Целулит - 5 тема

• 63 107
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • София
http://apteki-sofia.com/anti-cellulite/about-product.php
Ползвали ли сте този серум и има ли ефект, миналото лято си взех от ремедуим един немски крем дето сега пак му тече реклама - ми при мен нямаше резултата  Close

# 706
Камалиа, много благодаря за споделеното! Имам предвид гимнастиката. Не исках да съм невъзпитана, ама нямах време да надникана при вас и затова отговарям с голямо закъснение.
Аз си правя масаджи с ето този крем с водорасли "fucus".В чичко Гуги пише, че го наричат водорасло ядящо мазнин . Вече две седмици. Не е много но виждам добри резултати.

А от къде го купуваш този крем и усещаш ли силно загряване?

# 707
  • на острова на мечтите
Тц! С този точно няма затопляне. Но когато си го закупих, ми дадоха да пробвам разни други продукти, та там имаше един крем дето загрява. Но те бяха и по-скъпи и по-специфични-в смисъл за корем, за дупе, за бедра и т.н.,по-малки като опаковка и си рекох я дай аз като начинаещ да пробвам ей този, пък после ще мъдря, ако има нужда да се поглезя и с по-скъпичко. Остава да реша, за коя част все пак да се оръся-за Д_то, за Шкемби или за кълки Mr. Green newsm78
Бай бай!

# 708
Тц! С този точно няма затопляне. Но когато си го закупих, ми дадоха да пробвам разни други продукти, та там имаше един крем дето загрява. Но те бяха и по-скъпи и по-специфични-в смисъл за корем, за дупе, за бедра и т.н.,по-малки като опаковка и си рекох я дай аз като начинаещ да пробвам ей този, пък после ще мъдря, ако има нужда да се поглезя и с по-скъпичко. Остава да реша, за коя част все пак да се оръся-за Д_то, за Шкемби или за кълки Mr. Green newsm78
Бай бай!
На мен точно такъв ми трябва, да Не загрява.
А дали мога да го намеря някъде онлайн, нещо чичко гугъл не ми помага  Crazy

# 709
Здравейте Simple Smile Днес ми пристигнаха вендузите- имам маслото на Икаров и крем на Elancyl Cellu slim, може ли да ми кажете в каква последователност да ползвам  нещата? Благодаря  Hug

# 710
Здравей, sisi!
Аз не пиша често, но чета от време на време. Спрях отдавна масажа с вендузи.
Аз първо се мажех с масло Икаров и почвах масажа, после бърз душ и крем против целулит.

# 711
  • в 1001-та нощ
Здравейте Simple Smile Днес ми пристигнаха вендузите- имам маслото на Икаров и крем на Elancyl Cellu slim, може ли да ми кажете в каква последователност да ползвам  нещата? Благодаря  Hug

Мажеш с маслото, правиш масажа, измиваш и мажеш крема  Peace

# 712
Здравей, sisi!
Аз първо се мажех с масло Икаров и почвах масажа, после бърз душ и крем против целулит.

Стана ми интересно защо си ги спряла - не виждаше ефект или премахна целулита и вече нямаш нужда??? Но в такъв случай не се ли правят поддържащи масажи?  Rolling Eyes

И аз вече месец масажирам. Много ме е яд, че не си направих снимки, защото не мога да преценя какво е положението - на моменти виждам ефект, вечер на лампа и като пада светлината отгоре, като че ли виждам някакви неравности. Със смесени чувства съм, но понеже се чувствам добре след масажите, мисля да продължавам да ги правя.  Simple Smile

# 713
Алена, искам да попитам какво ти е мнението за LPG и кавитацията?

# 714
Здравей, sisi!

Стана ми интересно защо си ги спряла - не виждаше ефект или премахна целулита и вече нямаш нужда??? Но в такъв случай не се ли правят поддържащи масажи?  Rolling Eyes

Доста мрежовидни капилярчета ми наизлезнаха. Не твърдя, че е от вендузите, защото имах такива и преди да ги започна, но се появиха и нови и спрях с масажа за всеки случай.

# 715
  • Sofia
Здравей, sisi!

Доста мрежовидни капилярчета ми наизлезнаха. Не твърдя, че е от вендузите, защото имах такива и преди да ги започна, но се появиха и нови и спрях с масажа за всеки случай.

Същата работа се получи и при мен и съм сигурна, че е от няколкото масажа, които направих, за жалост.  Rolling Eyes Но ако не виждате негативни ефекти, моят съвет е да действате смело с вендузите.  Peace

# 716
  • в 1001-та нощ
Здравей, sisi!

Кавитацията трябва да топи мазнини, LPG-то - класическото - по-скоро дренира и отвежда излишности, също активира кръвообращението, различни са  Peace

За жалост от Азия се навнесоха много кавитатори, някои то които не са за борба с целулита, а за рехабилитация, работят с вълни с различна дължина и съптветно проникват на различни дълбочини .... Поради това, че операторите на са обучени и не се ползва добра/правилна техника - имаше поражения на бъбреци и т.н.

В тази връзка, ако някой има да топи мазнини и ще прави кавитация - да се поинтересува добре - каква е машината, операторът дали знае какво прави и т.н. Неговото здраве е в неговите собствени ръце  Peace

И също да се погрижи - кожата да се прибира, защото, като се извеждат мазнините - ще се "изпайдуши" - да няма висване  Peace

За LPG - предпочитам да е с IR и RF, IR за ускоряване на процеса, RF за стяган на кожата - да не висва  Peace Но и класическото - с трикото е много приятно  Peace

# 717
Здравейте!
Имам въпросче: Започнах да ходя на целутрон, кога мога да видя ефект? Пусто много ме боли, стигам до 75% и повече не мога скимтя чак.

# 718
Аз не бих чакала ефект от целутрона  Peace

# 719
Камалия, ходила ли си и ако си колко процедури си направи?

Общи условия

Активация на акаунт