Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 259
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Търся да купя перука. Освен на главната магазина, някъде другаде  newsm78
Маи в подлеза на гарата съм виждала .

# 256
Преди 2 часа минах от там, но магазина го няма вече

# 257
Момичета, моля кажете ми магазин за GSM аксесоари със сравнително богат избор, по-специално силиконов гръб за samsung 6310 ми трябва  Praynig

# 258
  • Пловдив
Включвам се с малко особена молба  Grinning
Много моля, ако някой зарежда на ЕКО и не събира стикери за куфарите, да ми събере някой друг, ако не представлява особена трудност. Много ще съм благодарна  Grinning

# 259
Момичета, моля кажете ми магазин за GSM аксесоари със сравнително богат избор, по-специално силиконов гръб за samsung 6310 ми трябва  Praynig

В подлеза на Тримонциум са открили магазин специално за gsm аксесоари и има доста модели силиконов гръб за samsung -разгледай вероятно ще има това,което търсиш  Peace Peace

# 260

На пазара на ул. Младежка има доста голямо разнообразие. Бяха ни казали и някъде до църквата "Св.Петка", но не разбрах къде точно.

# 261

На пазара на ул. Младежка има доста голямо разнообразие. Бяха ни казали и някъде до църквата "Св.Петка", но не разбрах къде точно.

Да и там има,магазина е на самия булевард,пада се малко преди светофара на църквата "Св.Петка" Peace Peace

# 262
Благодаря ви момичета, златни сте   bouquet

# 263
  • Пловдив
Момичета,къде до Ц поща имало някакъв китайски м-н Rolling Eyes

# 264
момичета трябва ми  пижама с копчета на горнището за дете на 4 години ако някой е срещал такава можели да сподели ,че се обикалям и нищо до сега.мерси  bouquet

# 265
  • Пловдив

Мистична,китайски магазин за обувки ли? Ако е да-точно отстрани до Пощата,срещу сладоледена къща Афредо !  Heart Eyes

# 266
  • Пловдив

Мистична,китайски магазин за обувки ли? Ако е да-точно отстрани до Пощата,срещу сладоледена къща Афредо !  Heart Eyes
Да,този ще да е...че там не съм стъпвала от... Blush не помня.

# 267
Здравейте! Имам нужда от информация относно PVC дограма. Бях чела, че вече се предлага pvc дограма с пръзгащо отваряне, но на колкото фирми звънях се оказа, че плъзгащо отваряне за прозорци имат само с алуминиева дограма. Много ви моля, ако някой знае фирма ,която изпълнява този пръзгащ модел с pvc профил да ми пише!! Благодаря предварително!  

Една фирма, но не съм сигурен за името, "Вендур" или нещо такова, ако се сетя, ще пиша - намират се на стария ягодовски път, работеха с такива, турски профили на Адопен. Сега не знам - трябва да проверите.

ПП: май не помогнах много...

Simple Smile все пак благодаря, но ако се сетите и още нещо - пишете  Hug

Фирмата е Виндур ООД: www.vindur-bg.com

# 268
Къде в Пловдив да отида на педикюр? С врастнали нокти съм и искам да ми ги изреже качествено. Предпочитам Кършиака и Центъра, но може и др предложения да давате. Благодаря.

# 269
Здравейте! Имам нужда от информация относно PVC дограма. Бях чела, че вече се предлага pvc дограма с пръзгащо отваряне, но на колкото фирми звънях се оказа, че плъзгащо отваряне за прозорци имат само с алуминиева дограма. Много ви моля, ако някой знае фирма ,която изпълнява този пръзгащ модел с pvc профил да ми пише!! Благодаря предварително!  

Една фирма, но не съм сигурен за името, "Вендур" или нещо такова, ако се сетя, ще пиша - намират се на стария ягодовски път, работеха с такива, турски профили на Адопен. Сега не знам - трябва да проверите.

ПП: май не помогнах много...

Simple Smile все пак благодаря, но ако се сетите и още нещо - пишете  Hug

Фирмата е Виндур ООД: www.vindur-bg.com

Силно ви препоръчвам Данин ООД - danin.bg

Общи условия

Активация на акаунт