Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от често срещаните симптоми на бременността, които участниците и други жени изпитват?
Какви са някои от съветите, които участниците споделят относно бременността?
Какви са някои от преживяванията на участниците по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от често срещаните симптоми на бременността, които участниците и други жени изпитват?
Участниците съобщават за различни симптоми на бременност, като чувствителност на гърдите, често уриниране, умора, гадене, коремни спазми, апатия и повишена сънливост. Някои също споделят проблеми със съня (безсъние), стомашно-чревни нарушения и общо чувство на дискомфорт. Други споделени симптоми включват леко напрегнати гърди, умора, раздразнителност, горчив вкус в устата, гадене, повишен апетит, често уриниране, тежест в корема и болки в гърдите или зърната.
-
Какви са някои от съветите, които участниците споделят относно бременността?
-
Какви са някои от преживяванията на участниците по време на бременност?
-
Как мога да определя термина на бременността си, когато цикълът ми е нередовен след спонтанен аборт?
-
Какви са обичайните симптоми на бременността и как да се справим с тях?

Не знам дали е от много мислене или от много хормони?
спах неспокойно и малко, вече съм пак в норма и мога да спя спокойно по 7-8-9 часа
), с положителен тест от 26.07, преди 3 дни бях при чичо доктор и видях моята "точица" с вагинален ехограф, но беше прекалено рано за сърдечна дейност
Имам нов час за утре вечер и се надявам да чуем пулс, понеже не смея да се зарадвам истински, докато не чуя сърчицето 
накрая!

не мога да дишам. Док ми предложи еуфорбиум или пиносол (или нещо подобно), но изобщо не ми помагат. Дайте идеи. Не ми тече носа, а е запушен.
Най-добре питай в аптеката, такива спрейчета препоръчват и за бебета и малки деца