След като поема вината...

• 17 799
  • 210
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да, наредиха се в редичка да хвърлят камъните, щото са безгрешни де  Joy
Тия дето правят нарушения са някакви други. не са от тука и не са от наще  hahaha
niksana324, каквото си решила е правилно. Не позволявай сега някой да ти насажда чувство за вина.

Айде, край на темата  Laughing

# 106
Никсана, добре си направила.
Може да ти се посърдят малко, ама да не ти дреме. Взела си правилно решение.

# 107
много моралистки тук... и все безгрешни, но...
никога не казвай "никога".

Грешка е да караш несъзнателно с 60 км при ограничение 50 км. 113 км са умишлено и съзнателно нарушаване на закона, поставящ в реална опасност живота на шофьора и случайни граждани и в този случай взелият РЕШЕНИЕТО за него трябва да си поеме отговорността.

Поздравления на авторката за взетото решение!

# 108
Няма да се учудя и ако майка ми поеме вината само и само брат ми да не остане без кника, защото попита кварталния какво е наказанието, ако човек без книжка поеме вината. Преди да си тръгна се разрева и ми стана доста кофти, ама не мога да се примиря документите да са далеч от мен, въпреки че не ги "ползвам". А и отделно дето това ми се лепи на г*за, а отнетите точки няма брат ми да ми ги възстановява. Имам книжка, от 3 години, за тези 3 години съм шофирала поне 2. Нямам нито едно нарушение. Ами предпочитам досието ми да е чисто. Винаги съм спазвала законите

# 109
Да, наредиха се в редичка да хвърлят камъните, щото са безгрешни де  Joy
Тия дето правят нарушения са някакви други. не са от тука и не са от наще
Понеже съм от моралистките, та....
Аз нямам книжка, няма и да проимам.Нямам нерви за шофиране в Бг.
Съпругът ми има книжка от юни'1989 година, т.е. от 24 години.Няма нито едно нарушение.Не е шофирал активно само първите две години.После все е на волана....
Ако всички бяха моралисти и шофираха така, загиналите по пътищата щяха да са в пъти по-малко.
Ама друго си е да се правиш на голЕмата работа, пък друг да опира пешкира.

# 110
  • София
Баща ми за 45 години няма нито едно нарушение, нито една отнета точка - досието му е чисто. Когато е на пътя, гледа не с две, а с двайсет очи.

# 111
И аз съм от моралистите. Имам нарушение като млад шофьор, имам и рискова ситуация и го пиша съзнателно. Но нарушението ми е 5 км в час, а не със 110, при паркиране. Рисковата ситуация ми е с по-висока скорост, точно от неопитност.
Наказанията са за това наказания-за да не повториш. А не, за да ги лепят на друг.
Към никсъна никой не е хвърлял камъни. Към брата и майката обаче-да, щото си заслужават. Главата на семейството-бащата, чиято е колата обаче-къде е в цялата картинка, да му плесне един зад врата на синковеца и да си смъмри жената?
Никсъна-правилно си отказала-за каквото и тук говорехме. Утре ще имаш кола, ще си возиш детето....
Не на последно място-тук авто-парка и пътищата ни не са за скорости...изисква се десеторно внимание и отговорност.
любопитно ми е каква е колата?

# 112
Рено 19 съвсем обикновена

# 113
  • на брега на морето
Много ме хвана яд на близките ти, никсана. До един са готови да те "жертват".
Добре че писа тук.

# 114
не толкова като марка и модел,
по-скоро като амортизираност-година на експлоатация, колко учащи се на нея са я карали, по какви пътища, елементи на обезопасеност, технияески прегледи, ремонти на сервиз или на местен майстор или баща ти лежи под реното в неделя, накладки, масла, ей такива нещица, ако щеш-на старите коли фаровете светят често зле, нищо, че светят...такива коли не са за високи скорости просто.

# 115
Не познавам Никсана, затова казвам без никакво лично чуство. Искрено се надявам: Никсана си понесе последствията за измамата, брат й да с е отнета книжка за колкото се може по-дълго, а на баща й колата да се потроши.

От всички участници в тази история, само доматите са невинни.

# 116
до измама не се стигна..... Sunglasses

# 117
Да редовно проверявана е, но година, учащи не мога да кажа

# 118
Цитат
до измама не се стигна

Аз нямах нерви да дочета до последните страници, затова нека да си допълня пожеланията.
На кварталния, дето ходи да подшушква за поемане на "вината" от който се случи, пожелавам дисциплинарно уволнение и възможност за работа само като пазач на въпросните домати.
А за женицата, дето изнудва дъщеря си с крокодилски сълзи да мами заради синчето, няма да ми стигне страницата.

# 119
оу, пожеланието за кварталния ми допадна... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт