Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 219

• 40 890
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Марта ,за ORS не знам дали имаше нужда от разяснения ,но аз да .За това как се цитира само част от мнение   bouquet
Честичко го гледаме този клип,но като е хубав Embarassed

# 556
....
За това как се цитира само част от мнение   bouquet
....

Хаяско 
Дано да бях полезна - и най-важното да съм го обяснила  на "простотехнически" език

Въпросът е да го разбереш принципно и след това да го направиш 1-2 пъти.

И от мен едно клипче  за поддържане на настроението.

# 557
  • Пловдив

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/24415216.asp

Отново статия от днес:
"Снимките започват"
Фарах Зейнеп Абдула - Айлин от сериала “ÖYLE Bir Geçer Zaman ki”, се подготвя за участието си във филма "Един малък септемврийски проблем".
Енгин Акюрек и Фарах Абдула, ще изпълняват  главните роли и снимките ще започнат през втората седмица на август.....Другото е същото което знаем вече.

# 558

Вижте колко са топли тези очи
и изобщо какво благородство излъчва Енгин.
Пълно покритие с фамилията си Ak yurek - бяло, чисто сърце...

Да... Има и такива ОТРАЖЕНИЯ ...
    Не в капка дъжд , не в счупено стъкло.
    КРАСИВИ - като нашите вълнения-
    те пазят в тайна свойто потекло .

Открехват ни се - в нечия усмивка ,
    прощават ни - за грешка / и за грях /.
    И за награда - много малко - искат :
    да бъдем БЛАГОРОДНИ - като тях ...

...

Момичета , желая на всички приятен и усмихнат ден ! И дано имаме още новини за  филма , в който ще участва ЕНГИН !

Величка... newsm51 благодаря за споделеното.
Хубави мисли, изказани по най-прекрасния начин - в стих...

# 559
Марта ,за ORS не знам дали имаше нужда от разяснения ,но аз да .За това как се цитира само част от мнение   bouquet
Честичко го гледаме този клип,но като е хубав Embarassed

Хаяско, благодаря! txtloves
Същият клип го има с превод на прекрасната песен на Кърач и субтитри на Мариянка...

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 13:12 от loveofmine

# 560

Hug  Здравейте, МОМИЧЕТА!  Hug

Пожелавам на всички да се чувствате като мен в този ден!  Grinning

И сега ще се запитате, защо ли... Защото преди 20 години родих

дъщеря си, и съм много горда и щастлива от този факт.  Grinning

По традиция човек трябва да почерпи близките си хора,

а пък аз съм с вас по цял ден, и ви приемам за такива.  Grinning

Да сте ми живи и здрави!  Heart Eyes  Почерпете се:

Скрит текст:

# 561

Много обичат комшиите да ползват фенски колажи при илюстриране на новини.

Аз обаче помня какъв номер им изигра един такъв колаж.

Стартираха си цял сериал - с колажна промо снимка.

Пилотният епизод вървя поне 10 минути с този "реклама"

# 562
# 563

Тануша, благодаря за почерпката!
Да ти е жива и здрава щерката - нека ти носи много радост и удовлетворение...

# 564
И винаги давай - "предварителен преглед" - ако нещо не е станало както трябва -  коригираш  и ... публикуваш. [/b][/color]

П.П. Но виждам, че добре си се справяла с цитатите ... вчера например.

Да не забравяме - "Повторението е майка на знанието"

[/quote]
Благодаря. Триенето и аз почнах да го правя от скоро по някаква моя логика. Явно това е бил и правилния начин. Но в предв. преглед не винаги става ясно как ще изглежда. Примерно в предходния ми пост - въпрос, тук е еднн изгледа, а в предв.преглед друг. Но, както казваш - повторението е ...
Марта, поздрави за позитивните ти постове и снимки! Хубав ден!

# 565
  • Бургас
Танушка, HugДа е здраво и щастливо детето ти и много да те радва !

# 566
Тануша, Да ти е честит и светъл празника! Да е здрава, и с късмет!
/Не мога да ти пратя във виртуала букет, но все едно - желанието го има!

# 567
Тануша,да ти е жива и здрава принцесата!Да има много късмет и щастие! nbirthday

# 568

Цитат на Елинор:
"Примерът не е самия Мустафа, а силата и постоянството му в любовта."

Ето с това не съм съгласна, Елинор.
Носител на тази любов-катарзис е не друг, а самият Мустафа с неговата духовна драма – такъв, какъвто е – сприхав, неуравновесен, краен, но всеотдаен до жертвоготовност. Всеки миг на себеотдаване е неговият заряд да продължи напред. Какъвто е Мустафа, такава е и любовта му – крайна. Такава любов необикновена може да извира само от сърцето на необикновен човек . Не на мижитурка, която е по-ниска от тревата и изживява живота си марцина. Тя не е за всекиго, но не е паднала от небето, а извира от сърцето на Мустафа. Голяма е, защото сърцето му е голямо. И ние не може да я разглеждаме като нещо отделно от него – тя е квинтесенцията на неговата личност. Апогей на личностната му реализация. Носителят на такава любов ще стане носител и на промените, защото промените се правят от ярки личности, а не от удобни за обществото безгласни букви.
Дълбоката, страстна, изпепеляваща любов ни дава и дълбоко проникновение за това как стават промените вътре в човека – едно от основните послания на филма. Тя e градивна, тя ще се окаже и тласъкът на житейския ритъм. Не случайно Мерал Окай натоварва с нея образа на Мустафа Булут, а не на Сердар.
Вярно, пътищата на тази любов, на искреността и споделянето за съжаление ще останат неизвървени, и това ще бъде голямата болка на Мустафа до края на живота му.

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 13:43 от loveofmine

# 569
  • Пловдив

Тануша, честит празник в семейството.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт