Сполучливи имитации на маркови парфюми - 3

• 171 838
  • 770
  •   1
Отговори
# 360
Chance на Chanel, много сполучлива имитация и доста траен аромат. 

# 361
Привет,дами! Кажете няколко думи за РЕФАН 137,с каква трайност е? Мисля да си го взема за идващото лято.А дали наливен или капсулован newsm78? БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 362
  • Lost in a fairytale ...
По това, което съм взимала напоследък - Да  Peace
Само че тук-там има несъответствия, ми се струва  Thinking
Примерно 100 - което тук се обсъжда като CHLOÈ, в списъка е EDP CHOLOE FOR WOMAN / GUERLAIN  и 101 - Miss Dior Cherie (поне така съм си записала) в списъка е Шанел 5  Rolling Eyes
Мiss Dior Cherie e 001,a Шанел 5 е101 така,че всичко е наред.

Права си, не съм догледала пак  Laughing
А за Клое-то какво ще кажете?

# 363
  • Бургас
Привет,дами! Кажете няколко думи за РЕФАН 137,с каква трайност е? Мисля да си го взема за идващото лято.А дали наливен или капсулован newsm78? БЛАГОДАРЯ!  bouquet
Щом е на Реафан ще е траен,техните са по-трайни и от оригинала,имам Дона карън Би Делишъс и в оригинал и на рефан(мисля,че е друг номер обаче),оригиналът е много лек и до 2-3 часа спира да се усеща,а на Рефан издържа до другия ден,имам и номер 150 на Рефан,той пък се усеща и след баня

# 364
Вижте какъв сайт намерих, смятам, че ще ви е полезен
http://aromastilnitsa.blogspot.com/p/top-10s.html

# 365
  • Варна
По това, което съм взимала напоследък - Да  Peace
Само че тук-там има несъответствия, ми се струва  Thinking
Примерно 100 - което тук се обсъжда като CHLOÈ, в списъка е EDP CHOLOE FOR WOMAN / GUERLAIN  и 101 - Miss Dior Cherie (поне така съм си записала) в списъка е Шанел 5  Rolling Eyes
Мiss Dior Cherie e 001,a Шанел 5 е101 така,че всичко е наред.

Права си, не съм догледала пак  Laughing
А за Клое-то какво ще кажете?

Преди няколко дни го взех и съм очарована. Отидох с намерението да си подновя

O34    LA VIE EST BELLE / LANCOME          и си тръгнах с    100    EDP CHOLOE FOR WOMAN / GUERLAIN   

бях забравила колко е хубав.

# 366
Привет,дами! Купувате ли парфюми АЙФЕЛ? Кажете няколко думи за тях,моля? А и цената?

# 367
Какво мислите за рефанския La vie est belle? Като оригиналния ли мирише и какъв е по-добре да се вземе - капсулован или наливен?

# 368
  • Варна
 Капсулован не съм ползвала. Наливен взех и то без капки и си е доста близък с оригинала. Определено съм доволна и пак ще си взема.

# 369
  • Търновска област
А на  Зак Зодиак парфюма  071 CH CHLOE CHLOE  добър ли е , че си го поръчах?

# 370
Здравейте. Скоро не съм писала.

Сега съм на вълна ''D&P'', но ги купувам само от магазина на бул. Македония 10.

Последно ползвам Черната орхидея на Том Форд, Angel и Alien на Thiery Mughler.

И от трите съм изключително доволна като трайност и близост до оригинала.

Преди бях голяма привърженичка на тези парфюми, после се разочаровах, но сега отново съм доволна.
Страхотни са тези и аз си ги заредих  Hug

Радвам се, че са ти харесали!

Кои точно си взе. Ако искаш, ни сподели впечатленията си. Simple Smile

Angel-страхотен аромат  Wink на второ място е Alien

# 371
Привет дами искам да ви помоля да споделите за добър сайт за реплики..т.е определено искам един парфюм на диор аддикт ако може да споделите сайт който е с добри имитации!На работа съм в момента и нямам възможност да се поровя назад в темите!Попаднах на един сайт топ стоки парфюмите им са на добри цени!Някакво мнение имате ли за него! PeaceБлагодря

# 372
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли това на кой парфюм е имитация . Много ми напомня на нещо  - днес го душихме с една приятелка и не можахме да се сетим. А иначе си пръснахме от тестера и се оказа че е доста траен - вече 8 ч. си мирише упорито и хубаво  Laughing

# 373
На Диор най добрата и много трайна имитация е на Роксан - w21. Ще ходя утре до Елитис да видя останали ли са...че моя е на свършване.

# 374
  • Пловдив
Изобщо най-добрите реплики са на Роксан, в тоя Елитис дебна Лайтблу и никога го няма.

Общи условия

Активация на акаунт