Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 045
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Емстерс рамки съм виждала в Практикер.

# 526
  • Майничка
...Откъде да купя магнит, но на листове, който се реже според размера, който ти трябва...

Ако става въпрос за едни такива гумирани магнитни листове, виждала съм в каталога на една софийска фирма, "Прамиз". Поръчвали сме от тях кръгли магнити, доставиха ги по Еконт.

# 527
Какви плочки ви трябват? Има много магазини на бул. 6-ти септември в частта след Вис Виталис,та чак до семинарията се простират,с всякакъв ценови диапазон. Нашите именно от тазм си ги избрахме.Друго за което се сещам,е складовата база до Войводиново-там също има голям избор и много магазини зареждат точно от тях.

Къде е тази складова база във самото Войводино ли? А керамик центъра къде се намира?

# 528
Някой виждал ли по магазинчетата за арт материали или някъде другаде салфетки на бройка? По сайтовете гледам, че има, но не ми се дава 5-6лв. за поръчка от 3лв. например. Благодаря предварително за отговорите!  bouquet

# 529
Някой виждал ли по магазинчетата за арт материали или някъде другаде салфетки на бройка? По сайтовете гледам, че има, но не ми се дава 5-6лв. за поръчка от 3лв. например. Благодаря предварително за отговорите!  bouquet

Да, в магазинчето на Руми в Кючука има.

# 530
  • Пловдив

На спирката на х-л Тримонциум има магазин за арт материали..............

# 531
Zolka, diana_at, БЛАГОДАРЯ ви момичета за бързите отговори!  bouquet От Кичука съм, но не го знам този м-н Руми   Embarassed

# 532
  • Майничка

Също и в книжарница "Кламер", намира се като от "Сани" в Смирненски се тръгне по посока  жп прелеза, отляво.

# 533

Има едно магазинче, на ул. Одрин (пресечка на Иван Вазов с/у болница Св. Мина), съвсем в началото на уличката. От там съм си купувала салфетки аз лично, има доста голям избор.

Спешно трябва да купя  силиконови или гумени обувки (терлици) за вода, но детски, вчера мъжа ми с детето са обиколили повечето спортни магазини и не са намерили.

# 534
  • Пловдив
Кламера мисля, че отдавна не е там. Премести се някъде, но не знам къде.  А магнит на листове, по точно на ролка, има във фирма Микро АСУ. Единият магазин е на Ибър 31 (до х-л Марица), а другия на Рогошко шосе 9. Там има и пиктограми за забранено пушенето и т.н.

# 535
Къде в Пловдив мога да намеря кутия за торта? (за предпочитане в района на Смирненски/Младежки хълм)? Мислите ли, че в сладкарниците продават само кутия?

# 536
Ако е картонена-да,продават.....Ако търсиш пластмасова с капак-в домашни потреби и в лев-четата.

Спешно трябва да купя  силиконови или гумени обувки (терлици) за вода, но детски, вчера мъжа ми с детето са обиколили повечето спортни магазини и не са намерили.
InovaDes,ако не сте намерили,да кажа че в Метро/в шатрата с разпродажбите,която е на входа/ имаше оня ден.

# 537
Кламера мисля, че отдавна не е там. Премести се някъде, но не знам къде.  А магнит на листове, по точно на ролка, има във фирма Микро АСУ. Единият магазин е на Ибър 31 (до х-л Марица), а другия на Рогошко шосе 9. Там има и пиктограми за забранено пушенето и т.н.
Ей, благодарности, ми че то едното място близо до нас!   bouquet

# 538
  • Пловдив
Благодаря Шушулче, и Хисар ни е вариант, но ми трябват конкректни препоръки за хотел.

# 539
Моля,ако някой знае магазин,фирма  или склад за раменни подплънки видове или т.н. подплънки за реглан ръкав  да сподели Praynig

Общи условия

Активация на акаунт