Какъв крем за лице използвате? - тема V

• 105 831
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Кремчетата ми са на Clarins- Super Restorative Wake - Up Lotion и на  Lierac Hydra Chrono+ Resfreshing Mattifying Fluid.

Като ми свършат, след мострички, реших да си взема:
Estee Lauder Advanced Night Repair и Estee Day Wear SPF 15

# 511
  • в 1001-та нощ
Аз взимах няколко пъти ЕЛ и нещо не са за мен  Confused

В момента ползвам Юсерин Хиалурон филър дневен заедно с концентрата. Крема попива бързо, макар да ми е малко мазен (кожата ми е комбинирана), но за зимата е добре. Не бях ползвала досега друг крем от този клас и при мен определено има видим резултат. Може би и съчетанието с концентрата усилва действието. Имам една по-изразена бръчка между веждите и линии около очите - не ги заличи, но някак ги омекоти, а кожата на цялото лице някак грейна и стана по-пухкава. Концентрата ползвам само където има бръчки (малко повече от месец).

Много правилно си усетила продуктите  Peace

И, да  Peace Няма как крем да запълни "изразена" бръчка, но може да я омекоти и да намали задълбочаването й  Peace

Още по-силен ефект ще има да комбинираш и с ХК за кожа пер ос  Peace и омеги  Peace

# 512
Аз търся отзиви за Eucerin Even Brighter дали има наистина избелващ ефект?

# 513
  • в 1001-та нощ
Точно сега при теб кожата е по-фоточувствителна и според мен не ползвай такъв тип продукти, ако не е предварително обсъдено с дерматолог  Peace

# 514
Да, благодаря. И аз си го мислех, че е възжможно да не е подходящо. Аз съм много доволна от Ланком Дрийм Тон, но ми се искаше да пробвам нещо по-бюджетно. Май ще изчакам.

# 515
  • в 1001-та нощ
Сезонът е много подходящ  Peace но хормоните не прощават  Peace

Не знам дали бориш пигментни проблеми или целиш превенция, но можеш да зачетеш за астаксантина и как подготвя кожата за слънцето - най-вече да не стават фалове и да има хубав тен лятото с малко лунички  Peace

Мисля, че е допустимо предвид състоянието ни, но знам, че имаш и с кого да обсъдиш  Peace

Аз ползвам с източник Haematococcus pluvialis microalgae  Heart Eyes

# 516
Да попитам и тук,от кои околоочни кремове сте доволни,имам финни бръчици около очите(25+)?

# 517
  • София
Sweety, Вижънер на Ланком и Енерджайсинг гел на Ла прери от високия клас.
Скин код от аптечните.
Балеа от дрогерийните.

# 518
търся си крем за първи бръчки,кожата ми е суха,но се омазнява в т-зоната,изхабила съм вече 3 опаковки от Lierac Initiatic ,но не съм забелязала кой знае какъв ефект,а и сега зимата крема ми идва лек,не го усещам на кожата си.Преди това имах Nuxe Nirvanesque ,пак не бях много впечатлена(или просто ми е свикнала кожата с него).

# 519
  • в 1001-та нощ
Iso Age на Филорга  Peace

# 520
 Имам нужда от малко помощ  Embarassed.
На 30г. съм, кожата ми е по скоро суха, но и в същото време порите ми се запушват много лесно, затова се опитвам да избягвам тежки кремове.
В момента кожата ми е уморена, повяхнала. Също и много си бръчкам челото Sad и вече започва да имам бръчки.
Прочетох темата, но ми е малко трудно да се ориентирам, какво ще е подходящо за моите проблеми.

Решила съм да си купя нещо противобръчково, не тежко, но в същото време да хидратира.

Филорга ми идват малко скъпички в този момент, но в първия удобен случай ще ги пробвам.

Загледах се в Eucerin hyaloron filler light, пише че е за 30 +, но ме притеснява, че е за нормална към смесена кожа, незнам дали ще ми хидратира добре. Някой използвал ли го е?

Или нещо друго да ми препоръчате   bouquet.

# 521
  • в 1001-та нощ
Препоръчвам да вземеш концентрата от серията и крема, кремът не е тежък  Peace

Как почистваш лицето?

# 522
Жана, какъв крем искаш - само дневен или такъв, който можеш да ползваш и сутрин и вечер?

Само за дневен бих предложила на Авен оптимал хидранс УВ 20, рич формулата.Може да намериш и промопакети с него - крем +мицеларна вода.
Скрит текст:

На Юсерин харесвам серията с Q10. Но там дневния крем, който е за суха кожа е наистина тежъл /по-тежък е от нощния/. Има флуид за норм./комб., но той със сигурност ще ти е лек.

Лятото ползвах anti-age флуид на Топикрем с хиалуронова киселина и бях много доволна. Имат и крем с хиал. к-на.

# 523
Малко ме е срам да си призная, ама не използвам нищо специално за почистване. Имам на Ланком, но така си седят, защото много ми изсушават кожата, а тоника ми седи като олио.
Въобще не съм сериозна с кожата си, но досега не бях имала и проблеми.
Но всичко с времето си, сега от 1 месец кожата ми се промени.

Искам цялостна грижа, нощен, дневен крем + почистващи продукти.

# 524
Жана, на твое място бих почнала с някаква не много скъпа козметика, така просто за изграждане на навици за ежедневна грижа. Peace Излишно би било втурването с много на брой и скъпи продукти.
Почистващия продукт може да е измиващ гел / пенлив с вода/ или нещо, с което с помощта на памучен тампон да почистваш кожата - мляко, мицеларен р-р. Въпрос на лични предпочитания. Важното е да го има като стъпка. И кремовете не е строго задължително да са два на твоята възраст.

Общи условия

Активация на акаунт