В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 650
  • 719
  •   1
Отговори
# 240
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мисти, ще се отпуши. И моя е запушен, ама поне имам спомен, че и с Марти ми беше така и след като родих се сетих какво е да дишаш.  Peace

Ох, Таничка, вие поне можете да се разберете, а при нас поне мъж ми прави кухнята и все нещо излиза. Прави едно, недосметнал друго, човек, който изрязва дъските не ги направил точно...а искам вече да изчистя кухнята и да се приключва.

# 241
Честити бебечета на Дани Камен и Мирта !
Стискам палци на Глупи,дано всичко да мине отлично !
Джине,много свежо звучиш!

# 242

Аз имам един въпрос към роси.то и другите мами с проблеми с щитовидната жлеза, които вече се кърмят с бебчовците си. Интересува ме, ако още пиете хормони (еутирокс, л-тироксин или нещо от тоя род), как го съвместявате с кърменето? Първо кърмите сутрин и после пиете хапчето или...? Мерси много предварително за отговорите (Роси, надявам се да го прочетеш, въпреки, че още съм от подгрупа бременни  Wink)

Е, аз малко преувеличих. Чета ви но по диалгонал. Големи извинения пред Сандалка. Нейните постове са много дълги и като никога досега ги прескачам въпреки че ми е много любопитно какво пише.

Хапчето го пия веднага след сутрешното кърмене. Самонамалих си дозата на 25 след като родих. Но не съм го изследвала хормона, нито съм говорила с доктор по въпроса.

# 243
ДОБРО УТРО ,МОМИЧЕТА!Благодаря ви за хубавите пожелания.За втори път изпитах най-хубавото чувство на света -ДА ДАРИШ ЖИВОТ! Ние сме добре ,но много рано ни хванаха коликите.Много сме лакоми кърмим се често и съм с разранени зърна,но със силиконовите зърна на АВЕНТ болката се преодолява мажа се и с Ланолин.Чувството да кърмиш е невероятно макар и болезнено,но се надявам скоро да кърмя и без протектори.Моята кукла е много жилава вчера я намерих обърната по корем със захлупено лице и с биберон в устата -изтръпнах,че може да се задуши.Обръща се и спи по гръб с вдигнати ръчички на горе-не е ли много рано за това???Честито на новите мами за техните БЕБЧЕТА ,ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ от това по важно няма!и много КЪСМЕТ на тези, които им предстои този хубав момент -ДА ДАРИШ ЖИВОТ!Качила съм снимки на ВИКИ ,ако някой иска да ги разгледа в снимка.бг

# 244
Криси бебока е супер, ама такова голямо изписване не бях виждала  Shocked, направо се стреснах, толкова много народ. Ти изглеждаш много добре, не бих казала, че току що си родила, браво! А Тортата е уникална  newsm10
Аз пък все си мислех, че посещенията са забранени, а сега виждам, че не навсякъде е така

# 245
  • Бургас
Катенце, вашата е по сложна че нали ти е мъж колкото и да му мрънкаш докато не реши да го направи, няма отърваване...при нас е лесно, единия майстор не върши работа изгонихме го..сега е друг майстор Simple Smile

# 246
Криси,точно сега ви разгледах снимките ! Малката Вики е уникална ,като нарисувана е  Heart EyesКаката колко е горда само  и толкова усмихнати лица покрай теб...нека да има хора ,бе Мисти,усмихнати ,шастливи хора Grinning СТрахотно изглежда  всичко,направо ти завидях за емоциите !
Аз днес съм решила да им тегля по една на майки ,мъже,приятелки...Снощи бях пред срив ви казвам ,ревах един час сигурно ,по-точно ревахме заедно с детето.Той от инат ,аз от хормони и заради самообвинения ,че съм лоша майка. Близначе,кажи сега ,преодоля ли страховете си след раждането ,че няма да се справиш с двете деца newsm78  Толкова невъзможно ми се струва....
Днес съм решила,че ще съм спокойна ,нищо няма да правя ,пък каквото ще да става.Много ми е мъчно само че ,чувствам се пренебрегната от всички.Майка ми слагали ламинат у дома и  хич не й пука как съм ,свекито звъня да ме пита дали ще ходиМ всички на село този уикенд ,все едно не знае ,че тогава ми е термина и ще искам да се скрия в миша дупка ooooh! Всичко ми се е свило ви казвам,как може да съм такава лигла не знам...

# 247
А относно Сандалка, момичета аз пропуснах да ви споделя как тя ми звънна да ме пита как съм точно в момента когато бях в болницата с изтичащи води. Шесто чувство ли има не знам но баш ме нацели.

Танче писах ти на скайпа да пием кафе днес. Не ми отговаряш, а тук се подвизаваш  Crossing Arms

Качих нова снимка на Далия, че я хванах и усмихната

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 09:30 от rosi.to

# 248
  • Бургас
Роси, мъжа ми го е оставил на тих режим скайпа и не съм те чула Simple Smile

# 249
Роси не те ли е страх толкова малка, да я слагаш седнала  newsm78 Те твойта вече и усмивки за снимка пуска, а наште  Sad се крият
Близначе пусни някоя снимка на бебока и ти.
 Като казахте Сандалка, в пресекулките подобие на сън снощи, сънувах, че Сандалка, не е бременна изобщо, и я разобличаваме, че няма снимки като бременна  Shocked и че няма такава като нея дето да бременне толкова време

# 250
  • София
Честити нови бебенца на Дани Камен и Мирта!   bouquet Да са здравички и засмени!

Глупи, чакаме блага новина и от теб, душице, развълнувах се много като прочетох  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Мъхче,  Hug Големи майтапи при теб  Laughing

Гери Д дали вече са я изписали? Чакаме новини от Русе, а и на мен ми е много любопитно, дали Оги е все пак един достоен Огнедар?

Към мамите-кърмачки с разранени зърна!
Не зная, дали сте забелязали, една наша мама сподели (мисля, че беше Венито, но възможно е и да бъркам) за кремче, което много веднага й е помогнало за разранените зърна. За всеки случай, пиша ви го отново, ако някой иска да го опита: multi mam balm

Роси, брао бе! Пък аз отвреме-навреме да ти пиша разни неща. Повече няма да се хабя  Crossing Arms

Джине, донесоха ли ти Маринка? (Градуса  Mr. Green) Кажи какво си казахте най-напред  Hug Аз поне се радвам, че в ОБ нямат този обичай да точат Касата за сметка на бебетата и майчините тревоги - няма масови "инфекции", лампи, недоразвитост и пр.  Peace Поне откъм това е спокойно.

wazz, тя Джина нали беше секцио, а тях не ги държат в коридорите, изпращат ги в реанимация след операцията, а после по стаите направо. При теб кофтито е било, че цели 5 чАса са те държали там, пък и завита с един чаршаф само  ooooh! Ама... минало-заминало вече  Hug

Остават 5 дни до отварянето на портала.

# 251
  • София
Добро утро!  Hug Hug Hug Честито на Дани Камен и Мирта! Да са живи и здрави и те, и бебчовците! Само радости и щастие!   bouquet

Много ви благодаря за отговорите за кошарите. Аз се бях почти спряла на тази, която има Ивето. Само да питам - Иве, тя има ли чанта за прибиране като е сгъната? Става ли за багажника на колата?

Мисти, ми ушите им са различни. На Деничка - едни фини и мънички, ама тя цялата е много нежна. А Еличка е едро, лакомо същество, което обича само да спи и да си подгъва едното ушо. Колкото и да го разгъвам, всеки път като я вдигна от креватчето и то е смачкано като тост - сандвич. Освен това е малко по-щръкнало от другото, ама си викам, че е против уроки и се успокоявам Simple Smile Имам забрана от роднини да качвам снимки до 40 ден, та сега чакам, за да и се похваля.  Cry

Глупи, стискам палци, ама мисля, че вече е родила Simple Smile

Близначе,  Hug Не съм чела назад, но ми звучиш свежо и добре! Остави ти килограмите, да не ти дреме, като почнеш редовните разходки ще  ги ликвидираш. Аз съм много доволна от коланите за стягане на корема. Нали съм щиглиц, та след операцията коремът ми увисна надолу и теглеше шева, не можех да се раздвижа и да ходя изобщо. Та док каза веднага да слагам медицински колан - гащи. Та взех един за 70 лв, казвам ви - преродих се - успях да си изправя гърба, а сега - две седмици по-късно, коремът ми е прибран наполовина обратно и не си усещам червата да висят. Ура!

ПП. Абе, Кейт не роди ли? Може би тя чака Мисти да тръгне и тогава. Мисти, я кажи, колко й платихте?

# 252
  • София
...
 Като казахте Сандалка, в пресекулките подобие на сън снощи, сънувах, че Сандалка, не е бременна изобщо, и я разобличаваме, че няма снимки като бременна  Shocked и че няма такава като нея дето да бременне толкова време

Joy Joy Joy hahaha
Така си е! Най-накрая ме хвана  Mr. Green
Мисти, аз наистина нямам снимки като бременна  ooooh!
ММ само веднъж ме нащрака как с корема, омацана цялата боядисвам с една четка, и почна да ги бълва във фейса  #2gunfire Дигнах му луд скандал, че вместо да ме постави сред полянка с цветя и да ме снима в нереално красива светлина, той се фука с работното си добиче  Crossing Arms Свали ги, изтри ги и така приключих със снимките  Crossing Arms

Но има по-дълго бременна от мен - Скреч  Peace С един ден, но е напред. Казвам ви, че се притеснявам за това момиче - време не й остава да роди  Laughing  Hug

Остават 5 дни до отварянето на портала.

# 253

Роси, брао бе! Пък аз отвреме-навреме да ти пиша разни неща. Повече няма да се хабя  Crossing Arms

Aaaaa, недей така. Ти като ми удебелиш името и аз го виждам и го чета. Айде раждай и вече няма да пропусна и ред  Hug

Мисти, ние нали и  до Арапя пътуваме и да ти кажа имам чувството че в кошчето й е най удобно. Просто сутринта Петър ни закара до работата ми да ми дадат последните пари дето имах да ги взимам (изработени още април месец - вече ги бях отписала, ама вчера ми звъннаха да отида да ги изчистим) и понеже тя си заспа най блажено в кошчето и я оставих. Иначе знам че не е много хубаво, но тя почна и главичката да я държи изправена. А засега се усмихва само насън.

# 254
Мина страхотно, контракциите станаха на 6 мин и после няколко на 5 и се уморих и тъкмо мислех дй будя мъжа ми и се разредиха. Прилегнах след 2 часа болки и заспах .  2 в 1 сме си.

Общи условия

Активация на акаунт