Re: ♥ Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето ♥ Тема 1

• 56 510
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Вярче,аз тогава като видях,че се страхува от пчели автоматично реших и че това е пчела   ooooh! Mr. Green Мерси за разяснението   bouquet

# 661
Цитат
Вярче,
Скрит текст:
не се ли сещаш в оригинала,на партито като ги видя как танцуват така се ядоса,че излезе навън и почна да блъска столове.Появи се една пчела(по мой спомен той имаше страх от тях) и той падна в басейна,а не може да плува.Тя го спаси и почна да му прави изкуствено дишане,а той се възползва от ситуацията  Joy
Да,спомням си,но беще скакалец и му влезна във врата,а и там той не можеше да плува,а нашия сега си е плувец и половина.А пчелата беще у тях,като се криеше зад столовете ,след като главната си тръгна доказвайки му,че с пари не може да и купи сърцето.
Абе голям страхливец е бил оригинала  Joy
Шегувам се
Дано има и такива сцени тя Зейнеп отде знае дали можии да плува хахаха  hahaha
Един номер и готово чиста работа   Whistling

# 662

Един номер и готово чиста работа   Whistling[/b][/i]

Joy

# 663

Един номер и готово чиста работа   Whistling[/b][/i]

Joy
Ем така де !
Хайде аз зачезвам да правя новата тема че както тръгнахме тая ще замине скоро  Flutter

# 664
 Вани Hug
Така е Диде,там той имаше страх от насекоми.Съгласна съм с теб Керемчо да и направи номер,хубаво ще стане,ама и ще си отнесе един тукат
Сега като мисля се сещам,че в оригинала другото момче дразнеше главния като покани момичето на среща.Може и затова тук със Зейнеп да се държат за ръка,но после осъзна че е закъснял и я пусна да си отиде.Там имаше и двубой между двамата и тук това го очаквам.

# 665
Вярче, Hug и те имат моя страх  ooooh!

# 666
Вярче и аз очаквам двубой,особено,ако Баръш по някакъв начин иска да защити Зейнеп,а Керем се прави на сърдит  Whistling  Laughing

Ди, прави,че на тази тема й се вижда края. Simple Smile

Сис и аз така,като теб.  Peace

# 667
А бе и мен ме е страх и не само от тях,ами и от животни,макар,че у дома си имам котка и не ме питайте как съжителстваме.Но пък там си бе доста забавно и аз със сълзи съм се смяла на тези моменти в сериала.
Вани,напилно съм съгласна с теб за двубоя.А дали Керем ще ги следи Баръш и Зейнеп,ще е доста забавно,не мислите ли.

# 668
Момичета и аз изчезвам,че ще ми се карав вече.
И да ви поздравя с моята любима песен,напоследък много я слушам.

# 669
Хаххаах Вярче,това не е за изпускане  Laughing

Сещаш ли се в оригинала,когато се състезаваха Баръш(слагам нарочно турските имена)нарочно флиртуваше със Зейнеп,за да разконцентрира Керем.  Joy Много се ядосваше той.

# 670
Здравейте,
Май и аз мисля да влезна в кюпа. Не пропускам фрагманите и клюките и епизодите (всеки вторник пред телевизора Grinning)
(Само да кажа едно нещо не вярвайте в клюките много много, аз бях голяма фенка на AFK, и навсякъде пишеше че Емир и Фериха ще имат бебе, ще заживеят щастливо и трън трън)   Outta Joint

# 671
Жужле,добре дошла сред нас  Hug

Нащте няма да имат края на Ферихато и Емир моля ви не предизвиквайте съдбата  Praynig

Както бях споменала момичето от сета е донесло още материал снимала се е с нащте  изглежда не е била сама Peace

Ханде я пусна преди малко

# 672
# 673
Жужле ,добре дошла. Hug
Знаем,знаем и ние сме от старите фенове на АФК.Благодаря все пак.
Цитат
Хаххаах Вярче,това не е за изпускане  Laughing

Сещаш ли се в оригинала,когато се състезаваха Баръш(слагам нарочно турските имена)нарочно флиртуваше със Зейнеп,за да разконцентрира Керем.  Joy Много се ядосваше той.
Вани и аз смятам така ,не е за изпускане такъв момент и ще е страхотна сцена ще се спукаме от смях.Само как се ядоса,че я целува и как броеше колко пъти я е целунал.Нашия Керем искам да видя каква физиономия ще направи. Joy Joy Joy Joy Joy
Знаеш ли аз
Скрит текст:
харесвам повече оригиналния Баръш,по добър ми бе в ролята,в много моменти ме е разплаквал.По истински ми бе.До като сега този Баръш ми е малко изкуствен на моменти,харесвам го и много се старае актьора но нещо му липса и това се усеща.Не може да изпълни образа,така както Керем го прави,надявам се да задобрее с напредването на сериала.А в оригинала за мен най- смешна ми бе сцената когато Керемчо искаше Зейнеп да му изпълни 3 желания,сега като пиша за нея и пак се смея с глас.Уникални бяха тогава,незнам да ли си я спомнаш.

И един оригинален Баръш.

# 674
Диде Hug,благодаря.
Направи ли темата?

Общи условия

Активация на акаунт