Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 705
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
  • В сърцето на любимия човек
Аз на моята лекарка и казвам какво ме притеснява, какво бих искала и тя ми назначава съответните изследвания.
Ако искаш обсъди с твоята, че искаш ЦС, а ако те ти се дават обяснения, просто и я занеси и и кажи, че докато си чакала заповедта си решила, че ще си направиш снимка и толкова.

# 511
tanyalv ,аз мисля, че може да споделиш притесненията си с лекаря. Едва ли ще те върне и спре да си направиш ЦС. Няма място за размисли и страсти- решаваш и правиш. Консултираш се с нея и съм сигурна, че ще ти даде съвет и обяснение какво е добре да се изследва. Аз съм пускала изследвания, които не ми е предлагала доки и съм я уведомявала за това и резултата от тях е бил коментиран без проблем.

# 512
  • София
две мнения по-горе е написала Шоколадка.

Моя грешка, не съм дочела! Благодаря   bouquet!

# 513
  • София
tanyalv ,аз мисля, че може да споделиш притесненията си с лекаря. Едва ли ще те върне и спре да си направиш ЦС. Няма място за размисли и страсти- решаваш и правиш. Консултираш се с нея и съм сигурна, че ще ти даде съвет и обяснение какво е добре да се изследва. Аз съм пускала изследвания, които не ми е предлагала доки и съм я уведомявала за това и резултата от тях е бил коментиран без проблем.

Ти си права,тя е чудесен лекар,но е от лекарите които не обичат да им се казва какво да правят или поне аз с такова впечатление съм останала.притесняваме факта,че ще каже,че няма нужда и няма да ми назначи изследването и после ще е тъпо да отида да и предоставя снимката въпреки,че ми е казала,че не трябва.По вероятно е да си я направя без да и казвам,въпреки,че и тази идея не ме блазни.

Много благодаря на всички за мненията и съветите,няма да ви занимавам повече с моите дилеми,но ще ви следя с удоволствие Simple Smile  bouquet

# 514
  • София
Тогава правиш като мен  Mr. Green

направих си ЦС , после си занесох копие на епикризата и на диска, без да съм питала трябва ли да си правя или не ЦС  Mr. Green

# 515
tanyalv , ти си при Коновалова, нали? Аз не съм с впечатление, че е лекар, който не се вслушва. Пък и ти направо си й кажи, че искаш да си направиш ЦС. Спокойно, не мисля, че ще е тъпо да го направиш и да изкоментирате резултата. В клиниката вече правят и ЦС.
При мен например тя предложи хистеро отново...Аз никак не съм навита, но ми е ясно, че е добре да се огледа пак кухината след един брутално направен кюретаж миналата година в друга клиника. Имам й доверие и вярвам ,че с нея ще успеем.
Аз преди този опит на своя глава настоях, че искам тромбофилии и там се показа хомозиготен носител със 70% неусвояване на фолиевата. И имах клексан след трансфер. Каквото чувстваш, че трябва- изследвай си. Все пак това си ти, твоето тяло и организъм, както и финанси. И не се притеснявай да й заявиш каквото те притеснява. Важно е да си спокойна по време на стимулации и тн...Нищо друго няма значение освен спокойствието и доверието в доки.

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 15:16 от Биси 13

# 516
  • София
tanyalv , ти си при Коновалова, нали? Аз не съм с впечатление, че е лекар, който не се вслушва. Пък и ти направо си й кажи, че искаш да си направиш ЦС. Спокойно, не мисля, че ще е тъпо да го направиш и да изкоментирате резултата. В клиниката вече правят и ЦС.
При мен например тя предложи хистеро отново...Аз никак не съм навита, но ми е ясно, че е добре да се огледа пак кухината след един брутално направен кюретаж миналата година в друга клиника. Имам й доверие и вярвам ,че с нея ще успеем.
Аз преди този опит на своя глава настоях, че искам тромбофилии и там се показа хомозиготен носител със 70% неусвояване на фолиевата. И имах клексан след трансфер. Каквото чувстваш, че трябва- изследвай си. Все пак това си ти, твоето тяло и организъм, както и финанси. И не се притеснявай да й заявиш каквото те притеснява. Важно е да си спокойна по време на стимулации и тн...Нищо друго няма значение освен спокойствието и доверието в доки.

Здравей,при Савова съм,за Коновалова съм чувала само хубави неща ..

# 517

Така си помислих и аз, че си при Савова. Тя всява такова чувство, че не иска да й се бъркаш в работата, но аз например сама си пуснах уреаплазма, микоплазма и хламиди. После й показах резултата и тя назначи лечение без да ми се разсърди и си си чудеше как е пропуснала да ми ги изследва. Според мен това това не е бъркане в работата й .

# 518
  • София
 Heart Eyes

Така си помислих и аз, че си при Савова. Тя всява такова чувство, че не иска да й се бъркаш в работата, но аз например сама си пуснах уреаплазма, микоплазма и хламиди. После й показах резултата и тя назначи лечение без да ми се разсърди и си си чудеше как е пропуснала да ми ги изследва. Според мен това това не е бъркане в работата й .

В такъв случай ще постъпя като теб.Благодаря  Heart Eyes

# 519
  • София, Бургас
tanyalv, отиваш в Шейново например, правиш си снимката и ако всичко е наред и се притесняваш, може даже да и казваш..но ако има нещо и го показваш и това е...няма какво да го мислиш..аз на своя глава много изследвания съм си пускала..

# 520
  • София
tanyalv, отиваш в Шейново например, правиш си снимката и ако всичко е наред и се притесняваш, може даже да и казваш..но ако има нещо и го показваш и това е...няма какво да го мислиш..аз на своя глава много изследвания съм си пускала..

Да така е Simple Smile

# 521
Здравейте, дами

Някой има ли впечатления за д-р Магунска от клиника Щерев? Аз за първи път я чувам, имам записан час при нея за сряда и ще се радвам ако някой сподели мнение.
Благодаря и успешен ден на всички

# 522
O'Hara,аз съм пациентка на др.Ганева,но много пъти нея като я е нямало ме е преглеждала др.Магунска.Аз лично съм много доволна от нея!Винаги ми е обеснявала всичко и се е държала добре.Даже част от стимолациите ми е водила тя.Пожелавам ти успех!

# 523
Благодаря ти, Аничка, утре ще се запознаем с нея на живо  Grinning

# 524
Здравейте, дами

Някой има ли впечатления за д-р Магунска от клиника Щерев? Аз за първи път я чувам, имам записан час при нея за сряда и ще се радвам ако някой сподели мнение.
Благодаря и успешен ден на всички
Честно казано аз не бих я препоръчала. Пациент съм на д-р Ганева и доста пъти сме се засичали с нея, защото й беше специализант до скоро май. Личното ми впечатление е че се държи малко високомерно което не е приятно. До колко е компетентна е друга тема - няма да коментирам в детайли защото не е от първа ръка, но пациентка на клиниката ми се оплака доста от нея. Виж д-р Ганева мога да препоръчам с две ръце  Simple Smile Успех! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт