Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 830
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Дами,Извинете,че нахлувам в темата   bouquet
Чета ви отдавна и забелязвам богатия ви опит Simple Smile.Доста коментари открих и за първи бръчки какви неща се използват(на 24 съм от няколко дни),но така и не открих дама,с моята кожа.Моята е мазна,адски мазна,какво ли не и правя,но  ooooh!
Скъпи кремове досега не съм използвала,но мисля,че ми е дошло времето.Забелязвам първи бръчки при усмивка в края на окото,както и тези от носа към устата Sad
Ще съм благодарна,ако някой от вас ми препоръча нещо-бих се радвала на цяла серия(дневен,нощен,околоочен). Hug  bouquet

# 526
И аз съм на същата възраст, мога като скромен съвет да ти кажа че не толкова крема, колкото почистващите продукти ще ти дойдат полезни. Аз съм със суха кожа, но когато не съм я почиствала и сложа крем става доста мазничка.
Ползвала съм 3-те стъпки за почистване на клиник (травел размерче, за да не излиза прекалено скъпо, дори още ги ползвам), има за суха, мазна и много мазна кожа, и след това слагам крем, често пак на същата марка (пак има за различен тип кожа). За мазна кожа е добре някакъв крем-гел или лек флуид, но задължително пробвай мостри 1-во. Всяка козметика е за специфични хора, независимо от клас и цена, и трябва да се пробва преди да се закупи.
Колкото за дневен и нощен на тази възраст стига само 1 - за хидратация или ако има и превенция от стареене също е добре.
Предполагам че останалите дами, могат да изкажат и други мнения, но трябва проба, ако е достатъчно мили консулатантите в магазините за козметика, ще ти дадът мостри за проба Simple Smile
Надявам се да съм помогнала малко   newsm17 newsm17 newsm17
Дами,Извинете,че нахлувам в темата   bouquet
Чета ви отдавна и забелязвам богатия ви опит Simple Smile.Доста коментари открих и за първи бръчки какви неща се използват(на 24 съм от няколко дни),но така и не открих дама,с моята кожа.Моята е мазна,адски мазна,какво ли не и правя,но  ooooh!
Скъпи кремове досега не съм използвала,но мисля,че ми е дошло времето.Забелязвам първи бръчки при усмивка в края на окото,както и тези от носа към устата Sad
Ще съм благодарна,ако някой от вас ми препоръча нещо-бих се радвала на цяла серия(дневен,нощен,околоочен). Hug  bouquet

# 527

Погледнах крема,но пише че е само дневен,мога ли да го използвам и като нощен.  Само по аптеките ли се продава,дали мога да си издиря мостра.

# 528
  • София
Да, в аптеките се продава и имат мостри Peace

# 529
Аз искам да попитам нещо с което не съм наясно,всяка кожа ли трябва да се хидратира,питам защото аз съм с мазна кожа и през деня използвам матиращ крем за лицето и се чуствам много добре с него но вечер след като почистя добре лицето нанасям хидратиращ крем и лицето става още по мазно ужасно е,та въпросът ми е да нанасям ли и вечер матиращ или кожата има нужда от хидратиращ?

# 530
petia_parkova Благодаря ти Hug.Ще питам в някоя аптека.
И също се присъединявам към питането на sweety Simple Smile,и аз използвам през деня матиращ крем,вечер слагам пак от същия,но май не върши работа.А като сложа хидратиращ вечер пък много омазнява.Явно не ползваме правилните продукти newsm78

# 531
Матиращите кремчета доколкото знам имат за цел намаляване на себума в кожата, т.че тя да не лъщи, а хидратиращите доставят влага на клетките, има разбира се и хидратиращи кремове за мазна кожа.
Ако на опаковката пише универсален крем или нещо от сорта, би трябвало да хидратира и суха и мазна кожа, но мисля че всички ще се съгласят че сухата и мазна ще имат различна реакция ако се третират с 1 и същ крем, просто няма да има желания ефект.
Търси хидратиращ крем за мазна кожа Simple Smile
Бях видяла в друга тема коментар за крем за мазна кожа
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=758339.645
Ако искаш питай ползвателката за мнение Simple Smile
Аз искам да попитам нещо с което не съм наясно,всяка кожа ли трябва да се хидратира,питам защото аз съм с мазна кожа и през деня използвам матиращ крем за лицето и се чуствам много добре с него но вечер след като почистя добре лицето нанасям хидратиращ крем и лицето става още по мазно ужасно е,та въпросът ми е да нанасям ли и вечер матиращ или кожата има нужда от хидратиращ?

# 532
Извинявам се за дългите постове, нещо не ме бива в резюметата  Embarassed Embarassed Embarassed

# 533
Да попитам и тук,от кои околоочни кремове сте доволни,имам финни бръчици около очите(25+)?
на Виши от серията Аквалиа Термал рол-он околоочен крем е добър, на Avon околоочният от серията Anew Vitale 25 +. Ако търсиш нещо по-евтино, можеш да пробваш този http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2013/12/deba-eye-cream-vi … c-total-care.html

Относно въпроса с хидратирането, проблемната и мазна кожа също трябва да се хидратира, защото повечето матиращи кремове имат изсушаващи съставки, а това състарява кожата. Задължително трябва да се слага и някакъв хидратиращ продукт. Лично аз ползвам като нощно средство олио за лице, въпреки мазната ми кожа и повярвайте, помага.

# 534
Момичета,благодаря ви,Coral_2013  благодаря за предложенията,и все пак ако някои може да ми обясни има ли нужда мазната кожа от хидратиращи кремове или те я омазняват допълнително?

# 535
Момичета,благодаря ви,Coral_2013  благодаря за предложенията,и все пак ако някои може да ми обясни има ли нужда мазната кожа от хидратиращи кремове или те я омазняват допълнително?
има нужда от допълнителна хидратираща грижа. През деня е ясно, че няма как да сложиш някой мазен, хидратиращ крем, защото ще лъснеш. Затова е добре да се ползва нощен, който да е с по-богата хидратираща формула. Затова повечето марки са направили така, че дневният крем да е матиращ и предпазващ, а нощният да е хидратиращ и подхранващ. Хидратазията е важна за всяка кожа!

# 536
има нужда от допълнителна хидратираща грижа. През деня е ясно, че няма как да сложиш някой мазен, хидратиращ крем, защото ще лъснеш. Затова е добре да се ползва нощен, който да е с по-богата хидратираща формула. Затова повечето марки са направили така, че дневният крем да е матиращ и предпазващ, а нощният да е хидратиращ и подхранващ. Хидратазията е важна за всяка кожа!
Това исках да разбера,благодаря Peace

# 537

Аз ползвах до скоро първия. Не бих казала,че е нещо особено. Усещането е нормално, нищо впечатляващо. С по-гъста консистенция е, но не е много мазен и попива бързо. По същия начин си усещам кожата и с кремовете на гарние. Единственото хубаво в него е, че чудесно  се разбира с всякакъв вид фон дьо тен. Ползвала съм го с четири различни и е ок.

Някой има ли впечатления от този крем?
http://apteka.framar.bg/30024301/%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B0% … D0%BE%D0%B6%D0%B0

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 18:12 от Elefteria

# 538
# 539
  • в 1001-та нощ
Малко ме е срам да си призная, ама не използвам нищо специално за почистване. Имам на Ланком, но така си седят, защото много ми изсушават кожата, а тоника ми седи като олио.
Въобще не съм сериозна с кожата си, но досега не бях имала и проблеми.
Но всичко с времето си, сега от 1 месец кожата ми се промени.

Искам цялостна грижа, нощен, дневен крем + почистващи продукти.

Почистването в много важно и може да бъде с нежен продукт  Peace

Тук на място можеш да вземеш пяната на филорга - мисля около 30 лв и ще ти стигне поне за 6 месеца  Peace

От нета http://www.iherb.com/NutriBiotic-Skin-Cleanser-Sensitive-Skin-Fr … ;sr=null&ic=6 без пенители, парабени и аромати, хипоалергенно и ph балансирано  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт