STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 131
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
  • София
За коя чанта имаш предвид? Аз виждам два вида чанти за тези две колички. Първата ще е червена, а после ще взема още една - в бежово.
Ето тези:

# 646
  • Пловдив
През телефона не мога да сложа снимка, друга е чантата за багаж на Хиплой, полу кръгла е,идеално се събира долу в багажника на Крусито.

# 647
Здравейте, продавам нашата количка Stokke Xplory V4 цвят бежов меланж. В гаранция е до края на март 2018 г. Ползвана е по-малко от 10 месеца. Има съвсем лека забележка на дръжката. При интерес ще дам подробна информация и снимки.

# 648
Втората чанта е новият им модел, и двете стават за всичките им модели. (Само за Scoot не съм сигурна)

# 649
Здравейте, търся да купя Stokke crusi beige melange. Някоя мама ако продава нека ми пише Simple Smile

# 650
  • София
Магнолия, аз съм с Круси, да,разликата в гумите не е малка-помпащи или не? Мен лично помпащите ме притеснявят. При Трализ поставка за чаша е на по-удобно място. Тежината...да, не са леки, но пък са толкова красиви и удобни. Която и да избереш няма да сгрешиш. Hug

Ох, да - знам, че и двете са хубави, ама трябва да се спра на една от двете за да поръчаме до края на месеца, а не мога да реша със сигурност. Ходих, бутах и двете  и освен малката разлика в тежестта, начина на спускане и качване на дръжката и гумите - аз друга разлика не видях. Кошовете  са еднакви и всичко друго.
Казаха ми, че края на октомври -началото на ноември ще излезе ново шаси - универсално и за двата вида, на което ще могат да се монтират и двата вида гуми, ако едните не ти допадат - другите може да сложиш. Ако някой има Трализ ще се радвам да сподели мнение.
Ще питам и другата тема за количките и второто висше  Joy Може някой там да я е ползвал.

Аз ще бъда с Крузи, още не съм започнала да я ползвам обаче и не мога да дам лични отзиви. Спрях се на нея през Трейлз, защото не ми допадат количките с помпащи гуми, търсех по- елегантна, градска визия. Ще карам количката основно в града, кварталът ни е добре откъм тротоари и инфраструктура и няма да имам нужда от големи офф- роуд колела, плюс това помпащите винаги има вероятност да се спукат и да търсиш резервни или кой да ги поправи.
Освен разликите между двата модела, които си изброила, има лека разлика и в багажниците, по- скоро козметична. Много вероятно е при излизането на новото шаси да пуснат намаления на сегашните, докато се изчерпат.
Относно килограмите и големината- количката е със съвсем нормални габарити като за височината и комфорта, който предлага. Не е нормално да се хвалят полските, които са по- тежки и дървени, а тази да се обявява за тежка, голяма и какво ли не.

# 651
Виж във Премаман е намалена Trailz в лилаво.

# 652
Здравейте. Търся задна гума за Stokke експлори V4. Ако някой случайно продава моля да пише. 😊

# 653
Здравейте мами,
Бих искала да Ви попотам къде в Пловдив може да се виду на живо количка Stokke Xplory?
Мерси предварително.
Магазин Чикко

# 654
  • Варна
Здравейте мами,
Бих искала да Ви попотам къде в Пловдив може да се виду на живо количка Stokke Xplory?
Мерси предварително.
Магазин Чикко

Магазин Чико вече не съществува в Пловдив.
Може да се пробвате в Премаман, но мисля че нямат

# 655
  • Пловдив
Чико срещу Авеню не работи ли? Thinking
В Премаман , Стоке не съм виждала, всъщност от както затвориха 9+ , не съм виждала стоке никъде..

# 656
  • Варна
Чико срещу Авеню не работи ли? Thinking
В Премаман , Стоке не съм виждала, всъщност от както затвориха 9+ , не съм виждала стоке никъде..

Май съм ви подвел, имах предвид точно магазин 9+ че е затворен.
В момента в Премаман има Trailz

# 657
9 + роботи.Затвориха Премаман...

# 658
  • Пловдив
Бъркате, Премаман е на Железарска и работи, 9+ беше на кръговото на панаира и е затворен поне от година

# 659
Някой да знае кодове за намаление в някой сайт на количката stokke xplory. В mothercare имат 10% намаление до утре. Някой засичал ли е по-голямо намаление от това? Или пък някой да продава в4 модел,цвят за момче?

Общи условия

Активация на акаунт