Априлки 2014

• 41 149
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен,
в петък бях на преглед и док.потвърди бременността ми - 5 г.с. Според нея всичко е наред, определи термина ми за 02.04 и подчерта, че предвид преклонната ми възраст (34г.)трябва да родя секцио, което леко ме притесни. За съжаление все още не се виждаше ембрион и ми каза да ида чак на 02.09, не знам как ще издържа до тогава. За мен това е първа бременност и много се вълнувам.
Леко бременеене на всички Simple Smile

# 106
  • в 1001-та нощ
... и подчерта, че предвид преклонната ми възраст (34г.)трябва да родя секцио,....

Shocked Shocked Shocked Shocked  ИЗОБЩО НЕ СЕ ВРЪЗВАЙ  Peace

на мен при първата бременност, при първия преглед - с мъжа ми ....... голямото светило каза, че е много вероятно раждането да е с фатлен край за мен  ooooh! ooooh! ooooh!

не само, че не беше, ами си родих нормално и без упойка  Peace

при кой лекар беше (и аз бях на 34), сега съм на 37г и няма никакви намерения за секцио, ако не се налага  Peace

# 107
На мен първия път ми пролича към 5 мес.,а сега корема вече доста ми се е издул.Ако така ще продължи до 1 мес. ще ми проличи.Вярно,че с втора бременност се личи от по-рано,но чак пък толкова!
    Мами с втора бременност, имате ли си вече коремчета?

# 108
  • в 1001-та нощ
аз не  Blush , но и спортувам доста  Blush

с предната ми пролича в 7 месец и то ако съм с изписани дрехи, когато постъпих да раждам - решиха, че си въобразявам (че ми е много рано:)))

# 109
Вписвам се и аз в темата с най-голяма радост  Hug
С термин 04.04.2014 г. съм Simple Smile, това ми е първа бременност и много се притеснпвам дали всичко ще е наред!
Имах еднократно бледо розово зацапване около датата на предполагаемия цикъл и затова отидох още на 2рия ден след закъснението на преглед, при който се установи плоден сак отговарящ за седмицата Simple Smile на 15.08 съм отново на преглед за да чуем сърдечната дейност и много се притеснявам дали всичко ще е наред  Praynig
Момичета има ли друга като мен без почти никакви симптоми - само гърдите са ми леко напрегнати, спи ми се малко повече от обикновено и пишкам по-често..  newsm78 Не ми се повръща, не съм неразположена.. даже понякога забравям, че съм бременна Blush

Успех на всички, леко бременеене и здрави бебчета  Hug

# 110
  • в 1001-та нощ
бъди позитивна  Hug  bouquet

Аз на първата бременност за нищо не се тревожих и всичко ми беше розово в мислите, сега съм по-наясно и все пак - съм само с хубави очаквания  Hug

# 111
northlove,
симптомите и при мен са почти никакви-това, което си изброила важи и за мен. Само че съм много положително настроена, просто знам, че всичко е и ще бъде наред Simple Smile
a.l.e.n.a,
това ми го каза д-р Любомира Лесичкова в Софиямед. Чудя се дали да не сменя часа си за друг специалист.

# 112
Аз също съм без симптоми, само със спорадични болки в яйчниците. Бях на преглед днес, видя се сакчето, но още е много малко, а и съм с късна овулация. Ще се виждаме през 4-5 дни сега като за болките съм на Утрогестан до 12г.с. поне и без секс. Другите симптоми ще ме налегнат скоро ме увери лекарката.  Whistling
Твърде рано е за заключения за начина на раждане, момичета!

# 113
a.l.e.n.a, mia_ria благодаря ви много за подкрепата  Hug  bouquet  И аз съм уж положително настроена и гледам да не мисля за лоши неща, но тайничко писимиста в мен се прокрадва от време на време с някоя черна мисъл  Close

# 114
  • в 1001-та нощ
northlove,
симптомите и при мен са почти никакви-това, което си изброила важи и за мен. Само че съм много положително настроена, просто знам, че всичко е и ще бъде наред Simple Smile
a.l.e.n.a,
това ми го каза д-р Любомира Лесичкова в Софиямед. Чудя се дали да не сменя часа си за друг специалист.

с изключителни впечатления съм от Д-р Христина Кръшкова - като имаш предвид, че познавам доста светила и отношението ми е строго критично  Peace

ако имаш желание - може да направиш една консултация с нея и да прецениш - дали ти допада  Peace

много е важно - доверието към лекаря и да ти вдъхва спокойствие и да си разбира от работата  Peace

# 115
Здравейте момичета...пф днес сутринта се събудих от болки в гърлото(много неприятно особено през лятото)и пощурях,звъннах на доки и вече смуча "Хомеожен"...вече се чувствам много добре..слушам хубава музика...имам приятни мисли в главата!!!Също така съм съгласна,че по време на бременност една жена попадне ли на своя доктор няма нищо по хубаво от това!Спокойствието и сигурността в чии ръце си по време на консултация или раждане е много важно!А аз тръпна в очакване да видя пораснала точицата си в понеделник!Прегръдки от мен за вас момичета!И не забравяйте всекидневната ви доза от Усмивки и Добри мисли!

# 116
Здравейте момичета...пф днес сутринта се събудих от болки в гърлото(много неприятно особено през лятото)и пощурях,звъннах на доки и вече смуча "Хомеожен"...вече се чувствам много добре..слушам хубава музика...имам приятни мисли в главата!!!Също така съм съгласна,че по време на бременност една жена попадне ли на своя доктор няма нищо по хубаво от това!Спокойствието и сигурността в чии ръце си по време на консултация или раждане е много важно!А аз тръпна в очакване да видя пораснала точицата си в понеделник!Прегръдки от мен за вас момичета!И не забравяйте всекидневната ви доза от Усмивки и Добри мисли!

Пробваи също смесен мед със счукано ленено семе.. на мен лично адски много ми помага за гърло и не само че няма да навреди на бебо ами е и много полезно  Hug
Аз не знам дали съм попаднала на моя си лекар.. внимателен е, приятен човек, но ми се струва, че много ги претупва нещата. Например след зацапването като отидох прегледа свърши точно за 10 мин... видя ме на ехограф, каза, че няма следи за отлепване или друг проблем и това беше.. а аз толкова се зарадвах, че всичко е наред, че забравих да го питам каквото и да е..  Embarassed
Иначе ми изписа да пия Уртрогестан по 2 таблетки вечер и фолиевата.. не ми каза да се пазя, без секс или т.н.  newsm78

Стискам ти палци за понеделника и да пишеш после как е минало.. аз само 2 дни остана да чакам до прегледа.. и ми е допълнително спекано, понеже приятеля ми иска да идва  той с мен  Crossing Arms

# 117
Здравейте бъдещи мами да се похваля и аз със двете чертички от първи опит Grinning на 24 съм и това е първата ми бременност калкулатора пресметна термин на 11.04.2014  много се притеснявам дано всичко е наред на преглед ще ходя в четвъртак  Blush

# 118

Пробваи също смесен мед със счукано ленено семе.. на мен лично адски много ми помага за гърло и не само че няма да навреди на бебо ами е и много полезно  Hug
Аз не знам дали съм попаднала на моя си лекар.. внимателен е, приятен човек, но ми се струва, че много ги претупва нещата. Например след зацапването като отидох прегледа свърши точно за 10 мин... видя ме на ехограф, каза, че няма следи за отлепване или друг проблем и това беше.. а аз толкова се зарадвах, че всичко е наред, че забравих да го питам каквото и да е..  Embarassed
Иначе ми изписа да пия Уртрогестан по 2 таблетки вечер и фолиевата.. не ми каза да се пазя, без секс или т.н.  newsm78

Стискам ти палци за понеделника и да пишеш после как е минало.. аз само 2 дни остана да чакам до прегледа.. и ми е допълнително спекано, понеже приятеля ми иска да идва  той с мен  Crossing Arms
Хи хи няма какво да се спичаш...нека дойде с теб...моя пък все още е плах и дай Боже ако всичко е наред иска да идва вече като има сърце абе 12 г.с мине ли искал с мен...какво да го правя...за сметка на това сестра ми е за 2 седмици в Бургас,така че тя е с мен!

# 119
Здравейте бъдещи мами да се похваля и аз със двете чертички от първи опит Grinning на 24 съм и това е първата ми бременност калкулатора пресметна термин на 11.04.2014  много се притеснявам дано всичко е наред на преглед ще ходя в четвъртак  Blush

Честито и безпроблемно бременеене  Simple Smile

Цитат
Хи хи няма какво да се спичаш...нека дойде с теб...моя пък все още е плах и дай Боже ако всичко е наред иска да идва вече като има сърце абе 12 г.с мине ли искал с мен...какво да го правя...за сметка на това сестра ми е за 2 седмици в Бургас,така че тя е с мен!
По-спокойно би ми било ако съм сама, но моя пък е любопитко.. хиихих

Общи условия

Активация на акаунт