Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 751
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
Шоки, Биси, благодаря ви момичета за успокоението!  Hug

Май трябва да се прехвърля в темата за ин витро, за да не пълня темата с моите въпроси.  Blush
Не се притеснявай, че пълниш темата. Форумите са именно за това. За да може човек да получи подкрепа и мнения! Важно е да вярваш в успеха и той някой ден ще дойде при вас!!!   bouquet

# 571
Иля, изобщо не е тънка тази лигавица, моята на трансфера беше 10  Simple Smile
не пропускайте с партньора ти микробиология,  Peace пиши и тук,  Simple Smile все пак правиш ин витро в щерев

# 572
  • София
Започва се! Днес Д-р Александров видя 5 антрални фукита, изписа 3х75 Менопур от втори ден на цикъла и ще се видим на 5 ден от Менопура! Само се чудя, ако петия ден е събота, неделя, какво правим?

# 573
Започва се! Днес Д-р Александров видя 5 антрални фукита, изписа 3х75 Менопур от втори ден на цикъла и ще се видим на 5 ден от Менопура! Само се чудя, ако петия ден е събота, неделя, какво правим?

Който ден ти се пада, тогава отиваш. Няма събота, неделя....поне при мен е така, незнам за Александров.

# 574
  • София, Бургас
Докторите в тази клиника са нон стоп там, даже и да не ги виждаме Simple Smile Когато раждах имах чувството, че Коновалова спи там. Чак мъжът ми и се караше вече да си ходи и да си почива Simple Smile

# 575
  • София
Щастливка, ако събота/неделя Александров не е там ще те прегледа друг лекар. Но ти можеш да се обадиш и да попиташ  Peace
Аз винаги питам за тези случаи кой ще ме преглежда ? Всъщност обикновено докторката ми казва ако няма да бъде там , че ще ме прегледа еди кой си лекар и винаги ме пита имам ли нещо против  Peace

# 576
  • София
И аз така си помислих, че все ще има кой да ме види, но да си питам!  Hug

# 577
Не се притеснявай, събота, неделя, когато е казал док отиваш  Naughty Моята пункция беше в събота така че ...
Стискам палци   Hug

# 578
Здравейте, записвам се да следя темата:) Пациентка съм на д-р Магунска и това ще бъде първото ми ин витро. Ние сме с мъжки фактор, по ЦФАР.
Днес пия последното противозачатъчно, нямам кистички и с нетърпение чакам да започнем стимулацията по къс протокол.
Ще се радам, ако ми пишат момичета, с които ще преминем заедно през това:)

Успех на всички момичета - пациентки на Клиника Щерев, аз вярвам и зная, че сме в най-добрите възможни ръце:)  bouquet

# 579
I az biah pri doctor Aleksandrov.Ako go niamashe na rabota me preduprejdavashe I mi kazvashe da me pregleda dejurnia lekar.Za nedelia govoria. Toi sbadna moiata mechta  Peace Inache bez znachenie sabota,nedelia klinikata raboti vseki den .Ne se pritesniavai .Uspeh !

# 580
  Flutter Hug Здравейте момичета , искам да се запиша при вас и след  нова година да стана пациентка на клиника Щерев .
  Много се двоумих , но мисля да направя консултация с някоя от докитата , та да видя какво ще стане ...
  Пожелавам успех на всички !!!  Heart Eyes  bouquet

# 581
  • София
Започнах стимулация за ИМСИ, 3х75 Менопур от втори ден на цикъла, в петък съм на преглед.  fingerscrossed

# 582
  • гр. София
Иля, стискам ти палци.  Praynig

# 583
Иля, KYKostova  Peace babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 584
Имам едно въпросче - аз съм 23 седмица и на днешния преглед, който си беше нормален с ултразвук ми взеха 45 лева, вместо 35. Попитах на касата защо има такава разлика, а те ми казаха, че е включена женска консултация. Еми то реално от както съм забременяла се следя там, от 12 седмица ме теглят и ми мерят кръвното... какво направиха по-различно тоя път, че ми е повече  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт