Чукча не читател

• 4 684
  • 116
  •   1
Отговори
# 60
Всичко накрая стига до Кастанеда и гъбите, няма как...
Неминуемо е. Няма тема, в която да не трябва да се стига до тях. Особено ако няма какво съществено да се каже.

# 61
Сега, ако превърнете темата в "бла-бла Кастанеда, бла-бла гъбите, бла-бла-бла не ме разбират", аз си признавам, че нито искам да чета, нито да разбирам. Така и правя често, някакви фермани формат А4, изпълнени с досада, директно ги прескачам.

То е неминуемо, само едно вездесъщо присъствие стига, да огрее всички теми на първа страница превръщайки ги в една и съща.

# 62
  • София
Е, ИрПуц, не си ли забелязала почитателката на Кастанеда из темите?
Никакъв читател не си! Crossing Arms Laughing

# 63
Не съм, ми, особено за Кастанеда (не се спогодихме никак  Mr. Green), но започвам да долавям полуприкрит негативизъм тук и там. Дръжте се прилично. Naughty

# 64
Не съм, ми, особено за Кастанеда (не се спогодихме никак  Mr. Green), но започвам да долавям полуприкрит негативизъм тук и там. Дръжте се прилично. Naughty

Сега има ли го този полуприкрит негативизъм или ти екстраполираш своите емоции върху думите на другите, м? Mr. Green

# 65
С някаква смесица между умиление и срам си спомням как веднъж тотално се разминах с иронично-закачливия замисъл на един пост на Жаве и смело обявих, че от прочетеното съм вдигнала и захарта, и холестерола  Crazy Naughty
Ами губят се понякога нещата в превода, по-важно е когато стане ясно недоразумението да няма обидени и нежелаещи да си попадат виртуални ръка за сдобряване. В конкретния случай вместо да ми се нацупи Жаве ме светна колко сватбарски съм центрирала, и се надявам да не е останала с лоши чувства след като се признах за заслужила червена шапчица.  Blush

# 66
  • София
О, ИрПуц, аз с никой от "модерните" не се спогаждам, макар че тоя беше на мода преди 15 години сигурно. Даже съм изтрила напълно файловете, само "бла-бла гъбите" е останало. Mr. Green

# 67
Аз пък се чувствам отегчена от постове, в които се говори само
и точно по темата, съвсем тривиално, нищо ново. Уж жените сме
били креативни- ми защо да не свържем някоя тема с гъби, с чорапи
и с каквото искаме. Да не би да има забрана на някои видове
асоциации?

Съвсем сигурна съм, че в този форум някъде пише скрита Карол Тигс.

# 68
  Защото потока на съзнанието ти не представлява интерес за всички ни.

# 69
Абе как да съм сигурна, Лоана?  newsm78
Аз дори за пола се въздържам от налучкване тук. Embarassed Ако сбъркам? Форумската душевност е тъй крехка и нежна...
Та ползвам м.р. като за "човек".
"Една"- хм, зависи, може да й се предаде един такъв смисъл на тази дума... дето го няма предвид, нямам го, честно!
Да не говоря пък за "едно"  /такова, дето.../.
Та затова... прости ми! Виж как можем да се изясним, без Чукчи переводчици.

Гледам, ама не виждам. Мислиш се изяснихме?
Ето, не прие, че съм една, а аз никъде не съм
твърдяла, че съм две, а за три даже не съм си
и помисляла.
Въздържаш се? Нима? Изказваш твърдение,
че сме се изяснили. Твърдение! Не въпрос. Ни-
как не ми прилича на въздържание от налуч-
кване, никак.

Та, може и да се продължи. Но няма смисъл.

Ир, нали си спомняш за звездния код?

А може, по- иначе може...

Да разбираш е едно,  Heart Eyes
да приемеш е различно.  Naughty
Ти ли си, не си ли ти-  Flutter
какво тук значи някаква си личност  newsm78
Възръджах се досега,  Tired
ала ти ме предизвикваш!  #Cussing out
Извиних се, но нима
нещо от това разбираш?  Thinking
Ще ти рекна, ша та питам-
както щеш- тъй приеми го,
разбери го, отречи го,
най- подир си изясни го!  Crossing Arms

Фръц!

К.К.
                                                        енд
                                                        П.К.

# 70
Да си на всяка салата годжи берито е начинание самотно и обикновено трае едни номинации.

# 71
И аз се сетих за Кастанеда, не знам защо  Mr. Green Сигурно екстраполирам телепатично с Елица  Mr. Green

Между другото -някакъв бъг ли има или нова мода да се пише на една трета ред? Да не изоставам нещо, викам, ако има нужда, бързо да се поправям  Joy

# 72
Между другото -някакъв бъг ли има или нова мода да се пише на една трета ред? Да не изоставам нещо, викам, ако има нужда, бързо да се поправям  Joy

Не знам /незнам/.
Аз съм само един проС поет!
До довечера ще се изясни, обаче!

# 73
И аз се сетих за Кастанеда, не знам защо  Mr. Green Сигурно екстраполирам телепатично с Елица  Mr. Green

Между другото -някакъв бъг ли има или нова мода да се пише на една трета ред? Да не изоставам нещо, викам, ако има нужда, бързо да се поправям  Joy

newsm78
И аз това се чудех..., но после реших, че това е израз на силната индивидуалност  и уникалност на някои потребители  Wink

# 74
От толкова уникалност накуп, вече трудно различавам единиците и пола дори.

Общи условия

Активация на акаунт