Целулит - 5 тема

• 64 448
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Привет, дами!
Да ви споделя, че отличен резултат имах от процедури с Debussy Thermodermie (май така се пишеше) точно преди 5 години. Но за съжаление в София май никъде вече не правят такава процедура. Тогава бях от съвсем слабите (сега съм от горе-долу слабите  Embarassed) с целулит и от нищо не се бях повлиявала, с уговорката, че откакто се помня спортувам сериозно и се храня прилично разумно. Бях го изчистила напълно и година след това нищо не се беше върнало. Но забременях, не спрях спорта и разумното хранене, де, но целулитът се завърна. Сега ходя на LPG, има ефект, но усещам, че ще бъде минимален.

# 181
Искам леко да попитам,някой ползвал ли е крем за бюст,само че и за задните части с цел повдигане и дооформяне?Някъде тук четох,че са опитвали,но да питам  Thinking

# 182
  • в 1001-та нощ
ползвала съм стягащ крем за тяло, специално за бюст - съм ползвала само за бюста, но най-добрият и ефективен за мен е на Кларинс, скъп, но пък работи  Peace след като спрях да кърмя - го ползвах за първи път и гърдите ми си върнаха формата перфектно  Peace

# 183
  • София
Здравейте! Някога съм борила целулит с вендузен масаж, но не беше много и не се виждаше. В момента съм бременна в 8-мия месец и направо не мога да се гледам, приличам на софийска улица в елитен краен квартал или... на лунната повърхност. Качих и доста килограми, при все, че се храня здравословно и рядко си позволявам джънк - цели 17 до момента. Та понеже не се чувствам добре в кожата си и практически не мога да направя нищо в момента, поне теоритически искам да се подготвя за заветния ден, в който ще съм се възстановила от раждането, ще имам възможност да оставям малката ми принцеса за по час-два на баща й, за да мога да ходя на тренировки и процедури.
По същество - храненето мисля да не го променям докато кърмя. Консумирам предимно кисело мляко, мляко, сирене, яйца, плодове и зеленчуци, сурови ядки, пълнозърнести сухари, рядко ям месо, защото не съм му фенка. Пия по 1-2 кафета на ден, понякога разреден фреш от цитруси и вода. След кърменето ще намаля драстично въглехидратите. Мисля да ходя на фитнес и тае бо, както и на LPG процедури. Чудя се дали ще е добре да включа и кавитация.
Приемам съвети относно процедурите от хора, които са ги правили и как да ги съобразя с тренировките, ако има някакво значение. Видно е, че не искам само целулит да махам, а е малко extreme makeover, но наистина много се депресирам. Знам, че сега съм бременна, но след раждането ще бъда просто дебела и с много целулит, затова моля за подкрепа. Благодаря ви   bouquet

# 184
  • в 1001-та нощ
специално за кавитацията - имаше не малко случаи на увредени бъбреци ..... така, че не мога да те насоча към това - възможно е да не са ползвани правилно подходящите уреди ......но ...

към всичко посочено то теб - можеш да вземеш и вендузи за у дома - можеш да ги ползваш 2 пъти на ден, а и по-често Simple Smile

не знам дали ще имаш сили за тренировки .... аз докато не спрях да кърмя - нямах, но пък правех много дълги разходки и имах по над 10 км всеки ден ... при теб времето няма да позволи, но можете да вземете един велоергометър за у дома и да правиш интервално кардио .... ако имаш сили  Blush има голям ефект, ако не се прави за отбиване на номера

първа бременност ли ти е?

# 185
  • София
Първа бременност ми е  Mr. Green
Много хора ми казват, че ще съм изтощена че няма да се справям и т.н. но аз наистина имам огромно желание. Още повече, че не съм свикнала да се гледам такава "лелка" и това ще ме стимулира много. Вело, крос и други тренажори нямам възможност да взема, просто нямам място за тях. Много ми е мъничък апартамента, но когато го купувах не съм мислела, че тук ще градя семейство. Обмислях тренировки в домашни условия, но прецених, че ще съм по-сериозна, ако ме ангажира зала и предплатени тренировки. Вендузи още си имам, но заради качените кг ми се появиха стрии по дупето, не са много и не са големи, но докато не избледнеят не ми се рискува.
А LPG-то как е добре да се прави - в ден без тренировка, в ден с тренировка, преди, след?

# 186
  • в 1001-та нощ
в ден без тренировка е най-добре  Peace

имай предвид, че на мен залата ми е в къщи и съм спортувала активно всеки ден дълги години, въпреки това и желанието ми - няма сили .... дано ти имаш, дано бебенцето спи и не те изтощава, но не се чувствай виновна, но моментът с тренировките се отмести малко във времето  Peace

моя колежка - на 59г - качи няколко кг зимата и доста се притесни, взе си велоергометър и беше много упорита - за 3 месеца си върна формата, аз честно казано - очаквах да се откаже на втората седмица

после го продаде .... реши, че няма да допусне такова отпускане; така, че със сигурност ще се справиш и колкото по-малко стресово - е по-добре; особено хормоните на стреса - провокират организма да се запасява за лоши времена и оцеляване и точно трупа подкожно

сигурна съм, че ще се справиш  Peace

# 187
  • София
Благодаря, Алена. Ще пиша пак от време на време, за да се надъхвам. Цялото нещо съм го планирала за два месеца след раждането, ако, дай Боже, всичко е наред.

# 188
  • в 1001-та нощ
всичко ще бъде наред  Peace споделяй  Hug

# 189
Аз да дам отчет, че с комбинацията от правилно хранене, спорт и сухо четкане на практика нямам вече видим целулит. Особено драстична е промяната през последния месец и нещо, откакто добавих сухото четкане. За пръв път от години не ме беше срам да обличам бански, шорти и скортове.

# 190
  • в 1001-та нощ
аз на няколко пъти влизам в тази тема, но не мога да изчета всичко Simple Smile

моля, ако имаш търпение да синтезираш - основните неща - може да ги добавим в 1 пост с линк към темата, който желае повече инфо да я проследи   bouquet

# 191
Моята борба с целулита продължава, но напоследък се отнасям доста несериозно, основно, към храненето, за което голяма вина има и работната ми среда и натовареност, но не съм се отказала да се преборя, поне, с видимата част от него.

# 192
  • Tам през Атлантическия океан
Аз да дам отчет, че с комбинацията от правилно хранене, спорт и сухо четкане на практика нямам вече видим целулит. Особено драстична е промяната през последния месец и нещо, откакто добавих сухото четкане. За пръв път от години не ме беше срам да обличам бански, шорти и скортове.

Kakво разбирате под 'видим цеулит'  Rolling Eyes ?

Примерно аз уж нямам  Mr. Green ама в определена поза на краката го  виждам   Crossing Arms или па като седна  Crazy
Детенце като ходи на тренировки , аз маам по стадиона час и половина , има такива като мене уж спортни мацики/слаби  , уж без цеулит ама като тръгнат да ходкат или тичат им се става видим  Crazy
Та ... викам си сигурно и аз съм така  Crazy Joy

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 04:19 от Desss

# 193
  • в 1001-та нощ
има жени, при които и в отпуснато състояние се вижда  Peace

# 194
има жени, при които и в отпуснато състояние се вижда  Peace
Точно това имам предвид, Дес. Вече дори като щипна бедрото си, пак едва се виждат целулитните натрупвания.

Алена, в пост ли искаш да представя сухото четкане или да ти дам информацията към края на темата?

Общи условия

Активация на акаунт