Плетем, плетем на плажа, че дупето загар да хваща! - 90

• 83 602
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Carmela Biscuit ,много ще ме измъчи тази жилетка понеже младежа не живее тук и ще плета без да меря. Не иска да е с цип а с копчета и иска да е по тесничка , а той е един слаб, слаб направо ще се счупи  ooooh! Ще я плета с ЛАНА ГОЛД . Та накрая незнам какво ще излезе. Ако стане нещо ще показвам , ако не ще чакам твоята да и се радвам  Joy

# 361
Carmela Biscuit ,много ще ме измъчи тази жилетка понеже младежа не живее тук и ще плета без да меря. Не иска да е с цип а с копчета и иска да е по тесничка , а той е един слаб, слаб направо ще се счупи  ooooh! Ще я плета с ЛАНА ГОЛД . Та накрая незнам какво ще излезе. Ако стане нещо ще показвам , ако не ще чакам твоята да и се радвам  Joy

Моделът е много красив.  И жилетката също. Embarassed Няма лошо да изплетеш две. Гърбът лицева плетка ли е?

Joy    

Пъхнах го в пералнята. Дано да си го позная след прането.

eat. sleep. knit...

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 11:14 от dodofit

# 362
Момичета, в магазина на Александър ярн в София,цените дали са като в сайта? Как е по-изгодно да си купя от магазина или  да си поръчам от сайта?

# 363

Joy    

Пъхнах го в пералнята. Дано да си го позная след прането.

eat. sleep. knit...
Много е красиво. С каква прежда и каква кука го плете?
Аз от миналата година съм започнала едно килимче за стаята на децата от T-shirt yarn, но все се отплесвам с нещо друго и не намирам време да го довърша.

# 364
dodofit, започнах гърба с 3 лицеви и 2 опачеви, така се надявам да събира малко и да не е широк че го почнах  с най- малкото бримки по описанието. Първото нещо което си помислих ако стане голяма,  дали има на кой да я подаря  hahaha  Joy
 А килимчето е прелест!!!  bouquet

# 365
Додо, уникатно е!  Crazy

Малко есенно вдъхновение! Репортаж от едно пътуване - докато хората снимат забележителности, аз снимам.... сергии! Party Party

И една усмивка Joy

# 366
  • Юпитер- Сатурн
Харесах този модел на шапка   за племенниците. тук може да прочетете описанието , но няма ли да стане по лесно, ако се изплете правоъгълник, прихванат се късите страни и се завърши с ластика?

# 367
dodofit, започнах гърба с 3 лицеви и 2 опачеви, така се надявам да събира малко и да не е широк че го почнах  с най- малкото бримки по описанието. Първото нещо което си помислих ако стане голяма,  дали има на кой да я подаря  hahaha  Joy

на мен, на мен Embarassed

Малко есенно вдъхновение! Репортаж от едно пътуване - докато хората снимат забележителности, аз снимам.... сергии! Party Party  

Завижд, завижд! Сне*, давай все така! Викам до Апалачите да стигнеш да поснимаш плетки!!
Тези жакети за какви пари се продават?

Плетох на два ката с кука...  Embarassed 5 мм, нямах по-голяма. После купих 8 мм, но нямаше как да сменя. Без друго 8 мм-вата е пластмасова и щеше да понесе най-много дузина стълбчета.
Преждата е PHIL COTON 7, глътна около две кила. 40 кълбета, много възел, много нещо.
Май ще каня гости да прибират конците, от мен черпавката Party!

eat. sleep. knit...

# 368
Момичета, в магазина на Александър ярн в София,цените дали са като в сайта? Как е по-изгодно да си купя от магазина или  да си поръчам от сайта?

Не, не са като в сайта. Ако искаш да ги опиташ на пипане и цветове обаче, се разходи първо до там.  Simple Smile

Додиче и Снеж,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 369
http://postimg.org/image/6th8cwesp/       http://www.album.bg/the_light/images/30951550/   
 Като видях снимката на Сне*инка и се сетих че и аз имах започната такава жилетка недоплетена от пролетта , а сега незнам какво да я правя че напълнях със 7-8 кг.. Embarassed

# 370
dodofit готино килимче!!!  Simple Smile
Да покажа нещо ,което започнах снощи и днес е готово.Много ми хареса плетката.Като търсих за пончото схеми тези,които ги имах не ми харесваха,а сега заради тази ще правя ново. Laughing

# 371
Ще съм много благодарна ако някой от вас има схема на плетката, с която са плетени тези ръкавици и а сподели, не ми е ясна, а ми харесват и искам да ги направя.

# 372
  • София
На мен ми прилича на вариант на тези раковини:
http://www.garnstudio.com/lang/us/pattern.php?id=3723&lang=us

# 373
A-A аз правих по ето тази схема.

Ето и моите.
Скрит текст:

# 374
Додофит - прекрасно е килимчето Hug
pisenxeto  - страхотен снуд   bouquet Как намирате време, момичета - вчера започнало - днес свършило...Аз имам максимум по половин -един час на ден само за мен си Tired

Общи условия

Активация на акаунт