Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
Какво е действието на окситоцина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е препоръчително да се започне захранването на бебето и кога е препоръчително да се въведе захранването на бебето?
-
Кога трябва да се сменят бибероните на бутилките и залъгалките?
-
Какво е действието на окситоцина?
Окситоцинът е хормон, който играе решаваща роля по време на раждането, като стимулира контракциите на матката. Той също така се свързва със социалните взаимодействия, усещането за удоволствие и сексуалната стимулация. В медицината се използва за стимулиране на раждането и за контролиране на следродилното кървене.
-
Как се лекуват хеморроидите?
-
Как да се справя с хеморроидите по време на бременност?
Така де, поне да си струва чакането, тогава ще й се размине боя на момата

. Много контакт кожа до кожа, кърмене в по-тиха и затъмнена обстановка, кърмене в слинг, ако ползваш, също биха могли да успокоят бебето, когато е неспокойно.

. То както писах нощно време имам кърма и не е проблем, ама започвам да си мисля, че ще я храня толкова често докато стане в първи клас
. Мога ли да направя нещо по въпроса да започне да яде що годе на някакъв режим? 

Повръщането е възможно да се дължи на незрялата храносмилателна система на бебетата, някои от тях малко трудно да се справя с храната, дори тя да е най-лесно усвоимата от тях, кърмата. Затова е по-лесно стомашното съдържимо да се върне обратно в хранопровода.
От вчера следобяд официално е с летни дрехи - боди с къс ръкав и крачол.Даже рпатих майка ми да ми купи още 2 броя ,че аз нямам.Всичко ми е с дълъг крачол,голяма съм шматка 
От вчера все ми се реве,днес като ги изпратих на село,пак ми стана много мъчно за баткото,все едно утре вечер няма да си дойде. Ще трябва да издържа някак си още една седмица и това е,дано само всичко това ,което преживявам ,да не избие нанякъде.Най-вече проблемът ми е в многото хора у дома ,липсата на адекватна помощ и колебанието ми ,дали ще се справя като майка на две деца
Да ми стискате много палци, че нещо ме достраша...
Представям си какви упорити лъвчета ще родите