Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 7

• 53 500
  • 775
  •   1
Отговори
# 750
Не е съвсем така, защото никой не ми се обажда за да ми каже, че всичко се отлага, казва ми се да отида на първият ден от цикъла ми и тогава ми се казва, че няма да започнем сега. Аз изпълнителната, щом ми дойде съм заявила че ще ползвам отпуск, отивам и тепърва лекарят се сеща да ме прати при негов колега, който тепърва да търси подходящ реципиент.
Това действително е доста некоректно, не стига че толкова благородно си причиняваш такава процедура за да помогнеш и да те разкарват така Naughty

# 751
  • София
kateto_85 , ако позволиш един съвет- обясни на анестезиолога това което си почуствала при излизането от упойката след секциото мисля че ще се съобразят с това което споделиш. Аз съм имала едно секцио със спинална упойка и не съм имала проблеми, след това три последователни спонтанни и три пъти абразио като упойките бяха венозни. И ние сме в борбата за второ чудо.

# 752
 Flutter  Момичета ,един глупав въпрос ...  В сайта на клиниката е дадена цена за  процедура :  IVF-ЕТ2  ИН-ВИТРО оплождане и ембриотрансфер . Знае ли някой какво точно влиза в тази цена ?  newsm78 Защото ще си финансираме сами един опит и горе -долу да имаме бегла представа ...  Crazy  Mr. Green 

# 753
  • гр. София
Май сме за нова темичка вече. Simple Smile
Дали ще е възможно който я прави да сложи в първия пост работното време на клиниката и на лабораторията?  Мисля, че ще е полезно, защото често се задават въпроси в тази връзка.

# 754
  • София, Бургас
Говорих с докторката и тя каза, че е изненадана, че в сайта пише така и каза, че по принцип е с венозна. Така, че вече съм спокойна.

KYKostova, процедурата включва всички прегледи и манипулации. Отделно си плащаш лекарствата, хормоните и изследванията преди пункцията на теб и на партньора. На мен единия опит на лимитиран цикъл ми излезе около 4300, а следващия ИКСИ около 5000..но много зависи какви лекарства ще използвате и в какви дози. Чувала съм, че понякога излиза и към 6000-7000...

# 755
Говорих с докторката и тя каза, че е изненадана, че в сайта пише така и каза, че по принцип е с венозна. Така, че вече съм спокойна.

KYKostova, процедурата включва всички прегледи и манипулации. Отделно си плащаш лекарствата, хормоните и изследванията преди пункцията на теб и на партньора. На мен единия опит на лимитиран цикъл ми излезе около 4300, а следващия ИКСИ около 5000..но много зависи какви лекарства ще използвате и в какви дози. Чувала съм, че понякога излиза и към 6000-7000...

Да , Благодаря супер си  Simple SmileHug  bouquet Само още един , какво е ин витро на лимитиран цикъл ?  newsm78 Съжалявам , и още веднъж благодаря !  Mr. Green Heart Eyes  bouquet

# 756
  • София, Бургас
Ами, на лимитиран цикъл е с по-малко лекарства и прегледи. Нещо между естествен цикъл /където не се прави стимулация, а се използва Я, която по принцип си произвеждаш/ и обикновено инвитро. Аз и при двата всъщност си бях като обикновено ИКСИ с много лекарства и прегледи, но първия път произведох само 4 Я и само 2 се оплодиха и може би затова докторката е преценила да ме пише лимитиран..защото обикновено при лимитиран се очакват около 2-3 Я да излязат. Та, с една дума докторката ми спести 700 лева..

# 757
  • София, Бургас
На мен пък ми стана интересно какъв е тозѝ пакет newsm78 Някой знае ли?

IVF-ЕТ ИН-ВИТРО оплождане и ембриотрансфер (Пакет "All inclusive")

# 758
" Пакетът включва всички необходими стимулационни медикаменти, прегледи, ..." - това от гугъл, но пише, че връзката е стара.Може вече да не е активен този пакет.
В сайта виждам пакети само за проследяване на бременността.

# 759

Да , Благодаря супер си  Simple SmileHug  bouquet Само още един , какво е ин витро на лимитиран цикъл ?  newsm78 Съжалявам , и още веднъж благодаря !  Mr. Green Heart Eyes  bouquet
Костова, при лимитирания цикъл е по-лека стимулацията, прилага се при по-млади жени с добър яйчников резерв. На мен Андреева ми предложи да правим инвитрото така-на 32г. съм, имам по 12 антрални фоликули в яйчник, ФСХ около 6, стимулацията да е с фемара или клостилбегит и няколко инжекции, но аз отказах и не съжелявам. Направихме така да се каже класическо инвитро-бях само на инжекции мерионал, за съжаление при мен проблемът е качеството на яйцеклетките и имах само 5, оплождането беше комбинирано-инвитро и ИКСИ. Накрая имахме 5 перфектни ембриона. Като обща сума, заедно с замразяване на три ембриона, сме дали 5600лв.

# 760
KYKostova и на всички успех  Peace

kateto_85 Cry Hug съжалявам

утре работи ли лабораторията?

# 761
момичета, време ни е за нова тема  Mr. Green, но съм малко неграмотна  Embarassed, и преди не можех добре да се оправям, а с новата визия съвсем  ooooh! Laughing

# 762
Момичета много ви благодаря за разясненията , аз мисля за класическо инвитро ...
 Правила съм  2  от инсеминациите си   с клостил   Tired - действа ми ужасно , лигавицата ми става супер тъка и ми се вие свят постоянно и ме боли главата  Sick  ...
 Последната инсеминация ми беше с мерионал - от него направих едва 3 фукита много трудно   Naughty  Thinking ...
  Дали има по силни лекарства  newsm78 ...  Надявам се че док ще реши ...

торбеста мечка - Благодаря !  Hug  bouquet Утре е работен ден би трябвало да работи ...

kateto_85  , Galito81   -  Hug  bouquet

# 763
  • София, Бургас
Добре де, ако този пакет включва всичко защо не го прилагат по-често? Аз ще разпитам утре маркетинга какво наистина включва, защото, ако включва медикаментите си е много изгодно..

# 764
  • София, Бургас
Аз си пиша и после сама си отговарям ще е извините  Laughing Сега се разрових и този пакет явно е бил за миналата година предпразнично и е било със заявки или нещо такова, защото пакетите били ограничени..Но все пак ще питам утре дали пък няма да има и тази година по някое време...само не знам защо го държат в ценоразписа още..

Общи условия

Активация на акаунт