Рождени дни започват да се нижат и АВГУСТинчета все по-пъргаво се движат

• 27 405
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен  Blush
Искам да 4еститя рождените дни на пропуснатите августин4ета   bouquet  bouquet да сте здрави и щастливи   bouquet
не мога да пиша от новия комп, пълна скръб е  Sick ще го връщаме  Confused та мъча се тук някакси  Tired
но ви чета  Hug
Рошке, Муки, СамиМами Hug Hug Hug
Моята човечка вчера в магазина си хареса един уолкър и й го купих  Laughing днес цял ден бръмчи  Heart Eyes и й е забавно да гони мухите  Mr. Green

# 586
Хммм, как да не се дава Смекта на деца, в листовката има дозировка и начин на приемане при кърмачета/деца под годинка
Месечинке права си,аз го обърках с лоперамида,който блокира движенията на червата.
Ули мислех си за сметанов или белтъчен крем.Белтъчния обаче не е подходящ.Намерих една рецепта за лимонови мъфини и много добре ми се получиха.

# 587
Ааа, честит рожденник и на Сашкова  Hug Hug
АБе аз с подготовката съм доникъде, 2 пъти се обаждах в Кръстова гора да запазя час, казаха ми когато дойдете тогава  Joy Joy не е като да бием час и половина път в едната посока и да не стане кръщането  Joy Joy
Попи, и аз съм правила лимонови, много са свежички, браво  Hug

# 588
Добър вечер!
  nbirthday на Криси, Сашко, Петенцето и Едже Hug Hug Да са ви живи и здрави Hug Hug

Белверде, колко си сръчна само Hug
Попи, Бейбито опасен Heart Eyes
Муки, Марли Hug Hug Hug Много ми става мъчно за дребосъците, да оздравяват Hug
Рошке,  Hug
Дафи, моя Борко също като при Месечинка се буди минимум 2 пъти. Никога не е спял цяла вечер, май само 2 пъти ми се е будил в 4 сутринта чак , иначе заспива в 20:30-21 ч. и до 1 се събужда винаги, после в 4, в 6-ако стане номера пак да го приспя до 7 се радвам.
Месечинке, аз давам супата на обяд с 1-2 сухара вътре и става малко като пюре, а основното оставям за вечеря . Десерт винаги има, гледам да му давам плодове или плодово пюре, или половината от десерта от ДК. Днес си изяде основното- 200гр,, едно плодово пюре 200гр,- 400 грама на веднъж Shocked и след 30 мин. сука до откат #Crazy
Блонди, Ками има ли гражданство вече, чакаме да се похвалиш  Party
Сами, браво на Айнщайнчето Mr. Green Затъжих се вече за вас Hug

Борко като го целуна и 5 мин. след това издава звук като при целувка Mr. Green, цял ден може това да правим Heart Eyes

Щях да забравя - днес си взех шофьорския изпит  newsm44

Спокойна вечер!

# 589
Блонди, Ками има ли гражданство вече, чакаме да се похвалиш  Party

Имаме си и гражданство, и ЕГН  Hug
Скрит текст:
Изобщо днес беше чудесен ден, подредиха се много неща - едно мое старо гадже ни даде джипа си за морето  Grinning получихме голяма поръчка за филми, Камито се уреди с ЕГН, анагажирах Бойка Дангова, че ми е дружка за... хм...... да  Mr. Green ММ лети насам, видях се с близка приятелка, която, както винаги, ме зареди чудесно. Ангажирах и клоун за РД на Криско. Намерихме си външна врата от Петрич да сменим нашата. Видях двама други познати, с които ми беше приятно. И поръчах семейна пица до нас и ми донесоха някакво чудовище, което не можах да нося, толкова огромна беше и ще стигне за цялото семейство със сигурност до края на седмицата  Joy Уредиха се и още две неща и изобщо - обичам такива дни  Heart Eyes Утре ставам рано и изчезваме към моренцето  Blush

Елвирка, не, не веднага, може да се разберем нещо  Hug

Рошленце, всичко ще се нареди, явно е период, през който трябва да минеш, за да продължиш напред  Hug

Койчева, честито  Hug

Марли, как сте  Hug

Ще ви наглеждам, скъпи мои, през телефона  Hug

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 22:57 от Блонди

# 590
  • София
Койчева, честито, много се радвам, леко и безаварийно шофиране Hug
И тук да благодарим много за прекрасният подарък от Маги и _Soraya_, днес толкова много ни изненадаха и развълнуваха, много мило Blush Hug Hug Hug
Дафи, спокойно, и ние не сме имали нито една нощ, в която да не се събудим по минимум 4 пъти, и да яде или пие вода, и само една единствена в която само два пъти, но тогава беше на 4 или 5 месеца Mr. Green Whistling
Коралита, браво ,сигурна съм, че сте изкарали чудесно Hug
Рошке, спокойно и моята грива яко капе, направо лошо ми става Whistling
Тарантулке, върна ли се мм? Hug
Блонди, честито, много се радвам, че напрегната история е с добър финал Hug

# 591
  • София
Ааа, честит рожденник и на Сашкова  Hug Hug
АБе аз с подготовката съм доникъде, 2 пъти се обаждах в Кръстова гора да запазя час, казаха ми когато дойдете тогава  Joy Joy не е като да бием час и половина път в едната посока и да не стане кръщането  Joy Joy
Попи, и аз съм правила лимонови, много са свежички, браво  Hug

Бютка предполагам знаеш пътя какви гадни завои и наклон е? аз сигурно втори път няма да се престраша, накрая имах чувството че колата ще откаже вече да се катери  ooooh!

Койчева
, браво бе!!!! безаварийно!

сега като казвате и на мен сякаш повече ми падат космите , за съжаление само от главата, бих предпочела от мишниците примерно ама няма hahaha

Оххххх прозвуча все едно съм мата космата, ама понеже ги махам с кола маска и се налага да ги поотгледам малко и затова.... офф спирам по косматата тема  Mr. Green

Блонди, браво за ползотворния ден! Честито ЕГНце! и ангажиран клоун, ще кажеш после Ками дали се е уплашила. дано не! Айде утре лек път към моренцето и да се повозиш на РОЛБИТЕ  
hahaha

П.С
Моята шефка днес не сколаса да ми се обади. Мамка му дали ме е забравила? Мен яйце ми се пържи на д....то, тя..... Утре чакам до обяд и пак ще я тормозя  #2gunfire

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 23:18 от elvirka

# 592
Здравейте,

как сте мами и бейбита ? Растете, РД си вървят..  Hug Живи и здрави да са всички пораснали дечица !!!!!!!!!!!!!!!!!
Прочетах доста болнички е имало, дано вече всичките са по-добре.

Белверде, невероятни красоти си направила за кръщенето. Като му идва на човек отвътре всичко става красиво и си личи, че  правено с лекота и удоволствие. Само едно не ми го побира акъла, кога ти е останало свободно време ? Браво на теб !!! Peace

Дафи, 1 год кърмене не е малко. Щом не  иска малката не я насилвай, тя си показва само за кое му е времето. Вслушай се в нейните сигнали.  Peace

Тайра и при нас паданията са мнооого на мода. Гледам да не се шашкам и впрягам, но понякога направо ти се къса душичката като се разплаче душичката малка. Cry

Блонди,честито гражданство на Ками !!!!! Това е наистина страхотно, колкото и маловажно да изглежда на хартия.  За бургаската среща пишете като се разберете нещо с Кашпи. Може да е на 10 или 11.08 примерно нещо следобедно ? Как ви се струва ?

Коралче, честит ти рожденник ! Да е много усмихнат, весел и здрав и късмета да го следва по петите всеки ден !

Роши, споко ..... само едно помага в такива критични случаи - ЗАЕБИН  Mr. Green

Месечинка, айде честита ви кухня ! Дано си хапва винаги с апетит Бобо.

Ули, така хубаво си написала как си четеш книжка, че и на мен ми се дочете. От както се появи това малко човече в живота ми не ми е останало свободно време за четене. Не мога така, като знам че всичко ми е с главата надолу и бясните ме хващат и веднага почвам да разтребвма и като знам, че имам толкова малко време да свърша 100 неща и още повече се впрягам да свърша повече и повече. Луда работа, трябва да те послушам някой път.

Елвирка, дано утре се чуете с  шефката ти и се разберете лесно и бързо ! 

Бюти, да то за кръщенетата е така леко неорганизирано. Ама чак пък когато дойдете тогава  newsm78. Ама щом така са ви казали вероятно е така. Едва ли ще ви върнат като отидете.

Койчева, честито шофьорка !!!!  Heart Eyes Леко и безаварийно каране и да не забравяш да спираш на пешеходните пътеки.

Няколко вечери подред малчо спи много неспокойно, върти се, бърбори, става изправен в кошарата, а очите са му като зашити и две не вижда, толкова му се спи, пък става и проплаква. Май зъбите ще да са това. Тези горните много зор излизат.  Sad

Да попитам има ли бебенца, които скърцат със зъбките ? Малчо от скоро скърца със зъбки и е кофти това нещо. Направо се чудя как се е сетил да го прави, а и не проумявам защо изобщо го прави.  newsm78

За РД-то на малчо, решихме да го направим на кафе-сладкарница и да почерпим там родители и близки приятели. Уж няма да сме кой знае колко много, но то пак се събират около 15 възрастни и около 5-6 дечица. Да видим дали всички ще дойдат. За съжаление първоначалната ми идея да сме някъде навън сред природата, за съжаления няма как да стане. Не намирам подходящи места в града за нещо такова / примерно тип градина /, а извънградско ще стане малко сложно, пък и трябва да се съобразим с 1000 неща / кога ще спи малчо, жегата навън, тортата да мъкнем..., абе трудна работа май. / А и за съжаление малчо почти нищо няма реално да разбере от РД и най-много да се изнервим заради натоварената организация и да си развалим празника. Та затова нещо малко по-скромно от страна на организацията тази година ще е. Всъщност все още не сме го решили на 100% и никъде не сме запазили, но все пак имам още няколко дни да се поначудя.  newsm78

Айде лека ви вечер, пък аз си оставам в чуденка  Rolling Eyes

# 593
  • София
Привет момичета  Hug
Честито да днешните рожденници  Hug Да са живи и здрави  Hug
Блонди честито ЕГН  Hug
Койчева Честито!Леко и безаварийно шофиране  Hug
Искам да ви се похваля,че вчера Емма направи първите си самостоятелни стъпки  Heart Eyes Бяха само няколко но беше много вълнуващо.Ходеше от мен до ММ и обратно Simple Smile
За утре всичко е организирано и готово и съм си отдъхнала,че малко набързо трябваше да правим всичко  Crazy

# 594
ДОбро утро  Hug
Еее, Блонди, колко хубав ден  Heart Eyes Heart Eyes честито ЕГН на КАмито  Crazy
Елвирка, знам пътя, ама пусто му там сме си казали с ММ, че ще го кръстим Анди, не знам някакво вътрешно усещане е, въпреки че родители и приятели са в ужас  Joy Joy ама аз казах, че никой не ми трябва, само ние и кръстниците другите, ако искат да идват  Mr. Green Mr. Green
Тайра, честито  Heart Eyes
И Анди продължава всеки ден да се пуска сам по няколко крачки, ама аз все съм в края да го гушна и ми се опъва после на ръцете като прани гащи  Joy Joy
Блонди, приятно моренцееееееееееееееееееее  Heart Eyes Heart Eyes
Честито и на днешните ни рожденници  Heart Eyes
Тефи, за сладък Явор специални целувки от нас Heart Eyes

# 595
  • Варна
Честито на рождениците   bouquet
Блонди,
еййй, най-накрая, честито ЕГН Simple Smile
Койч,
безаварийно и приятно каране Embarassed
Тайра,
честити ви първи стъпки Simple Smile
Бобърче,
и Бобо скърцаше, сега престана Simple Smile И Блонди беше писала мисля, че КАмката скърца Laughing Направо косите ми се изправяха, ужасен звук Crazy
Белверде,
нещата, които си сътворила наистина са прекрасни, трябва да го превърнеш в професия, винаги съм мечтала да се занимавам с нещо, което не е само работа, а и удоволствие, но не би Whistling
Койч,
и аз слагам сухари в супата, но Бобо изяжда няколко лъжици и се намусва. Май не е свикнал да яде такива неща за вечеря, само каша или кисело мляко с бисквити признава Joy Вчера и десерта си не щя, но много му се спеше. Заспа в 7 вечерта и спа до 7.15 тази сутрин Shocked Онзи ден заспа в 10 и цъфна в 6. Иди го разбери Mr. Green

# 596
Признавам, че влизам без да съм чела последните 2-3 странички  Embarassed Но бързам докато имам мъничко време за да ви почерпя за рождения ден на моето Яворче  Heart Eyes Линкче към тортата, която съм поръчала, по обед ще видим как са я направили
И да ви благодаря момичета, че повече от година споделяме важни събития и емоции  Hug Прекрасни сте   bouquet

# 597
  • Бургас
Тефи,Софиа,Миши и Сими,честито ви рожденици днес! Нека бъдат много здрави и щастливи
Тефи, страхотна торта!

Днес станахме в 9 часа. Много, много добре се чувствам. Че това ставане в 7,30 хич не ми се нрави Tired
Блонди, страхотен вчерашен ден си имала. Нека днес е още по-хубав Sunglasses. Чакаме те за среща.
Бюти, щом така сте решили, направете си го така кръщенето. Който има желание (и здрав стомах Mr. Green) ще дойде.
Виктор вчера покрай кака си беше на парти. Много добре се забавлява.
Е,докато напиша поста, си свършил работа в памперса, а бяхме на старта за излизане.
И да не забравя. Бобърче, за празнуването на открито, в събота сме на парти на едно сладко августинче в Морската градина на една от беседките. Така че и това е вариант. В събота ще разбера дали се получава.

# 598
Влизам набързо да ви почерпя за рожденият ден на моето порастнало слънчице    party023 Wine Glass
   Ставам да изгладя тоалетите и да отивам на прическа .Ще кача снимки тези дни  Hug

# 599
Честит рожден ден на Яворче, Марто, Младен и Адриана! Да са живи, здрави, много щастливи и игриви!  newsm38
Днес Неско ще обядва сирена каша от кухнята. Как не съм се сетила да му направя до сега, при условие, че и аз я обожавам ...  ooooh!
Нашият рожден ден най няма да е на открито, както ми се искаше. Ех, още от сватбата си мечтая за тази шатра, ама явно не ми е писано да ме огрее. Сега ще проверим дали е свободна за 25-ти, ако не, ще сме в зала.  Crossing Arms Ето това е мястото.  Peace
Койч, Блонди, честито!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт