Отговори
# 75
  • в ябълковата градина
В Карфур има течен Ариел базико от 13.00 намален на 8.00 за 25 пранета. Според баркода е произведен в Германия.
Този: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTFCG1gCSQ6 … fKm3rmWzn8Md51otg
Някакви отзиви?

# 76
  • sofia
Да ви кажа, че Домлян са пуснали прясно мляко в кофички като за кисело.

Да не се изненадате при отварянето. То навсякъде си пише, че е прясно, ама няма кой да чете  Simple Smile

Скрит текст:

За развалените продукти, ако не ви много далече магазина - връщайте. 3-4 пъти ми се е случвало и са ми връщали парите (за Била говоря)

# 77
Да ви кажа, че Домлян са пуснали прясно мляко в кофички като за кисело.

Да не се изненадате при отварянето. То навсякъде си пише, че е прясно, ама няма кой да чете  Simple Smile

Скрит текст:
...

Това прясно мляко на Домлян го има от години  Whistling - 500мл. - много удобно ми идваше преди за работа за кафенцето ...

# 78
  • Бургас
Ooo, това ни е любимо мляко от доста време, скоро дори промениха и капачето, беше по-станиолено.

# 79
  • sofia
Е, не бях попадала на него. Бях в лек "шок" с отварянето и страхливо потопих пръста и близнах и после прочетох  Mr. Green Добре, че имам навика да взимам по 2-3 вида кисело, та успях да направя айрян.
На мен тази разфасовка ми идва малка.

# 80
  • София
А миришеше ли? Питам,понеже зеленикавият цвят не е признак на скапано месо.  Peace
да. още като го отворихме. После другото го отмирисвах с оцет и вода.

Oт коя Била го купи? Да знаем и да я отбягваме.  Wink Много зависи от магазина. В Билата в подлеза на СУ нищо не се задържа и никога не съм попадала на лошо месо. Случва се да има и преоценено месо с изтичащ срок на годност, което в същия, дори и на другия ден е чудесно. А в закритата Била в Пловдив на Пещерско шосе често се случваше да им застоява. То и затова я няма вече.  Wink

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 22:37 от Тaня67

# 81
А миришеше ли? Питам,понеже зеленикавият цвят не е признак на скапано месо.  Peace

В коя Била го купи? Да знаем и да я отбягваме.  Wink Много зависи от магазина. В Билата в подлеза на СУ нищо не се задържа и никога не съм попадала на лошо месо. Случва се да има и преоценено месо с изтичащ срок на годност, което в същия, дори и на другия ден е чудесно. А в закритата Била в Пловдив на Пещерско шосе често се случваше да им застоява. То и затова я няма вече.  Wink

Ей, вярно не се сетих затова. Първия път беше в Люлин до Технополис, а втория от Хаджи Димитър.Билла ,нали...Благодаря ти за съвета, за друг път и аз ще го имам в предвид.

# 82
  • София
Това с отмирисването не го прави друг път. Трябваше или да го върнеш, или да го хвърлиш. Така ще изпотровиш народа. А ако някой алергичен го е хапнал, ще си ходи изпъпчен седмица поне. Sick

# 83
В супермаркети Триумф има сокове Фрутели за 99 ст.

Искам да се оплача от качеството на кроксовете, предлагани в Т-маркет, ужасно са некачествени.Вече за пъти вземам, отдолу гумата изтънява и зейва дупка.Сега са на цена 4.99 в, но не струват.

# 84
  • София
Мисля, че в предишната тема някой показа чопъра от Икеа и сподели, че е доволен. Този ли беше? :
Скрит текст:

Заслужава ли си да се ходи до магазина и да се купи този уред. или е по-добра тази на Sapir?   newsm78  :

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 10:38 от nikolinanik

# 85
РАзгледай подробно техническите данни и на двата - особено мощността и обема на купата отдолу, също дали има разлика в ножовете ...

# 86
  • София
Благодаря, Moringa !   bouquet

# 87
Ooo, това ни е любимо мляко от доста време, скоро дори промениха и капачето, беше по-станиолено.
И на нас ни е любимото прясно мляко Peace

# 88
  • София
Ех промоции  Mr. Green Mr. Green

# 89

Общи условия

Активация на акаунт