Девствена след 21

• 83 874
  • 1 220
  •   1
Отговори
# 1 110
Един въпрос към майките на дъщери - говорили ли сте вече за мъжете или ако са малки,какво бихте им казали?
На въпроси като кога и как да намеря момчето за мен,как да се държа и какво да правя?

# 1 111
Не само стари моми/ергени, ами и девствени.  newsm78  Joy

Да де, точно Grinning . Такива хора са просто рядкост, та защо да се притесняваме за тях ?

До всички, които се чудят на девствениците, оставете ги да си живеят както поискат, дори после да съжаляват, това е техен проблем, така им се е стекал живота и толкова. Какво още има да се нищи по въпроса ? Такива са им разбиранията, така са решили. Не били общителни, не били такива и онакива. Е ние тук по-общителни ли ще ги направим ? Или трябва да мислим как да им помогнем с дефлорирането  newsm78 ?

# 1 112
В 21-ВЕК, ако си легнеш с жена на около 30 и се окаже девствена какво ще си кажеш???
Ще избягам с 200    animal037

# 1 113
Ех, объркала съм епизода снощи. Този е: http://vbox7.com/play:0c8af76576

По мои далечни спомени първите разговори за секс и момчета се водят с приятелки, горе-долу на същата възраст или малко по-големи. Далеч по-късно се почувствах достатъчно комфортно, че да обсъждам тези въпроси с майка ми.

# 1 114
,че за повечето е много плашещо и перспективата да чакат с месеци тя може би да му пусне,е ужасна и по-скоро биха си тръгнали.
Не е  плашещо..Досадно е. То 18 годишна да отваряш не е никъв кеф,па камо ли 30 годишна  Sick

# 1 115
Един въпрос към майките на дъщери - говорили ли сте вече за мъжете или ако са малки,какво бихте им казали?
На въпроси като кога и как да намеря момчето за мен,как да се държа и какво да правя?

Колко трябва да е голяма дъщерята? Не, не съм говорила на 12-годишното. Споменавала съм. Тя знае каквото трябва за възрастта си.  Още не му е дошло времето за подробности. Много са малки.

PS. Ти сериозно си обсебена от този проблем.  Joy

# 1 116

PS. Ти сериозно си обсебена от този проблем.  Joy
Ахам...

# 1 117

Те казват,че когато си на 22 вече не е на преден план това да чакаш съдбата и да си призная,аз също съм съгласна с това.

Е тука сте прави,щото живота е това което ти се случва,докато чакаш да ти се случи онова което желаеш.

# 1 118
,че за повечето е много плашещо и перспективата да чакат с месеци тя може би да му пусне,е ужасна и по-скоро биха си тръгнали.
Не е  плашещо..Досадно е. То 18 годишна да отваряш не е никъв кеф,па камо ли 30 годишна  Sick

Отвратително изказване. Отвратително!  Sick Sick

# 1 119

Отвратително изказване. Отвратително!  Sick Sick
Аз също съм съгласна,че е отвратително.За мен проблемът не е самата девственост,ами самото поведение около нея.Познавам момичета,които са отворени и излизат с момчета,обаче все още са девствени защото усещат,че тези с които излизат за момента,няма да се получи.Това е правилното поведение.
Обаче когато момичето се притеснява от мъжете и си представя картини ,като от Гордост и предрасъдъци,какво става?
Мислите ли,че понякога е и по вина на родителите?
Ако се набива в главата на младото момиче,че мъжете са хищници и идиоти и че ако спи с тях,ще ги изостави?
Или че трябва да намерят най-най идеалният по критерии като за Крисчън Грей?А такъв няма?

# 1 120
В интерес на истината авторката на 50-те нюанса сиво и прословутия Крисчън Грей е недоеб*ана домакиня на средна възраст. Не виждам как някой въобще би взел подобни писаници насериозно, като пътеводна светлина в сексуалния си живот.

# 1 121
Мислите ли,че понякога е и по вина на родителите?
Ако се набива в главата на младото момиче,че мъжете са хищници и идиоти и че ако спи с тях,ще ги изостави?
Или че трябва да намерят най-най идеалният по критерии като за Крисчън Грей?А такъв няма?

Има ли такива родители? Много странни предположения. Никога не би ми хрумнало да сравнявам мъжете с хищници и идиоти.  Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 15:32 от sophiemmaspencer

# 1 122
Ами има...познавам деца на такива родители.Много от тях са разведени и в лоши отношения с бившия.
Дори и да махнем епитетите:идиот и хищник,остава ''ако спи с тях,че я изоставят''.

Та какво бихте казали на децата си в такъв разговор?Ако дойдат и ви попитат :Кога е нормално да си легна с момче,как да се държа в компанията на момче...?

# 1 123
Ако дойдат и ви попитат :Кога е нормално да си легна с момче,как да се държа в компанията на момче...?

Не съм сигурна, че много момичета наистина се допитват до майките си за това Rolling Eyes . Лягат си, когато те си преценят.
На вторият въпрос същата работа, да си се държи нормално. Аз никога не съм си и помисляла да питам някой, как да се държа в мъжка компания Laughing . Не мисля, че трябва да се прави нещо специално.

# 1 124
Ако дойдат и ви попитат :Кога е нормално да си легна с момче,как да се държа в компанията на момче...?

Не съм сигурна, че много момичета наистина се допитват до майките си за това Rolling Eyes . Лягат си, когато те си преценят.
На вторият въпрос същата работа, да си се държи нормално. Аз никога не съм си и помисляла да питам някой, как да се държа в мъжка компания Laughing . Не мисля, че трябва да се прави нещо специално.
Обаче тя дойде и каже,че за нея е проблем,че не знае какво да прави и че това плашело момчетата?
Или че това,че е девствена я притеснява?Че това плашело мъжете?

Общи условия

Активация на акаунт