STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 042
  • 783
  •   1
Отговори
# 675
Огледай хубаво, при мен си беше в комплекта, не съм я купувала отделно.

# 676
Здравейте. Търся си количка Stokke V3 или V4 - употребявана, с два коша в цвят подходящ за момче. Ако някоя мама продава да ми изпрати снимки и цена. Благодаря Simple Smile

# 677
  • Русе
Някой има ли идея дали седналя кош на Xplory става да се сложи на Scoot? Много ми липсва борда...

# 678
  • Варна
Няма да стане, за скуут коша адапторите са по-тънки и не влиза

# 679
  • Русе
Чудех се, защото столчето изи го нали става и за двете колички, затова си мислех, че и коша може да става.

# 680
Здравейте, искам да попитам по-опитните от Вас как се държи Xplory-то по павета? Аз също съм си харесала този модел, но има една улица която е изцяло павирана от нас до центъра и ме притеснява дали количката се държи ок по павета и качване на бордюри, а  и нямам моя близка с такава количка, която да питам.

# 681
С бордюрите аз нямам проблем, много лесно ги качвам. По паветата ще друса, но на повечето бебета им харесва точно това. 😊

# 682
Здравейте , пред голяма дилема съм дали да си взема Стокке V3 за лятна количка. Имам още малко време да мисля. Та въпроса ми е тежка ли е , дали ще се събира в Опел Корса Grinning и дали му е удобно на детето като заспи? Благодаря ви предварително. bouquet

# 683
Здравейте!
Чакаме бебе през май и сме се ориентирали към Stokke Crusi, Stokke Trailz и Mutsy IGO.
Живеем в Яворов, София. Съответно павета, лоши тротоари, подлези до Борисовата. Имаме и голямо куче, което извеждаме сред природата (оф-роуд), но реално най-често ще се ползва от мен в града и парка. Някой може ли да ми даде информация за предимства и недостатъци на изброените колички. В магазина ни се стори, че трейлз може да е малко неудобна за града. Добра идея ли е да се търсят 2-ра ръка?
Всяка информация би ни била полезна!
Благодаря предварително!!!
Краси

# 684
Magi, приятелка има Корса и се побра количката като махнах задните гуми...
Когато кошът е обърнат да гледа детето напред няма легнало положение, т.е като заспи трябва да го обръщаш или да се вози само към теб.

# 685
  • Пловдив
Според мен варианта това да бъде "лятната" количка е крайно непрактичен. Наблюдението ми от познати, с този модел ,е че са го използвали максимум до 1 годинка и после си взеха количка тип чадър.  Зависи и каква е реалната цел  Wink .

# 686
Благодаря ви за мненията!
Реших да е другата която първоначално си бях харесала , която е само лятна и доста лека.
Много исках стокке още докато бях бременна, но тогава се наслушах че не била удобна и тн.След товя пък обратното - всички ми я хвалеха . Но детето ми е вече на почти 8месеца и мислех да взема само с летен кош, но наистина не е вариант. Харесва ми външния и вид както и това че детето се вози високо, може би за следващо дете ще взема. Мерси отново. bouquet

# 687
  • Пловдив
Ако ти трябва лека и малка лятна количка виж Бейби зен йо-йо Peace

# 688
Ако ти трябва лека и малка лятна количка виж Бейби зен йо-йо Peace
Гледах я но някак си не беше това което исках. Ще взимам Нуна пепп лукс.  Peace

# 689
  • Русе
Нуна лукс слиза ли по стъпала, защото първата нуна не можеше?

Общи условия

Активация на акаунт