Интериорен стил по аматьорски 14

• 57 719
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Лилавото - не съм се замисляла, като цветова комбинация.

По скоро такава:

Скрит текст:

Тази цветова комбинация ме успокоява.

Цветовите варианти са тези:

# 646
  • София
В лилавия апартамент се настанявам смело.
Наистина, защо повечето хора се страхуват от наситените цветове? Съвсем сериозно питам. Дори майка ми се опули вчера като й споделих идеята за наситено изумрудена стая и сива дневна. А не е като да не ме познава Mr. Green

Защото ги е страх, че ще оплескат нещата. Според мен това е най - трудното нещо - съчетаването на смели и различни цветове, защото за там трябва да имаш страхотно чувство и да успееш да намериш точния нюанс на всеки цвят така че да се съчетае с всички останали. Затова и аз много ви се радвам и възхищавам!
    Ето аз, например от 2 години съм измислила нещо за хола, но колкото повече гледам бои и цветове и се чудя - толкова повече ми е ясно, че тези точни нюанси, които аз съм си измислила съществуват само в моята глава.  Blush ooooh! А ако не е перфектно съчетано ще е ужасно и затова съм на крачка да се откажа и да боядисам отново в бяло. Така поне няма да сбъркам. Та така и повечето хора. То не че бялото е лошо, но 10 години беше така и ме си щеше нещо по - нетрадиционно като цвят. А ако има нещо, което изобщо не понасям е онова соц обзавеждане в бежовокафяво което все - още масово се прави и продължавам да се чудя на новото поколение що така. То не, че и в тези цветове няма модерен и изискан съвременен интериор, ама разбирате какво имам предвид.
   Та и аз ще помоля по - смелите с цветовете за помощ като се реша най - после да започна, че ремонта нещо пак се отложи.   bouquet

# 647
Според мен, една част от хората се стремят да следват модните тенденции.
Други, избират интериор, според въздействието и възприятието на цветовете.
А и да, за непрофесионалист или човек без афинитет към това, не би било лесно да се справи със заигравка на няколко цвята.

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 14:49 от Чудо на чудесата

# 648
  • Бургас
Защото хората се страхуват какво ще кажат другите, страхуват се да рискуват, а другите не разбират. Една комшийка дойде да види до къде стигнах с ремонта на вилата, видя коридора и каза че е тъмно /макар че коридора по всяко време на деня пече слънце/, видя червената стая .... ауу ужас червено. Репликата ми беше като не разбираш от интериор що се обаждаш. После дойде другата комшийка, декупажистка, извинявайте но тази жена гледа и видя, имаше очи да види. Така че давайте смело, все пак вие ще живеете там и насладата ще е за вас.
Успех на всички

# 649
  • София
Аз затова се допитвам до форума.Много ми се ще нещо ярко да боядисам,но не знам точно какво.Започнах с първи цвят-сиво,защото са ми такива тапетите,а сега се чудя,какъв да е втория.Бях се спряла на червено,но като гледам цветовете от последните две страници,нещо ми бледнее червеното  Simple Smile

# 650
  • Бургас
Аз затова се допитвам до форума.Много ми се ще нещо ярко да боядисам,но не знам точно какво.Започнах с първи цвят-сиво,защото са ми такива тапетите,а сега се чудя,какъв да е втория.Бях се спряла на червено,но като гледам цветовете от последните две страници,нещо ми бледнее червеното  Simple Smile
Извинявай но доста се смях Grinning Grinning Grinning Бледнеещо червено, най-агресивния цвят. Зависи какво ти е сивото, светло тъмно. Ярък цвят можеш да направиш детайлите и все пак всичко с мярка. Не е лесно това което правим. Жълтото върви със сиво

# 651
  • София
Ами като гледам този шартрьоз,или лилавото,ми бледнее.Някак си,съм свикнала с червеното,приемливо ми е,докато за другите цветове даже не съм се замисляла.

# 652
  • Бургас
Лично за мен шартрьоза ми е сигнален цвят, така че се въздържам. дай да ти направим един психопрофил да видим подходящ цвят за теб. Но щом се ориентираш към червеното...давай

# 653
... Защото ги е страх, че ще оплескат нещата.

И правилно ги е страх Laughing
На такива чудеса се нагледах във форума, че скучната класика определено е за предпочитане.

# 654
  • София
Точно! Виждала съм и аз такива, че като Радичковата жаба съм се питала " е, как така ?" и пак като нея съм си отговаряла " е, те така ! "  Simple Smile

# 655
  • Варна
То малко кофти да раздаваме етикети, може би хората наистина от това се страхуват, а една от човешките потребности е да бъде приет и обичан.
Кой определя какво е хубаво и кое не? Красивото не е ли строго лично възприятие?

# 656
  • Бургас
птица, Vayana все пак никой не ви кара да си правите така домовете, всички хора са различни и имат различни вкусове, на мен като не ми допада шартрьоз трябва ли да кажа, че не е хубаво. Който няма очи да не гледа!

# 657
  • В кошера...
Хора без въображение винаги е имало. Хора, за които почти всякакъв интериор е ок - също.
Също като с модата по принцип - то си е изкуство, но пък и нашата действителност по магазините е отчайваща.
Избор почти няма, за индивидуален дизайн и изработка да не говорим. А за цените - всеки знае.
Аз затова си седя вече година в дневната с един диван и телевизор на стената.
Успокоявам се, че и без това децата са малки и ще съсипят мебелите, ако ги намеря и купя.
Обаче и ровенето за всяка книга в кашон не е работа.
Затова чакам и се наслаждавам на вашите ремонти. Какво чакам - и аз не знам...
На Ема спалнята видях, сега на Богиня дневната да видя!

# 658
  • София
Хриси, не се изхвърляй чак толкова - за очите.
Апропо - не помните ли, че тази тема е създадена именно да се изказват мнения за показваните интериори, както за съвети, за критики и похвали?

# 659
  • Бургас
Хриси, не се изхвърляй чак толкова - за очите.
Апропо - не помните ли, че тази тема е създадена именно да се изказват мнения за показваните интериори, както за съвети, за критики и похвали?
Е сега ще се обоснова, птица даде мнение с което ти Vayana се съгласи, от тук си правя извод, че видяното от тук не ви харесва, че тук има само чудесии и предпочитате скучната класика. Тук се дават съвети, опит, знание, а не етикети.

Общи условия

Активация на акаунт