6 годишните на предучилищна

• 34 700
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
аз мисля, че този тип ранички са за 5-6 клас. за 1ви е най-добре от тези като квадратни, защото разпределят по-добре тежестта за гръбчето

# 106
Ние нищо не сме купували засега и смятам да изчакам родителската среща, която ни е на 12 септември и тогава да напазаруваме, като ни кажат изискванията си. За тоалет също не съм мислила, не знам дали ще е тържествено и за предучилищна като за първокласниците.

# 107
този тип твърди ранички за начални ученици на каква цена е в склада, плсс   bouquet

# 108
  • Варна.
Здравейте момичета,
влизам в темата ви, да ви насоча към обява, която пуснах за помагала по математика на английски.
Мисля че са подходящи за възрастта на вашите деца.

http://prodavalnik.com/chetirite-nachalni-pomagala-singapore-math-i29135449

Успехи в училище на всички!

# 109
Здравейте,

извинявам се за спама, но има ли тема за 5-годишните, които ще тръгват на предучилищна през новата учебна година? Доста рових, но не открих такава и започнах да изпадам в тих ужас, че само ние пускаме детето си така рано на предучилищна.

Hug

# 110
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте,

извинявам се за спама, но има ли тема за 5-годишните, които ще тръгват на предучилищна през новата учебна година? Доста рових, но не открих такава и започнах да изпадам в тих ужас, че само ние пускаме детето си така рано на предучилищна.

Hug

Не сте само вие. И синът ми тръгва тази есен. Аз следя тази тема, друга не намерих.

# 111
Да се запиша и аз тук, с дъщеря в предучилищна в училище.
Очаквам съвсем скоро и родителска среща, за да се види какво ще искат, ще има ли нужда от някакви поправи в класната стая и др. подобни.
Училището е квартално, без претенции. Избрах го, за да ми е максимално близо и да мога да я водя и прибирам с бебето.
При първоначалният разговор с директора децата започват от 8ч. и задължителната програма свършва към 11.30ч. Но могат да остават до 16ч. с учителя.
Аз смятам да си я прибирам за обяд.

# 112
  • Sofia
Добре дошла, Мирама. Simple Smile
Наближава учебната година и колкото по малко остава - по бързо минава времето.  ooooh!  На мен хич не ми се нагазва в този етап (не харесвам образователната ни система), но няма начин...
И нашата РС е след седмица, а такава е програмата:
- За учениците от подготвителен до IV клас обучението се осъществява в два учебни модула:

1-модул:
от 8.30 до 12.30 ч. - урочни дейности по предмети;

2-модул:
от 12.30 до 17.30-18 ч. - обяд и организиран отдих, самоподготовка, занимания по интереси, спортни игри;

Щерката не бърза да започва. Wink
Аз взех раница за 1ви клас, но ако се наложи (което не ми се вярва), ще я ползваме и сега.
Ето я:

The sorceress, ако детенцето ти е в смесена група с 6годишни в училище, ще учи по програма за 6годишни (най-вероятно), то тогава си съвсем за тази тема. Simple Smile Особенно пък, ако смятате да пускате детето на 6г в 1ви клас /ще визмате удостверение за завършена ПГ.

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 10:03 от Morena

# 113
Morena, благодаря. )
И аз не я харесвам нашата система, но това е положението поне на този етап.
Раница голяма не съм купувала. Директорката предупреди, че помагалата им и повечето материали стоят в класната стая и не се налага да ги носят.
Тя си има няколко ранички (всъщност достатъчно големи са и за 1ви клас), лекички, в които може да си слага каквото е необходимо.

# 114
  • Sofia
О, и ние имаме ранички, но до сега все са овални отгоре и не достатъчно големи, за да побират скицник например, без да подгъват ъглите му. В ПГ и аз не мисля, че ще разнасяме книжките, но в първи клас нали ще трябва да пишат домашни, да се подготвяме в къщи, та е много вероятно да носим учебниците (иначе пак си имат стая само за тях). Пък аз гледам да не ни се струпат накуп всичките разходи за първокласник, че и абитюрентка ще имаме на пролет - което е най-голямото ни изваждане за следващата година. А и леглото на Андреа ще сменяме, освен бюро, стол,... абе...
Та така - едно по едно, ако може.  Wink

# 115
  • София
Morena, поздравления, много хубава раница сте купили!
Би ли споделила от къде си я взела, цена и пр.?
Мерси предварително  Hug

# 116
  • София
The sorceress, ето в тази тема също се коментира предучилищната:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=733160.0
може да намериш нещо, което те интересува.

# 117
Здравейте   bouquet. Да се запиша и аз. Моята дъщеря е в ПГ в ДГ. Чувствам се много боса как ще кандидатстването в 1 клас. Четох че ще има някакви промени в критериите. Споделете ако знаете нещо.

# 118
Има ли някой който ще ходи на родителска среща на 11 септември в 144 на предучилищната група?

Милото иска тогава да ходим на море и се чудя какво да правя? Ще се върнем на 12, ако звънна на госпожата тогава и да си взема списъка- ако има такъв. Whistling

# 119
  • Sofia
звездица, благодаря! От ибея е раницата, цените там са относително понятие, на мен ми излезе супер изгодно - 40лв.  Комплектът включва и  несесер (не знам точно какъв, че още не съм я получила), портмоне за вратлето, торбичка за физическо и дъждобран за раницата.

Общи условия

Активация на акаунт