Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Искам да попитам дали сте използвали антицелулитните продукти на DermaCol, тъй като видях, че са нови в enzo.bg?
Има ли някой от вас, който да е посещавал масажи в Йога за всеки в Пловдив?
Кое масло е най-добро за масажи против целулит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Искам да попитам дали сте използвали антицелулитните продукти на DermaCol, тъй като видях, че са нови в enzo.bg?
-
Има ли някой от вас, който да е посещавал масажи в Йога за всеки в Пловдив?
-
Кое масло е най-добро за масажи против целулит?
За ефективно лечение на целулит можете да използвате базово масло като слънчогледово и да го смесите с етерични масла като хвойна, грейпфрут, пачули, розмарин, лимон, здравец , канела, кипарис и евкалипт. Винаги тествайте всяко масло върху малък участък от кожата преди употреба за предотвратяване на алергични реакции.
-
Кое конкретно базово масло използвате? Етеричните масла само за аромат по време на масаж ли са или се използват конкретно за целулит?
-
Какви са ползите от масажите с вендзузи, тяхното действие и впечатленията на хората от тях?
Не знам защо ги хвалят толкова в офиса на Орифлейм! Като се рових из форуми в търсачката, никой не е казал дори и на половината на чудесиите, които ми се казаха за реклама!
интересно как залъгват хората. Протеиновите шейкове се вземат след тренровка, аз пиех такива докато тренирах. Една колежка беше дистрибутор на орифлейм и си ги беше взела, не беше много очарована, даже изпи едвам три и ми ги даде на мен, аз след като го пробвах ги изхвърлих, вкуса им беше мн гаден. Нищо лично към Орифлейм! харесвам даже някой техни продукти. Но послучай другите, вземи си протеинов шейк от доказани производители.
цеулита при повечето жени точно в този период е неизбежен.