Нанинка и аз като дидолиния, тиках , тиках бибата и сега посвикна, не е зависима от нея , но и пръста не го тика в устата. Два дни тя плюе, аз я тикам
, затова сега предимно в люлката.jos , аз не я кърмя , на АМ сме. Малката сама си наложи този ритъм, заспива по-късно . За къпането аз исках да е след 20 ч. , т.к няколко дни в седмицата ходя на работа и се прибирам горе долу в толкова , а ММ не може сам да я изкъпе
за заспиването , събужда се , т.к иска да е непрекиснато залепена за мен . Трябва да я изчакам да заспи 40 мин и тогава да я преместя, в противен случай на 5-тата мин е будна след като я оставя в леглото. Ето сега пак спи в/у мен
, преди това 2 пъти се приспивахме и събуждахме
.сега си прехвърлих снимките, ще сси избера някоя, ще я смаля и я пращам
, не я храня ако тя не иска, нито пък държа детето гладно ако иска да яде. Гледам обаче да спазва някакъв приличен интервал между храненията, защото иначе много ѝ къркори коремът и много ѝ се засилват коликите. Храненето на поискване /или "безразборно" както го наричат много педиатри
) После хрущиялчето като стане по здраво (защото само долната част - тази меката, е поизвита) ще я водим при док да каже какво правим, до тогава може лентичка да слагаме.
наистина да има някакъв ефект.
, Чудесни мерки и от вас
.
/