Приготвянето на храна-любов или задължение?

• 16 873
  • 362
  •   1
Отговори
# 270
Не обичам да гладя, затова съм се снабдила с ей такава система:
Скрит текст:

Казах ти аз, че има по-нов модел.  bowuu

Описанието е същото:
For those who demand professional performance and high-end design. This signature powerhouse, етцетера, етцетера, етцетера.  Laughing

# 271
  • София
Дизайнът не задютийното устройство е природен.

# 272

Да, но не можеш да отречеш, че е high-end.  Wink

# 273
Нямам дори сили да пиша колко време и сили ми отиват за пустото грамотно готвене. Но животът и здравето на домашните ми го изисква.

Грейс - моля за рецептата на този хляб без мая.

Богиньо - вече питах - колко деца и възрастни обхваща твоята грижа, но отговор нямам.
Не ти разбирам нивото, а често са ми интересни коментарите ти.

Искам да видя къде се намирам в сравнение, че ако погледна реално доста се отчайвам - маса време загубено за готвене вместо да седна да прекарам време с любима литература, музика или просто нормално да се наспя.

Но, това да е тежестта, друго да не е, та бързо се умирявам като ми иде да вдигна някоя революция удома.

# 274
  • Там, където ме обичат

Да, но не можеш да отречеш, че е high-end.  Wink

Kaкъв "end", скъпа, ние още не сме започнали.
Ау, станало 12, оставям ви и отивам да проверя дали ютията е загряла.  Wink

# 275
  • Варна

Богиньо - вече питах - колко деца и възрастни обхваща твоята грижа, но отговор нямам.

newsm78

Някои хора за отрицателно време могат да нахранят цяла рота, а други - половин ден ще мотат за ястие за двама.

# 276
  • София
О, и аз мога за отрицателно време да храня - единственото ограничение е колко бързо мога да набера телефона на доставка на храна по домовете!

# 277

newsm78

Някои хора за отрицателно време могат да нахранят цяла рота, а други - половин ден ще мотат за ястие за двама.

По уклончивия отговор разбирам - хабер нямаш.

Само приказки.

# 278
Скрит текст:

Казах ти аз, че има по-нов модел.  bowuu

Описанието е същото:
For those who demand professional performance and high-end design. This signature powerhouse, етцетера, етцетера, етцетера.  Laughing
А този новия модел по-хубав.
Андарел, ти нали си падаше по готвенето, не ми заглеждай ютията, а.  Mr. Green

# 279
  • Варна
И аз не бих отказала такава ютия.  Sunglasses

# 280
  • София
Не, бее, падам си най вече по гладенето!
Обаче да знаете, толкова много пари за ютия не давам! Тя да не ги сгъва и прибира в гардероба!

# 281
Не, бее, падам си най вече по гладенето!
Обаче да знаете, толкова много пари за ютия не давам! Тя да не ги сгъва и прибира в гардероба!

Ти си домакиня, Анди. Аз не мога да си позволя да си прекарвам уикендите в гладене. Още толкова съм готова да дам, ако знам, че ще ми съкрати времегладенето до един филм на две седмици. Като се има предвид, че гладя униформи, костюми, ризи от плътен памук, направо се родих с парата. Ех, ако имаше и дизайнерския накрайник, но там с подръчни материали ще се справим.  Wink

# 282
Скрит текст:

Тоз младеж сега, защо не се е обезкосмил? Добре че на мен на ми пречи, но в България няма да се пласира добре модела.  Mr. Green

# 283
  • София
И колко ще го съкратиш? Тази ютия да не глади сама! Пак в твоите ръце  трябва да е. Все пак не става въпрос за онези промишлени гладачни устройства да сложиш ризата или костюма на манекена и отвътре да  се надуе и отвън да го пресова. Каквато и да е ютията, тя пак си остава ютия, не е някакъв качествено ново устройства. Все едно да очакваш от кола да е самолет. Peace

# 284
И колко ще го съкратиш? Тази ютия да не глади сама! Пак в твоите ръце  трябва да е. Все пак не става въпрос за онези промишлени гладачни устройства да сложиш ризата или костюма на манекена и отвътре да  се надуе и отвън да го пресова. Каквато и да е ютията, тя пак си остава ютия, не е някакъв качествено ново устройства. Все едно да очакваш от кола да е самолет. Peace

Съкращава ми с 2/3 времето. Понеже има мощна пара + гореща повърхност, глади риза с едно минаване/повърхност, а панталони и по-бързо, защото няма нужда да обръщаш от другата страна. Също и покривка - гладя на четири, после минавам неизгладените "ръбове" и става перфектно.  Вярвай ми, Анди, родих се. Пробвай, после ще дискутираме (предпочитам да дискутираме по-новия модел с ъс задютийното устройство)   baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт