Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 277
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря хубав албум за снимки 10/15, но да не е безумно скъп
В магазин ДЕНИКС в МОЛ Галерия на 1 етаж, с/у ДМ
http://dims-92.com/AnonymousDisplayVendorProducts?param=4553686f … 135313b543d42473b

# 166
  • Пловдив
Някой да е посещавал тази занималня...http://grabo.bg/zanimalnia-0s3zkkn/ec:e1039917ec87f6/ev:13752349 … 8506591/?dc=20397

И още едно питане-трябва ми майстор за автоклиматик,но да не "дере" кожи Laughing
Мерси! Peace

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 09:14 от mystic woman

# 167
Ползвах с ваучер от Ратола - цените са поносими, а аз съм доволна от качеството на услугата. Пълненето на фреон беше 8 лв., а диагностиката 35 или 40 лв. Преди това обикалях по доста сервизи, но цените бяха по-високи. Ваучерът беше с 50% намаление от тези цени.

# 168
Аз ползвах ваучер за Автосвят,цена около 18лв,после имаха за 15лв,допълване 8лв за 100гр,имат си и майстор,който се занимава не само с пълненето,но и с поправка,ако недай си боже се наложи!В сервиза им до Кауфланд в Тракия,можеш да минеш и да попиташ как са цените,имам някакъв спомен,че и ти си в Тракия! Peace

# 169
  • Пловдив
Аз ползвах ваучер за Автосвят,цена около 18лв,после имаха за 15лв,допълване 8лв за 100гр,имат си и майстор,който се занимава не само с пълненето,но и с поправка,ако недай си боже се наложи!В сервиза им до Кауфланд в Тракия,можеш да минеш и да попиташ как са цените,имам някакъв спомен,че и ти си в Тракия! Peace

Да,благодаря! Peace

п.п. по-миналата седмица и ние ходихме на диагностика с ваучер за 15лв. и си доплатихме фреона,но явно има друг проблем по-надълбоко  Thinking щото както си работеше ок,сега спря Rolling Eyes И май ще трябва разглобяване...

# 170
Извинявам се и аз с въпрос
къде в града може да се направят ортопедични обувки за дете с док.от ортопед,освен в м-н "Мечо Пух" в Кичука.
Ще съм благодарна за инфо,ако прецените да не се "товари"темата може и на л.с

# 171
  • Пловдив
Цял август безплатни прегледи без направление

http://marica.bg/%D1%86%D1%8F%D0%BB-%D0%B0%D0%B2%D0%B3%D1%83%D1% … 5-news132084.html

# 172
  • Пловдив
Някой мяркал ли е детски плувни очила в хранителните вериги?

# 173
  • Пловдив
me4koni, на ул. Богомил 21 (срещу детската кухня), на бул.Руски до Социалните и някъде до Хирургиите, но това не го знам къде е.

От Мечо Пух не си доволна или?

# 174
  • Пловдив
Извинявам се и аз с въпрос
къде в града може да се направят ортопедични обувки за дете с док.от ортопед,освен в м-н "Мечо Пух" в Кичука.
Ще съм благодарна за инфо,ако прецените да не се "товари"темата може и на л.с

В подлеза на Съединение има магазин, в които предлагат ортопедични обувки. Мисля, че могат по поръчка също да изработят.
Инфото ми е малко старо, но преди 1 месец минах през подлеза и магазина си беше там, ако решиш провери.

# 175
Някой мяркал ли е детски плувни очила в хранителните вериги?
В голямото Лекси при надуваемите изпълнения Simple Smile

# 176
  • Пловдив

Много благодаря  Hug

# 177
me4koni, на ул. Богомил 21 (срещу детската кухня), на бул.Руски до Социалните и някъде до Хирургиите, но това не го знам къде е.

От Мечо Пух не си доволна или?

не,не че не съм доволна,но да имам и др инфо,принципно четох,че е добре размер да се вземе в ортопедична лаборатория,но в тази в поликлиниката на Пон.пазара изработват само стелки Confused

# 178

Много благодаря  Hug

И в "Пикадили" също има плувни очила  Peace Peace

# 179
  • Пловдив
Привет, момичета.
Търсим свободни места за пътуване до Бургас за мача на Ботев утре. Разделя ме си пътните.
Мислихме да ходим с екскурзията, но няма места.

Общи условия

Активация на акаунт