Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 271
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
me4koni, на ул. Богомил 21 (срещу детската кухня), на бул.Руски до Социалните и някъде до Хирургиите, но това не го знам къде е.

От Мечо Пух не си доволна или?

не,не че не съм доволна,но да имам и др инфо,принципно четох,че е добре размер да се вземе в ортопедична лаборатория,но в тази в поликлиниката на Пон.пазара изработват само стелки Confused

Аз не съм доволна нито от Богомил, нито от тези на Пещерско шосе...Поръчвали сме по веднъж и на двете места. Крайният резултат беше на светлинни години от мострата...Груби и неудобни - така си и останаха почти неносени...Сегашните сандали са от Мечо Пух - много са му удобни и детенце ги носи постоянно. Доволна съм, определено. Както взимат мерките в Мечо Пух, така ги и взимат и на Пещерско...само на Богомил, мисля, беше с отпечатък от крачето...
В подлеза на Четвъртък пазара са ортопедични, но стандартни готови -т.е. не ги правят по крака на детето, а и не работеха със социалните...т.е. не ти признаваха фактурата от тях за закупуване на обувките...

# 181
Здравейте! Имам нужда от информация относно PVC дограма. Бях чела, че вече се предлага pvc дограма с пръзгащо отваряне, но на колкото фирми звънях се оказа, че плъзгащо отваряне за прозорци имат само с алуминиева дограма. Много ви моля, ако някой знае фирма ,която изпълнява този пръзгащ модел с pvc профил да ми пише!! Благодаря предварително! 

# 182
Здравейте! Имам нужда от информация относно PVC дограма. Бях чела, че вече се предлага pvc дограма с пръзгащо отваряне, но на колкото фирми звънях се оказа, че плъзгащо отваряне за прозорци имат само с алуминиева дограма. Много ви моля, ако някой знае фирма ,която изпълнява този пръзгащ модел с pvc профил да ми пише!! Благодаря предварително! 

Една фирма, но не съм сигурен за името, "Вендур" или нещо такова, ако се сетя, ще пиша - намират се на стария ягодовски път, работеха с такива, турски профили на Адопен. Сега не знам - трябва да проверите.

ПП: май не помогнах много...

# 183

Една фирма, но не съм сигурен за името, "Вендур" или нещо такова, ако се сетя, ще пиша - намират се на стария ягодовски път, работеха с такива, турски профили на Адопен. Сега не знам - трябва да проверите.

ПП: май не помогнах много...

Simple Smile все пак благодаря, но ако се сетите и още нещо - пишете  Hug

Очаквам и други предложения   Peace

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 21:49 от НеОсведомена

# 184
Бенджи  bouquet  bouquetблагодаря

# 185
  • Пловдив
Момичета,знам че темата е основно за пазаруване,но тъй като това е най-посещаваната пловдивска тема,много моля  Praynig ако има мами,чийто деца са посещавали детска ясла №19 "Веселушка" до парка на Каменица да ми пишат на лични впечатлeнията си от яслата,сестрите/лелите,обстановката и отношението към децата там.Ще съм им много благодарна,защото имам голяма дилема с яслата на малкия.Извинете ме за отклонението.  bouquet

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 23:48 от Балли

# 186
Момичета,някой от Вас да знае дали някъде в Пловдив продават бельо на "Помпеа"???

# 187
Здравейте момичета!Искам да попитам-Как от Метро(до SPS)мога да стигна до МОЛ Пловдив (до младежкия хълм беше нали)? newsm78.Ще сме с кола.Горе-долу познавам града ,но ще се радвам да ми кажете от къде е по-пряко .Благодаря ви предварително.
Лек и усмихнат ден. Hug

# 188
  • ПЛОВДИВ
Здравейте момичета!Искам да попитам-Как от Метро(до SPS)мога да стигна до МОЛ Пловдив (до младежкия хълм беше нали)? newsm78.Ще сме с кола.Горе-долу познавам града ,но ще се радвам да ми кажете от къде е по-пряко .Благодаря ви предварително.
Лек и усмихнат ден. Hug
Заповядайте, карта с маршрут --->>> https://maps.google.bg/maps?hl=bg&tab=wl

# 189
Благодаря Мадам Фрапина   bouquet.
Ще разгледам картата.
Лек и усмихнат ден.

# 190
  • Пловдив
Бельо Помпеа преди 2 години имаше в един магазин отстрани до Халите.

# 191
Бельо Помпеа преди 2 години имаше в един магазин отстрани до Халите.

tonitabrandtner,благодаря ти през почивните дни ще се разходя до там,дано все още да продават бельо на тази фирма,защото съм много доволна от качеството,но в последно време все купувах или от Пазарджик или от МОЛА в София,но скоро нямам път на там,затова ще е идеално ако го намеря това бельо и тук  Peace Peace

# 192
  • Пловдив
Мис, магазинчето се намираше до аптеката, която е на ъгъла вдясно от Халите. Дано само да не те бъркам - беше там или на съседната уличка, но при всички случаи преди оптиката и Бътерфлай

# 193
  • Пловдив
Мис, магазинчето се намираше до аптеката, която е на ъгъла вдясно от Халите. Дано само да не те бъркам - беше там или на съседната уличка, но при всички случаи преди оптиката и Бътерфлай

Аптеката я няма отдавна там ! Може би й обясняваш за магазина за италианско бельо,който е зад Халите,но там няма на тази марка !

# 194
  • Пловдив
Говоря за едно малко магазинче в една от уличките до Халите. Знам, че имаше аптека, но отдавна не съм се заглеждала какво има или няма. Магазинът за италианско бельо не се сещам кой точно е, освен ако не е този, в който има разнообразие на чорапогащи.

Общи условия

Активация на акаунт