В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 566
  • 719
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и аз не съм от много активните както тук така и с раждането явно  Grinning
И моят термин е за днес обаче няма признаци за раждане въпреки че от една седмица съм си с разкритие и паднала тапа .

# 586
Много благодаря за отговорите. Стана ми ясно най накрая.
И честито на новите мами, че не съм чела, а сигурно има такива

# 587
И честито на новите мами, че не съм чела, а сигурно има такива
Миии лъжеш са  Joy няма нови вчера и днес никоя не иска да ражда  Joy

# 588
И аз това гледам, че към края на юли доста разредихме. Няма скоро родили или поне още не са си казали, може някой със закъснение да се обади.

# 589
Има, има - Бибанка се е похвалила макар и със закъснение. Да ти е живо и здраво синчето бибанка

# 590
Лунна Самодива,честито ти бебче!Страхотно име сте избрали!Нека бъде жив и здрав!
Бела,първо миличка,успокой се! HugНапълно разбирам притесненията ти и знам,че имат имаш пълно основание за тях.Ама как се нервя вече с това предизвикване. #Cussing out Ти къде ще раждаш?В държавна или частна болница?Избрала ли си екип или не?Имаш ли някакви проблеми с бременността,които да налагат секцио.Подозирам,че се прави с цел източване на касата.
Факт е,че при прегледа може да са ти помогнали за увеличаване на разкритието.Имаш още седмица до термин,а и да преносиш малко не е фатално ако всичко с бебето,водите,плацентата е наред.За това е важно тези последни дни и особено след термин,да се следиш. Peace
Най-добре е да поговориш с лекаря си и да му кажеш,че не желаеш да насилваш нещата.Кажи му,че много държиш всичко да си дойде от само себе си.
За секцио не разбирам защо всички(е почти всички)лекари  натискат.Като се сетя мен как ме убеждаваха,че било "модерното раждане". Rage
Ако лекарят не уважи решението ти,най-добре е да го смениш!В никакъв случай не се оставяй и не се съгласявай на секцио,ако,разбира се,някакъв проблем не го налага! Hug

Момичета,благодаря ви за отговорите за конците.Явно това са. Ама те дебели бе Shocked Чеи синьо-лилави  Laughing

ами нямам никакъв проблем бебчо си мърда а и на последната консултация докторът ми каза че всичко е наред и тоновете му са наред на бебчо. Понеже бременността ми се следеше от един доктор по здравна каса а иначе ходих и при още един на частно и той всъщност ще ме изражда. И в началото нямаше проблем каза че няма да е голямо бебе най много 3 килограма, а ходих и при още един частник който също ми каза че до датата на термина не вижда вариант да стане по- голямо. Сега изведнъж ми вика голямо било бебето въпреки че нито ме гледаха на видеозон нито нищо. После очилата му били проблем. Аз два пъти ходих на очен преглед и ми казаха че нямам проблем,и да раждам нормално защото съм с далекогледство с + само при - тоест късогледството имало проблем. Той пак с тия очила. Каза че ще се помъчим да родя нормално и в краен случай ще ме отрежат. Щял да ме прегледа като отида да види колко разкритие имам и да запишат тоновете на бебчо и ако всичко е наред ще ми пуснат система ли или ще остана в болницата да ме изчакат не знам. Иначе съм в държавна болница с избор на лекар. Иначе не знам дали споменах че вчера ми падна тапата, днес имаше още частички от нея, но имам и зацапване. Чакам да си започнат контракциите и дано не родя по техния график. Вчера си направих хууубава разходка катерих стълбите до майкини до 10 етаж и днес бях на село и се дупих да събирам сливи. Дано да е тръгнало разкритието и да ги изненадам. Имам леки болчици точно там където си навряха пръстите вчера. Така че предполагам че ще стане работата. Абе няма да ми казват те кога ще се роди детето ми. От къде на къде те ще му определят съдбата. Да не е слагано с пръст, че да ми го изкарват по график. Това е нещо толкова интимно и аз си имах едни планове..... не е честно да ми ги провалят и то без причина. Накрая ще отида и при другия лекар който си ми води консултациите и той да бръкне и хубаво да тръгне разкритието и да видят те тогава.

# 591
Bellatw това ми звучи като моята сага с лекаря, при който уж щях да раждам пък избягах и реших при който се падна  Sad Все едно една школа са карали.

# 592
  • София
Луиза и аз ще ти кажа, че трябва да ядеш. Аз такива гладувания иначе правя, но с цел- да отслабна. Веднъж устисках 8 дни на вода и кафета. Много е вредно. Пък и сега си с малкия и трябва да си на 100%. Hug
Близначе, честито ти сношение Twisted Evil

# 593
Моля се моля се да родя по -рано да им покажа как ще си родя детенцето нормално. Моето детенце не тяхното бебе.

# 594
Въпрос към ЛЛЛ

Пия по 4 литра вода на ден , много съм жадна , предполагам от упойката. Този факт разрежда ли кърмата ??? Бебето ми е на 7 дни , а реално аз съм с бял език , което говори за ацетон в организма . И пак си мисля , дали не и това не преминава в кърмата ???

И последно . Бебето ми един ден плака 2 часа без да спре . Давах му да яде , после след 1 час вода , после не издържах да си яде ръчичките и пак му дадох да яде . Реално за 1,30 е ял 2 пъти . Моята акушерка каза , че е плачел от преяждане . Имало правило , че бебе не се храни на интервал по малък от 2,30 . Имали нещо вярно ???

# 595
Маменца,вече сме си у дома с Тони и само минавам да честитя на родилите и да дам кураж на очакващите  Hug
Моят бебко много хубав бе ,послушен даже,довечера ще видим как ще се разберем.
Имам много да разказвам за моето раждане ,но очаквам всеки момент нашествие от баби и дядовци.Утре ще намеря време.
П.п Яка българка съм обаче ,в 14 часа си бяхме у дома след изписването ,оттогава съм изчистила къщата,наредих покупките и кърмих 2 пъти  hahaha

# 596
Данче браво на теб, кога роди, кога се прибра, верно си страшна, ще чакаме подробности, че май ти си последната родила

# 597
Данче  welcome И чакаме да разкажеш Simple Smile

ММ отиде да разхожда Бобо и аз смятам да се просна по цялата си дължина и ширина на дивана, може и да поспя  Rolling Eyes

# 598
  • София
Браво Данче!
Близначе, а със свекито какво стана?
Момичета, искам да ви питам, вчера говорехте за някакви конци, прежди и възли, дето ги вадите от долу, те не трябва ли да са животински, т.е. такива, които се абсорбират от организма? Ами ако някой канап остане на госпожицата, после мъжа ли ще го разшива? Питам от чисто любопитство.

# 599
Данче,добре дошла!ГолЕма си!Признах те.Чакаме да разкажеш всичко около раждането ти.Целувки на бебчо!
Близначе,златен мъж имаш.НА работа ходи,прибира се,удря ти една п**ка и отива да гледа бебето.А ти се разливаш на дивана и блажено притреперваш след бурния оргазъм.
джине,животински са вътрешните,а на някои момичета може и външните.Не знам.Моите Външни бяха нерезорбируеми.
Момичета,активна почивка и много течности е формулата за много кърма!

Общи условия

Активация на акаунт