползвах след дегримиране - за баланс на кожата и финално отмиване на всякаквите дегримьори  Peace

Общи условия

Активация на акаунт