Целулит - 5 тема

• 63 106
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Масажите са уникални! Никакви козметички повече ! При кинезитерапевт разликата е от земята до небето.
След това ще продължа пак с вендузи, но преди морето мисля да направя още една серия ръчни масажи.

# 691
Браво, много се радвам заради теб. Накрая да пишеш за резултат  Peace

# 692
Искам да ви попитам за антицелулитните гелове.Случайно някой ползвал ли  е http://po-krasivi.bg/bg/product/2855/pupa-intenziven-krem-gel-pr … celulit#item_3703 .Искам да си взема някой атицелулитен гел и да си го нанасям в нас.Ясно ми е ,че едва ли ефекта ще е страхотен.Искам малко да е по добре положението от сега именно затова ще се радвам да ми препоръчате добър антицелулитен крем за домашна употреба.Благодаря ви   bouquet  bouquet  bouquet

# 693
  • FRANCE
Здравейте, боря целулита, но няма още особенни резултати. Свеки ме убеждава че било защото пия мн мляко и ям мн кисело мляко, а в него имало растежни хормони за теленцата. Мислите ли че е вярно? newsm78

# 694
С ядене на мляко, зеленчуци или плодове извън основните хранения човек може почти да си докара дневния калориен прием допълнително, така, че има значение какво количество се поема Peace.

# 695
  • FRANCE
На мен млякото, зеленчуците и плодовете всъшност са ми основните хранения , евентуално някой шпът има риба или пиле.

# 696
Масажите са уникални! Никакви козметички повече ! При кинезитерапевт разликата е от земята до небето.
След това ще продължа пак с вендузи, но преди морето мисля да направя още една серия ръчни масажи.

Шайн,

би ли споделила къде ходиш? От доста време търся добър масажист и не попадам на такъв.
Бях много доволна от един, но той е твърде далече...

Благодаря ти предварително!

# 697
Масажно студио Азалия срещу театър Хенд.
Много е малко, непретенциозно, но и мъжът и момичето са рехабилитатори и работят изключително професионално. Много съжалявам, че няма как да се прежаля да пусна снимки, за а видите за каква разлика става въпрос. С вендузите  повече наблягах на предната част на краката и там почти нямаше, но отзад ми беше по-труден достъпа.

# 698
Пловдив, нали?

Аз съм от София Sad.

Благодаря ти за отговора   bouquet, но ... търсенето продължава. И аз съм на мнение, че освен диета и спорт, масажите имат значително влияние върху целулита.

Софиянки - помагайте - търся добро масажно студио.

Предварително благодаря!

# 699
Аз не се стърпях и отидох на целутрон да видя какво е- ми ние имаме такова у дома от години Blush Laughing САмо, че нашето е с 4 накрайника, а там беше с 10.  Blush

# 700
  • Пловдив
Масажно студио Азалия срещу театър Хенд.
Много е малко, непретенциозно, но и мъжът и момичето са рехабилитатори и работят изключително професионално. Много съжалявам, че няма как да се прежаля да пусна снимки, за а видите за каква разлика става въпрос. С вендузите  повече наблягах на предната част на краката и там почти нямаше, но отзад ми беше по-труден достъпа.

Дали е удобно да помоля за телефон? Hug нали за Пловдив става въпрос?

# 701
0896138959

Това е телефонът на Станимир, ако не се лъжа за името. Момичето се казва Деси, но не намирам визитката й в момента. Аз се записах на този номер.
За Пловдив става въпрос Peace.

# 702
  • Пловдив
Не мога да се сетя къде се намира студиото Blush

# 703
Много често пускат ваучери в Грабо, там има карта и точен адрес Peace.

# 704
  • на острова на мечтите
Камалиа, много благодаря за споделеното! Имам предвид гимнастиката. Не исках да съм невъзпитана, ама нямах време да надникана при вас и затова отговарям с голямо закъснение.
Аз си правя масаджи с ето този крем с водорасли "fucus".В чичко Гуги пише, че го наричат водорасло ядящо мазнин . Вече две седмици. Не е много но виждам добри резултати.

Общи условия

Активация на акаунт