На море в Гърция 2013 - VII

• 69 232
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
zvanche, dechy, много благодаря! Ще търся още в селото тогава, но много са вече резервирани. А други ми дават намалена от 180 на 70 евро/нощувка цена. / Η τιμή είναι προσφορά από 180 ευρώ τη βραδιά μόνο 70 ευρώ ./
Моля, ако се сещате нещо в населеното място, близо до сладкарница/че не мога без сладкишите им/, пишете ми.
Отивам да се ориентирам по картите ти Руми  Hug. Макар, че гледам разстоянията, описани, не са особено съответстващи  Mr. Green

# 721
  • София
Спокойна, гледай местата, които се намират в дясната част на картата на zvanche, някъде около църквата и в дясната част на крайбрежието - там хем е тихо, хем е близо до магазините и таверните.

# 722
за да си резервираш за Гърция сигурно трябва да си завършил висше по туризъм, а на всичкото отгоре да знаеш и гръцки ooooh!

# 723
Само за сравнение ние бяхме тук
http://www.siropoulou.gr/en/hotel-agni и Erifili изглеждаше далеч по-добре поне от вън.

Може ли малко отзиви за това хотелче Агни Praynig Резервирали сме от 1-9.септ там, дадоха ни цена 65евро със закуска и тези, с които ще ходим много го харесаха и капарираха, а аз - не знам защо, имам някакво съмнение  Confused

Исках да ходим на къмпинг талата, но места за нашия период в мобилни вили нямаше, като не е къмпинг исках студио с барбекю - с опция за салатка и узо вечер на двора, а не всяка вечер да трябва да сме на заведение - и от финансова гледна точка, а и по-удобно е за децата, ако има къде да играят, но компанията надделя и даже предплатиха.... И сега вместо да си чакам с нетърпение почивката и да с чертая картата на разходките - аз някак, се съмнявам, че точно там искам  Crazy всеки с проблемите си  Mr. Green
И при нас стана горе-долу така, но пък накрая всички бяхме доволни. Хотелчето е малко и много чисто. Не знам какво сте резервирали. Ние бяхме в тройка студио, защото нямаше други налични и ни беше тясно. За сметка на това терасите са големи и компенсират. Повечето стаи гледат към един скат и странично се вижда морето. Хотела е почти на първа линия. Пред него има още един и те са почти залепени. До плажа 20-30 м. Едното заведение е към първия хотел и е на плажа, а другото в горния край на квартала. Магазин на 50-60 м. Стопанката е много усмихната и добричка, и е на разположение по всяко време. На покрива имат тераса която не работеше юни, сега не знам. Можеше да се ползува, но както пишеше в сайта, че има бар, има ама беше празен. Което нас ни устройваше защото си стояхме там с наши питиета. Имаше и една изгнила скара ама не опряхме до нея. Заведенията предлагат храна за вкъщи така, че една риба или скара от заведението и една салатка с узо от вас и ето вечерята е на половин цена. Не очаквай много от хотела над средното ниво е за цената, но ако вашите познати са разглеждали снимките, ще цитирам нашите "фотографа е много добър". Ние платихме 55 евро със закуска. Само да вмъкна и едно абсурдно решение на архитекта, който доста се е постарал иначе, прозорчетата на баните са към вътрешния коридор. Доста дълго стана. Ако имаш някакви питанки пиши на лични. Сигурна съм, че ще сте доволни .

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 23:45 от sisi73

# 724
Моля препоръчайте добър плаж на Тасос или район с такъв. Да е песъчлив и без таралежи и други подобни.

# 725
  • София
Моля препоръчайте добър плаж на Тасос или район с такъв. Да е песъчлив и без таралежи и други подобни.
Golden beach  в района на Скала Панагия предимно, Парадайз бийч, Макриамос. Тези съм посещавала. А иначе има и още хубави плажове като напр. Псили Амос близо до Потос, Пахис (на запад от Лименас).

# 726
Колко си бърза, благодаря ти.

Кой от тези, които си посещавала според теб е най-добър за летуване с деца, ако имаш и хотел, студио в добавка ще е супер.

# 727
  • София
Хотели и студиа има предимно в района на Голдън бийч от изброените. На Макриамос са само Makryammos bungalows, които не са много евтини. Около Парадайз има само 2-3 студиа.
Ние бяхме в края на Скала Потамия в Esperides apartments http://www.apartments-esperides.gr/. В темата за Тасос съм писала отзиви. В този район има доста заведения и магазинчета, въобще е по-туристически. Можеш да потърсиш още Studio Niki, Lina apartments, Amarylilis studios, Avra.

# 728
Като казваш туристически значи ли, че е претъпкано с хора като на нашето Черноморие. Определено ми се иска по-спокойна почивка...

# 729
  • София
На мен на Голдън бийч не ми хареса,не е спокойствието,което аз търся.На Алики ми се видя по-малко нагъчкано, а ние си изкарахме чудесно в Скала рахони.Но всеки търси различни неща.

# 730
  • София
Има хора на Голдън бийч, но чак да е пренаселено като на нашите плажове, не бих казала. Особено на плажа между Скала Потамия и Скала Панагия (пред хотел Александра бутик) е много спокойно.
На Скала Рахони не съм ходила. Не мога да кажа нищо нито за плажа, нито за спокойствието.

# 731
Дечи,
Вила Хасиента е съседната къща до Атос бей, точно по пътя за Аликес си е Simple Smile но също като нея е на средата на нищото. Гемели е в обратната посока, над селото (принципно към Карагация като географска ориентация, но не по пътя към плажа, а в друга отбивка, тя пък не е близо до нищо).

Спокойна,
това с цената "180 намалена на 70" е рекламен трик. Обсъждахме ги тези номера на букинг преди няколко седмици.
Относно разстоянията - всички дистанции на острова са много малки. Тръгвайки от селото, няма посока, в която да караш повече от 2-2.5 км. Но и не стават за пеша с деца.

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 11:48 от Параход

# 732
Преди време питах тук, в темата за плажа в Еразмио,но никой не ми отговори.Е,ние вече бяхме там,и ще си позволя да сложа няколко снимки тук,може  някой  да се интересува от това място  Simple Smile
   http://prikachi.com/images.php?images/744/6407744z.jpg
     http://prikachi.com/images.php?images/772/6407772s.jpg
       http://prikachi.com/images.php?images/773/6407773y.jpg

Плажа е хубав,фин бял пясък,морето плитко и най-вече спокойствие и уединение. Снимката с празните шезлонги е от 11,30 на обяд Simple Smile

# 733
Микаела,
предполагам, защото никой не го е чувал (аз поне не бях). В района източно от Керамоти най-известни са Миродато и Мандра, където има и къмпинг. Къде бяхте отседнали?  

Ето за интересуващите се - всичките 7 чудесни, пусти плажа на префектура Ксанти, всеки от които спокойно слага Керамоти в малкото си джобче.  
То и нататък през Фанари, Мароня и Макри, чак до Александруполис, е същото положението, но районът е много слабо развит икономически и туристически.

# 734
               Нощувахме в "Златни пясъци" в Керамоти,но обичаме да обикаляме насам-натам  и да сме на различни места.Мислим скоро да отидем да разгледаме и Мароня. Мястото е историческо,затова си мисля,че ще  е интересно,а пък ако се окаже, че и плажа е хубав,ще бъде много добре. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт