На пазара на труда винаги е имало и ще има хора, които заслужават по-висока заплата и такива, които не заслужават и половината си заплатата, такива, които работят тежка работа и взимат малко пари и такива, които си клатят краката и получават много. Важното е дали на теб ти харесва твоята работата и заплащането и ако не - да направиш така, че да успееш да получиш и заслужиш по-добри условия на труд. Тези, окайващите се, извинявам се, но не ги съжалявам. Всеки си избира пътя.
Не искам да се заяждам,но изказванията,които правиш са като на някоя селска тетка/чула недочула,че този изкарва по 100лв. на ден/.Правиш ли сметка,че от тези 20лв.има и разходи например

[/quote]
1. Не знам на кой изказванията на като на "селска тетка", но за разлика от теб съм достатъчно възпитана, за да не обиждам никого в този форум, колкото и да не съм съгласна с неговите твърдения.
2. Какви разходи имат майсторите, при положение, че ти си купуваш всичко необходимо за ремонта, а ако нещо им липсва, ти казват да го купиш.
3. Майка ми преди по-малко от година си ремонтира изцяло и кухнята, и банята, така че как реши, че съм чула-недочула или това е само защото написаното от мен не е в синхрон с твоя начина на мислене.