КГБ = Клуб на Готините Баби - 137.

• 86 754
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
ЯНЧЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! ЗДРАВА ДА СИ ,СПОКОЙНА И ОБИЧАНА !!!

Варненските момичета - как сте ?
Пише ,че е имало земетресение при вас ?

Изчезвам ,че съм на работа Embarassed

Лек и спокоен ден на всички Hug Hug

# 631
  • в сърцата на любимите ми хора
Янче, честит рожден ден   bouquet Да си жива и здрава! Да се радваш на внуци и правнуци! Наздраве!

Да ви споделя и аз една манджа, с която ме изненада щерката снощи. Може и да сте я правили, аз за сефте я опитах. Тиквички на кръгчета, между тях парче шунка и кашкавал, панировка от царевично брашно и яйца. Към тях сосче от кисело мляко, кварк (нещо средно между кисело мляко и извара), копър и босилек.  Страхотна вкусотия, а може и да съм била гладна и затова така да ми се е усладило. А за днес ще спретна една "редена" мусака - също много вкусна става: ред картофи на кръгчета, ред печени чушки, кайма, запържена с лук и домати, ред патладжани. Малко водичка, пече се и се залива със стандартна заливка от мляко, брашно и яйца. За колорит отгоре малко настърган кашкавал. 
Бебе Александър би всякакви рекорди - легна си вчера към 19.30 и днес се излюпи в 8 ч. Хвърли по една усмивка на всички, хапна дежурното млекце и след половин час заспа  #Crazy Бебе-мечта!
Хубав и прохладен ден от мен  Hug

# 632
Честит рожден ден мила Янче.Да си здрава, да си щастлива,и от днес нататък  да ти се случват все мечтани и хубави неща   Praynig  Хубав празник ти желая и наздраве ! Hug

Хубав ден на всички ви момичета,дано по късно успея да вляза отново Hug Hug Hug

# 633

Честит рожден ден, Янушка! newsm51
Желая ти здраве, здраве и пак здраве! newsm10
Да те слушат младите, внуците и Тодор,
да живеете в уважение и сговор,
дано последния да поумнее,
внимание и сили да не пилее,
и докато слънцето го огрява,
само на теб да ги дарява,
че колко младост още му остава!
Хубав празник! thumbsup
Наздраве! cheers

newsm59 Two Hearts Flowers Four Leaf Clover bdbaloni newsm24

Днес съм се разшетала, че нали "сбор идва"! tooth
Избърсах стъклата на остъклената тераса, че там готвя и колкото и да пазя все пръска като пържа това-онова!
Бори се наспа, стана, вече мога да пусна прахосмукачката, после знаете - стирка, кърпата за прах иииии...... бух в банята /както казва Ягето/ и да "мирясам", че в тази горещина да не се гътна от работа!
В басейна по-късно, като се извие слънцето, че лятото много го обичам, ама да съм на сянка! newsm37

Хубав летен след обяд, девойки! Heart Eyes Hug Laughing

# 634
Янче! Честит рожден ден!Желая ти много здраве и  късмет! newsm59  bigdance2 newsm38

# 635

МИЛА ЯНЧЕ-СЕСТРА ПО СЪДБА-ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ И ВСИЧКИ ДА ТЕ СЛУШКАТ АМА МНОГО!СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЕ ДОЙДОХТЕ С АНЖЕЛКА ДА СПРЕТНЕМ ВАРНЕНСКИ КУПОН ЗА РОЖДЕНИЯ ТИ ДЕН-НО ЖИВОТ И ЗДРАВЕ...ИМА И ДОГОДИНА!!!

# 636
  • Кубрат/ Пишурка

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ! ДАНО ВСИЧКИТЕ ВИ ПОЖЕЛАНИЯ СЕ СБЪДНАТ !

# 637
  • София
Янке, честит рожден ден! Пожелававам да си здрава и все така силна.   bouquet
Да се слушате близките ти хора и Анжи  да те радва много.

Мамси, бебе Александър май спазва режима на Аненце. И тя така спеше над 12 ч., усмихваше се, но с яденето ни беше трудно. Ама сега се отприщи и май спирането е трудно. Спокойно детенце, радвайте му се.
При нас нищо ново - Пламен се мота по улиците, то клиенти няма. Аз тази вечер не купих доматчета и КК"Домат" е в престой. Ще се помотам из нета. Аненце закрива джаз феста на Банско.
Танита, кога заминават англичаните?

# 638
  • София
Янче! Честит рожден ден и от мен! Да си здрава, да имаш много поводи за радост с най-близките ти хора  и много късмет!

# 639
Добър вечер.
Малко късно, но от сърце -
Янче-  за теб! newsm51
Честит рожден ден, мила приятелко!
Прегръщам те и ти подарявам една незабравима, фантастична  Витошка  вечер...
Помниш ли я, когато си говорихме на терасата на Хюндай и гледахме светкавиците в далечината, а долу в ниското пробляскваха светлинките на София...
Ти си един невероятен човек и аз от сърце ти желая здраве, късмет и много щастливи дни за напред!
.

# 640

Айша, преди малко събраха багажа, дръпнаха ципа и утре сутринта тръгват за София, ще летят в четвъртък преди обяд за Лондон.
Провериха, там било 22 градуса и дъждовно, та се молим да са живи и здрави, да е хубаво времето тези 5 дни поне, че да си изкарат добре! thumbsup

Не мога да измисля, какъв подарък да ми донесат, хем да не е голям, хем да не е скъп и хем да ми е необходим! newsm78    Joy

ЛЕКА  НОЩ ! smile3524

# 641
  • София
Лек път и интересна екскурзия пожелавам.
Танита, тъкмо няма да е много горещо докато са по обиколки.
За подарък - идва ми на ума АКК - англ. коледен кейк. В ламаринени кутии са и с голяма трайност.
Ама дали ги има лятото  newsm78 . Друга идея - някакъв хубав англ. чай.

# 642
  • София
Янче, честит рожден ден   bouquet
Пожелавам ти - много здраве и късмет!
За мен денят беше ужасен. ММ е болен от известно време.
То не беше червен вятър, последван от понижаване на кръвно налягане, умора, слабост и какво ли не още. На фона на жегите и неговите хронични болежки изобщо не се усетих, че е нещо по-сериозно. А и той си трае и не казва. Днес ми изтърси, че ............ и по спешност в болница.
Та сега ближа рани, че не съм била по-наблюдателна.

# 643

Хули, мъжете често се правят на "мъже" и после си патят! И моят все отлага, самолекува се, чака само да си мине.....Да им се чуди човек!!!

Ние с ММ днес цял ден правихме "противоосна" защита на лозите. Какви ли не капани слагахме на
пустите му оси, пръска той със сода за хляб и не мирясват. #2gunfire Ранното грозде го изсмукаха за  нула време.
Та днес скалъпихме около 60 торбички от мрежа против комари и ги завързахме около гроздовете.

Снощи видях само две падащи звезди. Пожелах си разни работи, колкото да спазя традицията Peace Peace
Но пък, както всяка година, така и сега, си припомням за "Денят на трифидите" hahaha hahaha

# 644
Добро утро и спокоен и успешен ден!

За всички -  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт