Имаме си нова дарба - до септември ще сме като мама Барба! Тема № 21

• 29 155
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро Hug И аз умрях от жега тази нощ и се събуждах няколко пъти. Сънувах страшен кошмар и дори се чух как плача с глас на сън Cry ММ много се стресна и се притесни, че ми има нещо hahaha Много мразя да имам кошмари, които изживявам като реални и после целия свят ми е крив Embarassed
Дано да ми се оправи настроението по-късно Blush Сега ще ставам да пия едно фрапенце и после с ММ ще чистиме-обещал ми е да измие прозорците отново hahaha
Хубав ден ви желая Hug

# 241
 Naughty не година и 5 месеца, само 10 месеца и беше бременна с второто, пак така докато кърми и хоп бебе ама това не е умишлено, просто така е станало, пък твойта майка наистина много е бързала
baby_neutral
Аз съм чувала жени да казват, че без да им се е насрроил организма още забременяват, тъй че божа работа. Не забравяйте, че аз забременях без цикъл и овулация, няма гаранции в тоя живот, всичко е въпрос на природа Mr. Green
А незнам защо не дават веднага да се слагат ластичи колани, явно трябва да мине преместването на червата ала-бала и тогава незнам, ще трябва да питам док да видим кво ще каже, не че ще си прибера корема, ама поне да му помогна да си върне малко от вида Whistling

# 242
Anni0422, година и 5 месеца е разликата в раждането (т.е около 8 месеца докато забременее)  Wink Тя твърди, че така е най-добре, само първите няколко години ти се разкатава играта, но после сме си все заедно. А то нали има и едно такова "холандски близнаци" май се казваше - дето са двете деца в една календарна година.

# 243
Братовчед ми и братовчедка ми имат 11 мес разлика  Laughing

# 244
Хелоу  Simple Smile
Ани , няма как да забременеш без овулация , явно това е бил месеца в който си имала такава . Ако няма овулация , няма и яйцеклетка готова да бъде оплодена ....
Сестрата на мъжа ми забременя , когато първото бебче беше на 6 месеца , но тя беше родила без операция .
Както някой каза , има разлика дали ще преслушат тоновете на бебчо на минутка -две и в това да се записват тонове . Записването продължава по-дълго , и си е като кардиограма само че на малкото сърчице .
Лече , почивай до колкото можеш  Peace
коткинчо, браво , радвам се че сте добре вече  Hug
Туитито, наваксвай сега със съня , че ще ти трябват сили после за двете мушморочета Hug
Явно наистина вече сме доста мами с проблеми със съня ..можеби това е като подготовка за безсънните нощи после , тъй де поне ще сме подготвени  Mr. Green
Хубав ден от мен  Hug

# 245
Anni0422, година и 5 месеца е разликата в раждането (т.е около 8 месеца докато забременее)  Wink Тя твърди, че така е най-добре, само първите няколко години ти се разкатава играта, но после сме си все заедно. А то нали има и едно такова "холандски близнаци" май се казваше - дето са двете деца в една календарна година.
Да бе нещо се заблудих Joy
Нямах нищо юни ми беше последния цикъл, после 3 месеца нищо, ходих на доктор и случайно тогава ми дойде, докторката каза, че няма да забременея нормално и да искам, после пак нямам цикъл и до ден днешен, а няма как да съм забременяла тогава, а до декември трябваше 2 пъти да ми дойде. Аз за това казвам, че нямах нищо ама не съжалявам, заченала съм на именния си ден все пак, а според християните Анна е майката на Дева Мария и е забременяла с помоща на Господ след дълги Години бездетие, за да роди дъщеря й божия син. Малко като приказка ама поне е хубаво нещо Peace

# 246
Юхуу, ден добър!  Hug

Ние си чакаме нашия тати да дойде от София да си ни прибира. Нямам търпение да си отивам вече вкъщи, явно ме е хванало гнезденето Simple Smile Той пък снощи е ходил на Рамщайн, та намаза човека от нашето отсъствие да си излеле по мъжки  hahaha

Лекарите сериозно предупреждават - това че няма цикъл не значи, че няма овулация. След секцио е препоръчителен отдих от 2 години, но вижте кой го казва  Mr. Green  Joy  Joy
Аз си кърмех, цикъла ми беше дошъл около 6-тия месец, но не беше много редовен, а и беше нюню, по пет капки за 2-3 дни. Затуй и не забелязах веднага, че сме забременяли отново. Иначе Дианка, ти питаше кога може да започне секса след секциото нали? 6 месеца ни препоръча докторката, но зорлем ако съм се чувствала добре, може и след третия. Въпрос на възстановяване и усещане е в някакъв момент. Не се тревожи, докторите при изписването те инструктират подробно, освен това след раждането имаш поне една задължителна консултация.

Не знам за след нормално раждане, но след секцио на мен лекарката ми препоръча да нося стягащ колан, за да се свие матката по-бързо. Другото, както спомена някой е въпрос на спорт - става дума за коремните мускули. Но след операция, също трябва да се внимава. На мен ми разреши моята лекарка да спортувам след консултацията месец след секциото, но каза по-полека, без особено натоварване.

Чао засега, хубав и спокоен ден!

Кикито, я излез да удариш някое кафе с някоя приятелка да ти светне. Кошмарите са нормални по време на бременност, макар да не са приятни. Или иди направи някоя покупка за беби  Whistling

# 247
Секс след раждането всеки индивидуално си преценява кога се чувства в състояние да прави. Аз, доколкото си спомням, някъде около месец след това се престраших, но усещането не беше никак приятно поне половин година. Confused
Принципно препоръчват лекарите известно време почивка и възстановяване, но природата явно сама си знае работата - на някои жени им идва цикъла (първата овулация) още месец-два след раждането. Даже наскоро бях попаднала за тема дали е възможно да се забременее две седмици след раждането Shocked При мен заради кърменето липсата на цикъл продължи 11 месеца. От другата отчетна тема една от мамите се похвали с втора бременност още когато бебчовците ни бяха на по 5 месеца.

Така че що се отнася да пробите за второ дете, можеш да пробваш и веднага, стига да се чувстваш добре и да нямаш противопоказания - пък вече организмът си знае работата и ще прецени кога да възстанови цикъла  Peace

На мен ми се струва трудна работа с двете бебета с толкова малка разлика, но пък всяка разлика си има плюсове и минуси. Отделно, че зачеването си е "божа работа" (така поне смятам аз) и трябва да му отделиш достатъчно време....

# 248
  • София
Аз пък така хубаво щях да си спа, ако не бяха кучетата, които са се заселили под прозореца ни в Южния парк. Тази нощ бяха особено активни и дори да си заспал след тоалетната и въпреки жегата, те правят всичко възможно да не е за дълго Sad
Дано бебето свикне с тях, че иначе просто ен знам.

# 249
Да се запиша и аз към неспалите тая нощ  Tired
За първи път ми се случва да ми е толкоз горещо   ooooh!
Беше ужасно
И бебо не щя много да спи,та сега съм като парцалче  Mr. Green
ще се опитам да поспя
взе да ме хваща шубето като се сетя за раждането  Embarassed
Хубав и спокоен ден и се пазете от тия жеги   bouquet

# 250
Здравейте и от мен бубулинки   bouquet
И аз тази нощ не можах да спя, тъкмо бях заспала и моя  хубостник му се прищяло само да ме по гушкал  ooooh! е нееееееееее  Mr. Green и сега съм на парцал, цяла нощ гледах колко е часа и няма ли да се съмне поне да стана  Crossing Arms
Забременяване след секцио поне при мен док каза след 2 години тогава, не само операцията е заздравяла  организма напълно се е възстановил напълно Peace
Лек и успешен ден момичета и се пазете, аз например няма да мърдам днес от климатика  Mr. Green

# 251
Здравейте, тумбачетаа, най-накрая имам нет и ще ви следя редовно  Mr. Green
Вчера ни го прекараха и едвам изчетох толкова много страници....

На първо място искам да пожелая на Танище съвсем скоро да гушка вкъщи малък сладък Ясен  Heart Eyes
На второ място да си кажа какво ново покрай мен. Вчера бях на преглед, бебка е идеална. Върви си по седмиците и успяхме да й видим лицето...много мило ми стана. Лекарката ме скастри за пореден път за килата, амаа какво да правя като в началните месеци качих много...сега пък съм много примерна, даже за последния месец не см качила нищо.
Днес ми взеха проби за изследвания и в понеделник ше видим резултат. Дано нямам гъби, че напоследък ми е бая жълто течението и от няколко дни имам лек сърбеж...моля се да е от жегите  Praynig
На 22ри с любимия подписахме граждански брак и вече съм Госпожа  Mr. Green Не беше официално, за 20 минути иии айде...да се почерпим с по едн сладолед. То с тоя корем ми е само за празнуване  Mr. Green
За изписването - и аз не обичам шумотевици, но то няма как да има. нали съм в чужбинско и ше дойдат евентуално само родителите на ММ и сестра му. Моите родители ще дойдат 1-2 седмици след като сме вкъщи с бебка.
За спането - и мен ме тормози едно куче, добре че не е всяка вечер, а през 2-3  Tired Отделно, започнах трудно да заспивам и все не ми е удобно...
Коремът ми тежи вече и ме изморява, но нямам други проблемации. Много съм доволна, че нямам киселини, болки или разни прекомерни подувания.
Много дълго стана, за това спирам...а и нали вече имам нет и ще се включвам редовно хехее
Хубав ден на всички ви  Hug

# 252
Днес имам повечко време и успях да ви изчета всичко де що сте изписали  Mr. Green Два дена да го няма човек и изпуснал всичко  Hug
Видях,че мама Танище се е включила. Пожелавам й всичко с малкия човек да е добре и да си се гушкат скоро у дома си   bouquet
АНи за течовете и аз бях така преди,все с петна,ама напоследък спряха  Laughing
RAQSVETLINA-добре дошла в отбора на хората с вълчи глад,яде ми се всичко и постоянно.Даже сънувам редовно храна.Онази вечер два пъти ставах да ям,чак ми беше лошо.Ама то ...трябва да се поукротя,че иначе ми се карат.  hahaha
Лулу,и аз така за позите за сън.ММ онзи ден ми каза,че даже направо според него съм си била легнала по корем  #Crazy
За тоновете-аз онзи ден бях за първи път на запис на тонове. Гледам,че някои ги пращат още от 28 седмица,други по-късно,явно по преценка на доктора,не знам  Rolling Eyes
Диана-не се притеснявай толкова за пъпната връв.Вярвам,че щом имаш свестен доктор и е информиран как точно са нещата всичко ще е наред.Аз съм чела,че това било често срещано явление  Hug
Памперс,браво на бебчо!Все така хубави новини да носиш   bouquet
New leaf-благодаря за отговора и успокоението  Hug
Дундичка-честито от мен!
Аз пък сега си видях последните изследвания-гледам,че хемоглобина ми е паднал още- 106.Досега се ослушвах за желязото,ама май трябва да го почвам. А започвам да повръщам от него.УФ!
И белтъка и той така се движи надолу  -57 Cry
Лек ден от мен!

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 13:24 от Седмаче

# 253
...
Кикито, я излез да удариш някое кафе с някоя приятелка да ти светне. Кошмарите са нормални по време на бременност, макар да не са приятни. Или иди направи някоя покупка за беби  Whistling

Да знам, че кошмарите са нормални по време на бременност, но чак с глас да плача и да събудя ММ, определено ми дойде в повече hahaha За кафенцето със сигурност ще го направя, но за покупките ще пропусна, че ММ ще ме набие вече Joy

Дундичка честито! Желая ви дълги години семейно щастие и много да се обичате  bouquet

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 12:41 от Kikito86

# 254
Здравейте. Сутринта давах кръв /урината си забравих вкъщи... / Пратих резултатите на лекарката да ги разгледа, но общия белтък ми е нисичък, а пикочната киселина - завишена. И хемоглобинът за месец е паднал. Юни беше 132, днес - 127. Знам, че си е ок, но внимавам, защото  ще съм секцио и не искам да ми преливат кръв. Като ми дадат направления, ще си изследвам още неща, че днес не ми се плащаше толкова. Чакам си и резултатите от МБ - дано всичко е наред! Подпечатаха ми и болничния - оказа се, че не само печати са липсвали. Изобщо не е бил изведен  Joy Като попитах и за парола за резултата от МБ, момичето на регистратурата ме попита:"Вие и това ли нямате? Изобщо минахте ли оттук след прегледа?" Казах, че само съм си платила и съм си тръгнала  Embarassed
Купихме термометър за чело и ухо от Лидл - за около 25 лв. А от аптеката - аспиратор за нос и ухо на Nuby и памперс-чаршафи. Amelly, благодаря за идеята! Исках и безшевно бюстие от Лидл, но бяха останали само М-размер и ми се сториха малки. От онзи ден ми се понадуха глезените и стъпалата и май не спадат. Хубав ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт