Целулит - 5 тема

• 64 438
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте дами:)Записвам се отново да следя темата:)Това с правилното хранене ми е най-трудно от всичко май.Сега наблягам на салати и диня,но зимата хич не се справям.Когато ходех на фитнес инструкторката ми беше направила много хубава програма с тренировки,но не ми изготви някакво примерно меню.Мисля,че за това и при мен доста бавно се случваха нещата.А след тренировка бях зверски гладна и се случваше да прегрешавам с така наречените "храни-боклуци".Явно си трябва сериозно отношение по всички фронтове:)

# 91
  • в 1001-та нощ
аз след тренировка мнооооого бавно огладнявам  Peace

много обичам да тренирам след ставане и след това - до 14ч не ма търси в кухнята, след това обичам да тренирам около 17-18ч при което спокойно мога и да пропусна вечерята  Peace

# 92
  • Sofia
аз след тренировка мнооооого бавно огладнявам  Peace

много обичам да тренирам след ставане и след това - до 14ч не ма търси в кухнята, след това обичам да тренирам около 17-18ч при което спокойно мога и да пропусна вечерята  Peace

Пф, щастливка си в такъв случай с този организъм.  Crazy И аз, като колежката отгоре, много често след тренировка, мога да погълна огромни количества храна, което не е оправдано, защото, колкото и да си тренирал, ако не спазваш и хранителен режим, резултат никакъв...  ooooh!

# 93
Alenka,браво на теб!:) Аз обаче сутрин хич не съм в кондиция за тренировки.Силата ми за такова нещо идва към 17ч.Пробвах преди обед да ходя на фитнес преди,но не бях пълноценна.Той и фитнеса ми е на поне 50 мин от вкъщи и докато се затътря пеша до там особено сутрин ми идваше да си полегна на уредите в залата:)))И покрай проблема с падналия свод на крака се наложи да спра фитнеса и стана манджа с грозде:(

# 94
  • София
Момичета,
минавам само да споделя, че днес си взех No Fat & Cellulite Gel | AMIX. Нямаше май никакви отзиви за крема, затова скоро очаквайте от мен впечатления  Wink

# 95
# 96
  • Tам през Атлантическия океан
a.l.e.n.a  Hug Blush

извини ме за личният въпрос ,   ти домакиня ли си  Peace ?
Просто се замислих за времето което разполагаш за себе си   Grinning а и повечето тук де  Grinning

Без лоши чуствава  Hug следя темата и мерси за отгворите относно масажа  Grinning

п.п. да си работеща мама лично за мен си е вид 'фитнес' / физическо упражнение  Crazy

# 97
Статията е много едностранчива. Ако разтворимото кафе беше основната причина за целулита...

Заключителните изречения също са доста дразнещи. Не само разтворимото кафе, но всички кофеинови продукти са с диуретично действие.

# 98
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a  Hug Blush

извини ме за личният въпрос ,   ти домакиня ли си  Peace ?
Просто се замислих за времето което разполагаш за себе си   Grinning а и повечето тук де  Grinning

Без лоши чуствава  Hug следя темата и мерси за отгворите относно масажа  Grinning

п.п. да си работеща мама лично за мен си е вид 'фитнес' / физическо упражнение  Crazy

да, домакиня съм, но парцалът не ми се е сраснал с ръката  Peace имах такъв период в живота си и го определям, като болестно състояние, някоя капчица някъде или петънце ме изкарваха от равновесие  Blush

старая се ежедневно да поддържам ред и чистота, но не ми е мания, както някога е било, от няколко месеца обмислям - домашна помощница и имам няколко предложение - и това не от мързел, но предпочитам да прекарвам повече време с малкия; сега пак се оправям, но влагам и повече нерви  newsm78

дори да имам помощник - то няма да стоя със скръстени ръце постоянно ..... пак ще си правя ежедневната поддръжка, но по-основното чистене - ще ми е в помощ  Peace

иначе - готвя (3 пъти седмично по няколко неща едновременно), чистя (ежедневно оправяне и през два ни по-сериозно), пазрувам ..... готвенето не ми пречи на спиорта, защото в едната стая - яденето си къкри, в другата съм на гладиатора, лежанката и т.н.  Peace

трябва да призная, че съм суперорганизиран човек Peace - работя от 8 клас и бих казала - поддържам висока дисциплина  Peace правят ми се още неща, но няма време за всичко  Hug

# 99
  • Sofia
   a.l.e.n.a, искрено се радвам на жени като теб, които, въпреки че са дали живот на детенце, не са спрели да оценяват и другите сладки неща в живота и да загърбват чисто женските глезотийки.  Hug Дано и аз съумея да бъда такава мама някой ден.  Blush

# 100
  • в 1001-та нощ
когато малкото същество те боготвори - няма начин да не искаш да изглеждаш божествено, въпреки, че за всяко дете - майката е божество - независимо от вида й

и колкото по-малко време имаш - толкова по-добре се организираш, в мен майчинството - събуди женственост - за която не подозирах преди това, ако до преди това в мен е живяла изкусителката, то с майчинството пристъпи на преден план именно тази друга чувственост  Blush

# 101
  • Tам през Атлантическия океан
Ясно  Peace

бях решила че аз нещо с времето и организацията не ме долюбват   Grinning

( 4-5 ч работен ден , курсове, тренировки на детенце , занимание след у-ще  и т.н. домашни обязаности  )

Тематично  Grinning

Масажчетата правя вече втора седмица май  Rolling Eyes ( с 1-2 дена пропуск) днес ми се стори че вакума ми е малко  Crazy   Laughing

Цеулит слава Богу нямам толкоз , слаба съм , та за това време с масажчетата кожата ми стана супер  Grinning Като се стегна като барабанче ще докладвам Grinning 

# 102
  • Пловдив
Аленка,да ти честитя бебока и тук  Hug и да попитам дали ще продължаваш със вендузите по време на бременността? Hug

# 103
  • в 1001-та нощ
Мерси много   Blush Hug

С вендузите - да, но за огромно съжаление - спирам спорта, защото предишната ми бременност беше много рискова и сега не искам да дърпам дявола за рогата.

Бебето явно е голямо мераклийче, защото в последния месец - бях на много тежка програма - слава Богу без никакви последствия. Освен теста - вторник си пуснах и бета-хорионгонадотропин и днес или утре ще пусна една контрола - да видя как се повишава, всичко е на 6 за сега, а първата ехография ми е на 21 дата (6 г.с.) - да видим къде е сакчето - да няма изненади, но според хормона - не би следвало да има  Blush както и вероятно е един мушмурок  Blush

С доки ще изкоментирам тренировките, но очаквам да е предпазлива, като се има предвид - какъв кошмар й бях преди 3-4г   Mr. Green

Спирам и ЛПГ-то - не за друго - просто ще е наливане от пусто в празно, месцата ми вече се поналиват - хормони - та - ще си остана на вендузите - до след раждането.

С предишната бременност - силите за тренировки ми дойдоха изведнъж и с пълна сила - едва, като спрях да кърмя, но пък бързо върнах форма, така, че не се напрягам, важното е основното мероприятие да е успешно  Blush

# 104
  • Пловдив
Аленка благодаря ти!
Права си- приоритета се мени,но пък каква по хубава причина от тази Hug
Ти си толкова упорита и дисциплинирана,че съм сигурна ,че веднага след раждането ще си върнеш формата Hug
Пожелавам ти на 21 да чуеш най- прекрасният звук- на туптящо сърце Hug

Общи условия

Активация на акаунт