Намаления 2013 - лято

• 94 857
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
  • Berlin
В ГАП има 1-2 модела светли мъжки панталони на по 20-30лв и джинси на 40-60лв., малки размери 29/32 и 30/32. Другите не са намалени и са по 119, 129лв. Има и някакви секции с намалени момичешки дрешки, но не съм разглеждала. Магазинът май е към затваряне, може да се следи евентуално за крайно намаление.  Thinking

# 346
В ГАП има 1-2 модела светли мъжки панталони на по 20-30лв и джинси на 40-60лв., малки размери 29/32 и 30/32. Другите не са намалени и са по 119, 129лв. Има и някакви секции с намалени момичешки дрешки, но не съм разглеждала. Магазинът май е към затваряне, може да се следи евентуално за крайно намаление.  Thinking

Не знам кой е вносителя на ГАП, но нищо не направиха тук  Crossing Arms Не знам защо още има хора, които си мислят, че живеем по дърветата...Поне да се бяха огледали какво се случва около тях. Не може панталон на ГАП, където в САЩ се води към евтините марки, да не пада под 100лв дори при намаление  Crossing Arms

# 347
  • Berlin
Мисля, че са пак гърците, Маринопулос. Мда и суичърче детско 100лв ... Колкото и да е дебело и хубаво, някакси 100лв никога не бих му дала.

# 348
http://www.edna.bg/svobodno-vreme/pochivka/kakvo-ni-ochakva-tozi … ka-centyr-4631531

от където е това:

....На 13 септември от 18:00 до 21:00 часа обявяваме HAPPY SHOPPING HOUR с намаления до -50% в повече от 30 магазина в Сердика Център. В специалната промоция ще се включат магазините Karen Millen, DUomo, Patrizia Pepe,H&M, Fusion, Playlife, Scandal, Guess Accessories, Istyle, Douglas, beauty|zone, Grand Optics, Swiss Boutique, Vision Express, WMF,Six, Nikol, Bra Clinic, Högl, BSB, Badoo, , KREO, Tom Tailor, Bobo Zander и Celio.....
Дано да е така, не намирам  в техния сайт такава информация и се чудя дали има смисъл да се разкарвам чак до там...  newsm78
http://paradise-center.com/index.php?route=product/category&path=3

# 349
  • Berlin
Във фейсбук има инфо.  Peace

# 350
  • София
ira722, тази промоция е за Сердика център, а ти гледаш за Парадайз. Освен това на фейсбука им има инфо кой магазин с каква отстъпка ще е. Реално почти всички (без един или два) магазина ще имат 10% или 15% и то само на нова колекция. Според мен не си струва разходката.

# 351
ira722, тази промоция е за Сердика център, а ти гледаш за Парадайз. Освен това на фейсбука им има инфо кой магазин с каква отстъпка ще е. Реално почти всички (без един или два) магазина ще имат 10% или 15% и то само на нова колекция. Според мен не си струва разходката.
Груба грешка от моя страна... ще го разгледам пак. Иначе в сердика щях да отида Simple Smile
в метро намаление - "Купи едно, вземи едно безплатно":
http://www.metro.bg/public/Home/METRO_Offers/Kupi1-vzemi1-bezplatno
Да не е гол записа  Embarassed

# 352
В H & M от днес -10лв. за дънки с цена над 24,90лв., и -20лв. за дънки с цена над 44,90лв.
Това в Мол-София, в детския им магазин, но предполагам и в другите ще е така.
Не помня до кога е валидно.

# 353
И в Дъ Мол същото, но не пишеше до кога е валидно

# 354
  • софия
Inka, Фешън галери на Г.Димитров е точно преди автокъща Софавто, като се спускаш по Г. Димитров посока Мусагеница, в блок, с големи стъклени врати , вижда се добре.
За ХМ, дали важи за уикенда

# 355
Относно намалението на дънки в НМ в фейсбук пише че е до 22 септември  Peace

# 356
То пак ключовата дума е "ДО" 50%  Wink Може и 5 да са, както е честата практика.
Аз се ослушвам за някакво интересно намаление на играчки и най-вече конструктори, но уви.

Намаленията на играчки ги правят след Нова година.

По-миналата година при откриването на 2 нови магазина Комсед бяха пуснали 50% намаление, беше някъде октомври, така се надявам пак нещо подобно да се заформи, на 40% също съм съгласна  Embarassed

# 357
  • Berlin
В петък имаше -15% в Хиполенд Сердика, но само от 18ч. до 21ч.

# 358
В петък имаше -15% в Хиполенд Сердика, но само от 18ч. до 21ч.
Аха при тях повече, при козметиката имаше само -10%, но пак е нещо де.
Скрит текст:
Оф топик - някой гледа ли там шоуто с балони?
От метро има ли завърнали се да разкажат дали си заслужават продуктите...

# 359
То пак ключовата дума е "ДО" 50%  Wink Може и 5 да са, както е честата практика.
Аз се ослушвам за някакво интересно намаление на играчки и най-вече конструктори, но уви.
В "Карфур" ще има 40% намаление на всички продукти с марка  "ЛЕГО" само от 20-ти до 22-ри септември.
От метро има ли завърнали се да разкажат дали си заслужават продуктите...
Ако става дума за продуктите 1+1, голяма част от тях стават, мъжът ми се оплака от кремвиршите - имало в тях парченца от костици, но друтите неща, които взехме, бяха добри - момчетата харесаха много сладкото, аз пък се радвам на чашите, на платата, на закачалките... Мъжките потници и единия вид боксери (дето са в по-малки опаковки) също са добри.
Малките стъклени купички са много симпатични - стават и за ядки.

Общи условия

Активация на акаунт