STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 130
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
Моя грешка , не съм видяла , че става въпрос за Пловдив...

# 661
Здравейте и от мен  Hug
 знаете ли от къде могат са се купят нови гуми? newsm78

# 662
Нови гуми можеш да си поръчаш от Бургас - от Бебемакс, от София - от 9 плюс и от Варна - Долче Вита. Във Варна бяха най-скъпи - около 110 лева мисля. На другите места са по 97 лв.
Имай предвид, че ако количката ти е в гаранция ти се полагат безплатни гуми, но никой от магазините не ми го каза, разбрах по случайност.
Става дума за V4.

# 663
Нови гуми можеш да си поръчаш от Бургас - от Бебемакс, от София - от 9 плюс и от Варна - Долче Вита. Във Варна бяха най-скъпи - около 110 лева мисля. На другите места са по 97 лв.
Имай предвид, че ако количката ти е в гаранция ти се полагат безплатни гуми, но никой от магазините не ми го каза, разбрах по случайност.
Става дума за V4.

Благодаря  Hug

# 664
Става дума за V4.

Полагат се нови гуми по гаранция, ако им стане нещо, нали?

# 665
Да, Алия, едната ми задна гума беше срязана от нещо и без да ми искат обяснения ми дадоха нова гума, но става въпрос за магазина в Букурещ. Така би трябвало да е във всички магазини на Стоке.

# 666
И при мен така се сряза и ми я смениха, за магазина във Варна става дума. Сега гледам във втора ми се забило стъкълце и тя ще е за смяна, защото е направила дупка в гумата.

# 667
  • София
Аз утре поръчвам Голфа, пардон Стоке Траилз  Joy ММ с кеф обяснява, че на малката ще й вземаме голф 3-ка  Joy щото цената скочи до малко над 4000. Но аз исках да изчакам да излезе новото шаси, на което стават всички видове гуми, т.е. на Траилз и на Крузи. Аз лично ги наричам "зимни" и "летни". Със зимните т.е. помпащите е много стабилна и сигурна, малко по-тежичка, но офроуд машина  Mr. Green С другите гуми изведнъж става по-лека, маневрена, даже като цяло й се променя външния вид.
Ще взема бебешкия кош и столчето за кола в червено, а коша за след 6 месеца в бежово и така все едно две различни колички  Laughing
Има ново столче за кола с нова изо фикс система, която освен наптова столче може да се ползва и на следващото, което е от 1до 4 години, така че всъщност е удобство иси изплаща парите.
Казаха, че около 20-21 ще пристигне. Да видим  Mr. Green

# 668
Здравейте, някой случайно да продава зимно чувалче за Xplory? Или да знаете къде мога да си намеря чувалче с крачоли, за да минава пустата пръчка между крачетата?

# 669
  • София
Ако не ти се иска да инвестираш в ново, в Олх има доста обяви за Стоке чувалчета с крачета.

# 670
Аз утре поръчвам Голфа, пардон Стоке Траилз  Joy ММ с кеф обяснява, че на малката ще й вземаме голф 3-ка  Joy щото цената скочи до малко над 4000. Но аз исках да изчакам да излезе новото шаси, на което стават всички видове гуми, т.е. на Траилз и на Крузи. Аз лично ги наричам "зимни" и "летни". Със зимните т.е. помпащите е много стабилна и сигурна, малко по-тежичка, но офроуд машина  Mr. Green С другите гуми изведнъж става по-лека, маневрена, даже като цяло й се променя външния вид.
Ще взема бебешкия кош и столчето за кола в червено, а коша за след 6 месеца в бежово и така все едно две различни колички  Laughing
Има ново столче за кола с нова изо фикс система, която освен наптова столче може да се ползва и на следващото, което е от 1до 4 години, така че всъщност е удобство иси изплаща парите.
Казаха, че около 20-21 ще пристигне. Да видим  Mr. Green

Дано не ви забавят, че нас леко ни забавиха около 5 дни. Но Наско още не беше роден и нямаше проблеми:)

# 671
Здравейте! Купих си количка Stokke, но втора употреба и ми я доставиха преди малко.Обаче установих,че май една част липсва. На зимния кош когато се слага има една част,като закопчалка,която служи за да застопори самия кош да не шава нали така? Така гледам по клиповете поне.

# 672
Да, в бебемакс мисля, че се продава отделно.

# 673
Виж все пак да не би случайно тази част да е сложена в някой от джобчетата на коша.

# 674
  • Sofia
Виж в 4-те джоба на коша за тази част или в чантата.

Ако действително я няма, можеш да си я купиш от всеки магазин, предлагащ марката или виж в OLX  Peace

Общи условия

Активация на акаунт