Звездни компромати - 178 част

• 59 280
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Балчик
Софито тръгна със сина на Стораро.

Скрит текст:
Фолк певицата Софи Маринова заби големия син на колегата си Тони Стораро. Певицата се отърка до певеца по време на парти. В последно време Софи е направо неразделна с Фикрет Стораро. 19-годишният младеж и 37-годишната певица са доста интимни един с друг. От години Софка е близка на семейство Стораро и редовно двамата с певеца ходят заедно по участия. Напоследък обаче охладили контактите си. Преди няколко седмици Фики изкара дует с баща си, който обра овациите в мрежата. А също така спечели куп женски сърца, сред които и Софкиното.

Вече седмица фолк дивата е луда по младежа. Маринова не изпуска от очи мускулестия красавец и навсякъде е с него. Преди дни двата дори цамбурнаха заедно на парти с пяна в плувен басейн, където Софка не пропусна да се отърка в него. Що се отнася до Тони Стораро певецът е доста притеснен за сина си. На него въобще не му е приятно, че малкия се забавлява с кака си Софка. Приятелите и колегите им отдавна шушукат, че преди 10 години самият Тони е бил със Софи. Сега пък синът му е с нея пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.
Joy За нея е ясно - младо агнешко , обаче тия млади момчета какво ли
толкова се прехластват по леля ! ooooh!
Скрит текст:
имам син и не ми се ще да мисля .... Mr. Green

# 541
Хилда Казасян развела Валя Войкова и мъжа и!

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 17:08 от ТЯ

# 542
  • Бургас
Не знаех,че Сарачинова е била съфорумка.Има ли все още профил?

# 543
slavka70, само ти си останала да не знаеш...  Simple Smile Извадки от него бяха публикувани по статии, по вестници и списания. Има го още профила, архивиран е.

# 544
  • Бургас
Аз съм от 2011г в бг мама и доста по-късно започнах да следя Клюкарника.
Ще има да наваксвам. Mr. Green
Това за Хилда го четох в Уикенд,но дали е вярно newsm78
Войнова винаги е говорила,че има стабилно семейство.

# 545

Скрит текст:
Фолк певицата Софи Маринова заби големия син на колегата си Тони Стораро. Певицата се отърка до певеца по време на парти. В последно време Софи е направо неразделна с Фикрет Стораро. 19-годишният младеж и 37-годишната певица са доста интимни един с друг. От години Софка е близка на семейство Стораро и редовно двамата с певеца ходят заедно по участия. Напоследък обаче охладили контактите си. Преди няколко седмици Фики изкара дует с баща си, който обра овациите в мрежата. А също така спечели куп женски сърца, сред които и Софкиното.

Вече седмица фолк дивата е луда по младежа. Маринова не изпуска от очи мускулестия красавец и навсякъде е с него. Преди дни двата дори цамбурнаха заедно на парти с пяна в плувен басейн, където Софка не пропусна да се отърка в него. Що се отнася до Тони Стораро певецът е доста притеснен за сина си. На него въобще не му е приятно, че малкия се забавлява с кака си Софка. Приятелите и колегите им отдавна шушукат, че преди 10 години самият Тони е бил със Софи. Сега пък синът му е с нея пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.
В същия дух - Дачо на Софи се ожени за доведената си сестра Crazy

# 546

Скрит текст:

В същия дух - Дачо на Софи се ожени за доведената си сестра Crazy

Shocked  Joy Циганска му работа!

# 547
# 548
# 549
Е, как! Отразих, отразих  Mr. Green
Вече не мога да си представя плаж, море или яхта без някоя мацка да се чекне в поза мост за снимка.
Даже, вчера, си мислех   Thinking да взема и аз да се оМостя на Централния варненски плаж - да му направя реклама, че нещо позападнал, позабравен ми се струва...Ама на,  достраша ме да не се сецна посред лято, та да седя в поза умиращ лебед на дивана заради едната му снимка и хубост   Mr. Green

Joy Joy Joy
Ох, искрено ме разсмя!

# 550
  • България-Швейцария
След тези снимки на Дженката, сигурно отново ще я спрягат за бременна.
При слаба коремна стена и литър вода да изпиеш си личи, не коремни преси - нищо не помага.
Идеално плосък и стегнат корем имат много малко хора, в попреяло състояние всяка 2-ра изглежда така Mr. Green
Съвсем отделно обаче - ужасен избор на рокля за нейната структура, точно тази дължина прави човек хем да изглежда кривокрак, хем да прилича на късо кюфте (а при неособено високите направо на джудже).

# 551
# 552
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И какво точно и има на структурата на Джен? Или пък на ръста? Понякога ме изумявате, честно Tired.

# 553
# 554
  • Бургас

Името звучи като някое магическо заклинание, взето от "Хари Потър".

Общи условия

Активация на акаунт