STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 132
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравей, аз имам Стокке експлори елегант грей, много ми е удобна. Харесва ми това, че е висока.Не съжалявам за избора си , от първия път знаех каква количка ще си взема.Задължително ще ти трябва чадърче, защото даже в кошчето за новородено печеше много в очичките на бебко. Като минус мога да определя , че едва се събира в багажника и много лесно се изтрива покритието на дръжката.
Бебо е роден март и до скоро си ползвах коша за новородено, мисля че няма да можеш да минеш без него, при по-студено или ветровито време кошчето за кола няма да ти свърши работа.
Аз си взех "новото сиво" без да съм видяла цвета на живо , но много си го харесвам.Количката е много маневрена и много леко се бута.

Аз съм със сенник и кожени много удобни калъфи за дръжката и борда на малкия

# 631
  • Пловдив
Момичета, къде мога да проверя колко е оставащата гаранция на количката  newsm78 Имам серийния номер

Търсих в официалния сайт на Stokke, пробвах с google, но никъде не намирам как да проверя, има само как да регистрирам...

Също така възможно ли е една количка да има 5 години гаранция? Мислех да купувам втора употреба с гаранция и се опитват да се ме убедят, че количката е купена 2013, но е в гаранция до 2018, а това ми се струва невъзможно.

Аз мисля, че се отказах от покупката втора употреба и смятам да си купя нова, поне ще знам какво взимам. А ако има и опция за 5 госини гаранция, още по-добре да си я купя нова!

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 09:12 от SheLLia

# 632
  • Пловдив
Три години е гаранцията, съмняваме да е нещо ново това с петте години..

# 633
  • Пловдив
Да, при положение, че количката е купена през 2013, а момичето казва, че гаранцията е до 2018. Не знам дали тя се е объркала, но аз за първи път чувам 5 години гаранция на количка...
Както и да е, аз вече се отказах да купувам втора употреба и ще си я купя нова.

Видях също, че момичето е писало и в тази тема и си мисля, че не е искала да ме излъже, но просто се е объркала.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 09:56 от SheLLia

# 634
Здравейте мами,
Бих искала да Ви попотам къде в Пловдив може да се виду на живо количка Stokke Xplory?
Мерси предварително.

# 635
  • Пловдив
Здравейте мами,
Бих искала да Ви попотам къде в Пловдив може да се виду на живо количка Stokke Xplory?
Мерси предварително.

За съжаление никъде. Освен ако не е от някоя обява втора употреба. Аз ходих до Бургас, за да я видя!

# 636
  • на земята
Може да се види количката в магазина 9+,аз от там купих моята преди 4 години,магазина не съществуеа ли вече? newsm78
Сега видях ,е няма магазин в Пловдив  Sad
В сайта на 9+ има само адрес за София Peace

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 18:11 от *лаленце*

# 637
Здравейте , някой продава ли Stokke V3 ?? . Цвят подходящ за момче.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 23:10 от __Magi

# 638
Благодаря Ви много за информациятя -ще се ходи явно до София  Simple Smile

# 639
  • София
Много се колебая между Стоке Траилз и Стоке Крузи. Разликата основно е в гумите и първата е по-тежка малко от втората. Вашите мнения за тях. Не можах за Траилз да намеря никакви отзиви и не знам защо така.

# 640
  • Пловдив
Магнолия, аз съм с Круси, да,разликата в гумите не е малка-помпащи или не? Мен лично помпащите ме притеснявят. При Трализ поставка за чаша е на по-удобно място. Тежината...да, не са леки, но пък са толкова красиви и удобни. Която и да избереш няма да сгрешиш. Hug

# 641
  • София
Магнолия, аз съм с Круси, да,разликата в гумите не е малка-помпащи или не? Мен лично помпащите ме притеснявят. При Трализ поставка за чаша е на по-удобно място. Тежината...да, не са леки, но пък са толкова красиви и удобни. Която и да избереш няма да сгрешиш. Hug

Ох, да - знам, че и двете са хубави, ама трябва да се спра на една от двете за да поръчаме до края на месеца, а не мога да реша със сигурност. Ходих, бутах и двете  и освен малката разлика в тежестта, начина на спускане и качване на дръжката и гумите - аз друга разлика не видях. Кошовете  са еднакви и всичко друго.
Казаха ми, че края на октомври -началото на ноември ще излезе ново шаси - универсално и за двата вида, на което ще могат да се монтират и двата вида гуми, ако едните не ти допадат - другите може да сложиш. Ако някой има Трализ ще се радвам да сподели мнение.
Ще питам и другата тема за количките и второто висше  Joy Може някой там да я е ползвал.

# 642
  • Пловдив
И цветовете ли са еднакви?
Избери я по цвят Mr. Green

P.s.от другата тема останах с впечатление, че като питаш за круси, веднага си представят фръцла в мол с количка...и поне 5 човека ти казват колко е тежка , голяма и неудобна.. Grinning

Последна редакция: вт, 13 сеп 2016, 21:10 от armira

# 643
  • София
И цветовете ли са еднакви?
Избери я по цвят Mr. Green

P.s.от другата тема останах с впечатление, че като питаш за круси, веднага си представят фръцла в мол с количка...и поне 5 човека ти казват колко е тежка , голяма и неудобна.. Grinning

Joy определено за това се отказах да питам. Няма да получа нормален отговор, а ще ми обясняват колко не е хубава.

Иначе всичко им е еднакво - кошове, чадърче, аксесоари и цветове. Аз съм избрала  коша  за новородено и този за кола червени, а другия - този за след 6 месец  бежово. Така все едно съм с две различни колички. Харесала съм си чанта за багаж. От магазина ми обясниха, че при поръчка на трите коша - зимин, летен и за кола има подарък. Или слинг за бебето или дрешка за количката - тези дето се слагат на летния кош и променяш визията.

# 644
  • Пловдив
Добре си решила да са два различни цвята, червеното е разкошно! Ако сега върна времето на зад бих постъпила точно като теб Hug
Само разликата в цвета на чантата тогава ме спря, но аз съм малко Монк, та в тази насока не ми е добре Mr. Green
Препоръчвам ти да обърнеш вмимание и на другата чанта, тази за хиплой като втора чанта по нататък, когато багажа стане повече, удобна е и събира много Hug

Общи условия

Активация на акаунт