На море в Гърция 2013 - VII

• 69 248
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Страхотни сте, както винаги! Много благодаря за съветите!   bouquet

# 46
На мен, честно казано най-много ми харесва закуска и вечеря да има (откакто сме с децата, преди това ни харесваше само нощувка). Сутрин се събуждат гладни и искат да хапват веднага, за да може да се изстреляме на плажа. Оттам не искат да мърдат и ако е ОИ се тръгва с рев, за да не се изтърве обяда. После душ и по леглата, като се събудят пак плаж /или басейн, после душ и вечеря и то станало 21 часа. Изобщо няма схема, по която да наместя всяко ядене навън, защото ще пропуснем много от плажа, а това не ни е вариант.
Чудесно разбирам и подкрепям, че така се губи огромна част от удоволствието, но в момента се налага да се съобразяваме А) с децата и Б) с липсата на кола...Компромиси отвсякъде.
Не знам дали ще ти помогна много. Наши роднини няколко години подред ходят с разни фирми с организиран транспорт. Не са доволни от настаняването. Може би избират кофти хотели или самите фирми дават подвеждаща информация. Не знам. Миналата година за първи път ходиха с кола и сами си намериха хотелче. Бяха супер доволни. Като бяхме в Керамоти имаше рейсове които стоваряха хора само за един ден за плаж и после ги връщаха обратно. Така че има възможност да си намериш само транспорт и после от форума или от другаде да си намериш хотел който е изпитан и е с добри отзиви. Ако пътя е много спокойно може да го разделите. В Златоград не е лошо има стара част която е реставрирана и на мен лично много ми харесва. И в Сандански е хубаво. Има хубав парк. Стига да имате повече време може да направите една страхотна ваканция.

# 47
  • София
Параход мерси за темичката  Simple Smile
И аз тук в търсене на моето местенце за септември  Simple Smile

# 48
  • София
Продължавам да досаждам, моля за отговор.
Сега потам за АлексАндрос палас на Атон, дали някой има лични впечатления, също и за плажа там, предварително благодаря Simple Smile

# 49
Продължавам да досаждам, моля за отговор.
Сега потам за АлексАндрос палас на Атон, дали някой има лични впечатления, също и за плажа там, предварително благодаря Simple Smile

https://www.facebook.com/pages/Nei-Pori-Vila-Tomas-Greece/196315003741662?fref=ts
тук някой дали е ходил

# 50
Здравейте момичета  Hug Преди 2 дена се върнахме от почивка в Сарти и просто сме очаровани.Много приятно селце в същото време кипящо от живот и много местенца за разходка и вкусно хапване.Сега вече планирамe още едно моренце в края на Август.Този път очите ми останаха в Порто Карас,но цените там са доста високи и нe става за по-дълга почивка.Ако знаете някое местенце близо до Порто Карас споделете  Hug Всъщност  дори не знам дали допускат хора които не са гости на хотелите до плажа.Ако знае неща по въпроса пишете  Simple Smile

# 51
  • София
_bellissima_ И ние изкарахме много хубаво тази година в Сарти.
Плажа на Порто Карас, Meliton Thalasso има два варианта, единият е срещу консумация и другият платен, 7 евро на човек, поне така беше.

# 52
Ние нямаме потвърждение от студиото в Неас Мармарас  Confused Утре ще звъня.

# 53
  • София
E, хайде сега, вие какво пък толкова "чистене" си представяте, не чакат да им измием прозорците Joy Просто има на терасата необходимото за такива като мен, които обичат пода да им е чист като масата, на която се хранят. Аз този вариант го харесвам повече от комбинацията мърла-камериерка и липса на всякакви пособия, с които сам да си хигиенизираш. Но може би аз съм малко луда, не ми се връзвайте. Веднъж в четиризвезден хотел ходих да си купувам парцал и доместос Embarassed
Свалям снимките от фотото. Препоръчайте къде да ги кача, за да си запазят качеството? Миналогодишните качих в бг-фото, но изглеждат по-бледи, отколкото на дисплея на фотоапарата newsm78

# 54
  • София
И аз благодаря за темата!
Много се изкушавам за едно 4 дневно море, между юни-септемврийските почивки...
Има ли някой сега в Керамоти? Много ли е препълнено? мисля си за 25 юли, ще търся ласт нещо си...  Mr. Green или пак на място....

# 55
аз да комбинирам от няколкото поста, които видях на последните две страници - за Метаморфози и ОИ - първото ни ходене в Гърция - 2008-ма, беше възможно най-кофти комбинацията - тия двете взети заедно Grinning храната беше някаква абсурдна, може би я опитахме 1-2 пъти, и за нула време установихме, че този тип почивка в неособено луксозни условия там е пълна минавка - на практика си я платихме, без да я ядем и дадохме поне още толкова пари за таверни

"плажът" на Метаморфози също не ставаше за нищо, видя ми се съвсем малък и тесен, неподдържан и още при първото потапяне мъж от нашата компания се насади на таралеж [чак сълзи му течаха от очите], след което в хотела и селото се прибирахме единствено да спим

обаче що обиколки направихме до Агиос, Сарти, Сикия, Платаници ... ех, на това му викам добро плажуване Simple Smile

иначе и аз търся идеи за второ моренце [юни бяхме пак на Тасос, супер си прекарваме винаги, на студиа], за края на август, ама в някаква друга част на Гърция и да е близко - и то остана само района на Паралия Катерини, от няколко дни ровя из букинга и съм набелязала разни места, но все ме чопли да не се насадим там на някакъв Китен-Приморско-вариант  Confused

# 56
  • София
След юнското море на Тасос и лошото време в София, вече имам нужда да се стопя- замислила съм един уикенд на Неа Ираклица , а за началото на септември Амулиани или Лимнос. Тъкмо намерих прилично местенце на Амулиани и вчера разгледах снимките на един познат от Лимнос. Не знам, много е трудно, а като гледам и вашите снимки.... трудно е за една Везна да направи своя избор Laughing

# 57
тодоричка, сподели, моля те, онова слюносъбиращо блюдо, на което безсрамно пусна снимка в предната тема днес преди обедната почивка ( #Crazy ), как се казва  smile3523

# 58
  • София
тодоричка, сподели, моля те, онова слюносъбиращо блюдо, на което безсрамно пусна снимка в предната тема днес преди обедната почивка ( #Crazy ), как се казва  smile3523

Кокореци   Mr. Green

# 59
Ах, това ли било  Laughing Всъщност изглежда потресаващо вкусно, ако намерим, може да се прежаля да пробвам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт