Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Когато вашето бебе пие по-големи глътки след по-дълъг от обичайния интервал, това може да означава, че е много гладно или жадно. В такива случаи гърдата може да съдържа повече мляко, което сигнализира на тялото ви да произвежда повече. Освен това новородените бебета често имат нужда да сучат по-често от 3 часа и кърмата се усвоява много по-лесно и бързо за около 30 до 90 минути.
-
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
-
Какво означава, когато гърдите се усещат пълни или напрегнати след по-дълъг период без кърмене от една гърда?
-
Какво да правя, ако кърмата ми намалява?

Та аз си купих хасе и вата и просто с 4 тигела облякох ватата с хасето и станаха прекрасни обиколници. Супер лесно и бързо, ама наистина. Твоята идея обаче звучи прекрасно, ще я покажеш нали?

Ама ме мързеше.... 

Кърма има иначе. Но дам ли му, болката е зверска и после шурва кръв....Поне като се цедя,внимавам и не боли толкова.
Няма как да си спокойна, разбираемо е. Не обръщай внимание на всяка дума казана от хората, те искат да те успокоят, понякога човек в старанието си да помогне, прекалява. Дано скоро да си приберете живо и здраво детенцето! 
Два часа цоцка, после будува, гушках го, ама не ще да спи. Майка ми го взе, за да дремна аз, по едно време ми го носи, пак да яде