Целулит - 5 тема

• 64 449
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета,
не съм сигурна можеше ли да се споменават имена на салони (да не стане реклама) та въпросът ме е следния: посещавам 1 салон в София веднъж месечно ходя на Велашейп за поддръжка, но имам огромен проблем с подходящ ден и час за моят график- винаги всичко е пълно. Така, че може ли някоя от Вас да ми пише, ако не тук на лични за салон в София, процедура Велашейп с добри отзиви, защото от този съм доволна, но с тези часове все не мога да се доредя...  Thinking
Благодаря предварително

# 286
  • в 1001-та нощ
Напиши кой е салонът и каква е цената  Peace

# 287
ООО,много ясно че без правилно хранене няма резултат.И докато сме на тема хранене,аз много обичах всички млечни продукти и вечер когато ми се хапваше нещо си взимах кисело мнляко,НО откакто гледах клип,постнат тук в сайта за млякото,НАПЪЛНО отказвам да хапна нещо такова  Sick Много гадно бе хора,сега ще трябва да пия бадемово мляко и сирене тофу  #Cussing out Които ако са БИО са по 5лв. #Cussing out Извинявам се за спама Embarassed

# 288
  • в 1001-та нощ
Бадемово мляко можеш и сам да си правиш  Peace

# 289
  • София
Напиши кой е салонът и каква е цената  Peace
Салонът е Жевелскин, а цената е 40лв на зона.

# 290
  • в 1001-та нощ
Пробвай в СПА Спирит Студио (имат сайт)  Peace

# 291
  • София
Алена,
а какво би ми препоръчала от тяхното студио? Имат непознати за мен процедури.

# 292
  • в 1001-та нощ
Аз започнах да ходя - след като родих първото си дете и поне година, ако не и повече правих и поддръжка. Имаше феноменален ефект и тогава там работиха само професионални рехабилитатори. След това съм ходила - и зная, че имат много нови процедури, които не съм ползвала, според мен е най-добре да отидеш и да те консултират на място - не пробутват неща, които са ти ненужни  Blush

И ще чакам да споделиш  Blush

# 293
  • София
Рабира се ще споделя, веднага щом се уредя с час  Heart Eyes

# 294
Това е единствения продукт за отслабване и с/у целулит,който се разнася лесно и не ме мързи да го ползвам преди лягане вечер,и има що-годе добър ефект в съчетание с хранителен план
Скрит текст:

# 295
  • На остров
Аз си позволявам да споделя, че съм доволна от ефекта на четкането*благодаря на Фея* съчетано с спорт и хранителен режим и малко масаж. Не успях да си купя вендузи, но се активирам от понеделник активен режим с домашна гимнастика и плуване и ще отчета резултати след един месец.
Тук определено има много полезни съвети и идеи, благодаря на всички   bouquet!

# 296
... да споделя, че съм доволна от ефекта на четкането*благодаря на Фея* съчетано с спорт и хранителен режим и малко масаж... но се активирам от понеделник активен режим с домашна гимнастика и плуване...
Hug

Успех с тренировките! Питай, ако имаш въпроси.

# 297
  • София
Записах си час през седмицата, така че скоро ще имам отзиви  Mr. Green

# 298
Здравейте, момичета.. Гледам аз тема "Целулит" и викам, я чакай аз да похваля силиконовите вендузи от Самоздрав, но като се зачетох видях, че повечето от вас много добре си ги знаят  Joy
Аз съм много доволна от тях в комбинация с маслото на Икаров. Когато за пръв път започнах да ги ползвам, всеки ден се масажирах с тях и в продължение за 1 месец имаше страхотен резултат  newsm44

# 299
  • в 1001-та нощ
Е, наминаването ти не е напразно, можеш да разгледаш и темата за сухото четкане  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт